• Google on saanut yhä enemmän valituksia YouTuben ääniominaisuuksista.
  • Tutkimukset paljastivat, että Windows 10:n ohjainten ja Chromium-moottorin välillä on yhteensopimattomuutta.
  • Microsoft sitoutui tekemään yhteistyötä Googlen kanssa YouTube-ääniongelmien korjaamiseksi Chromiumissa.
  • Microsoft ei korjaa vain Chromium-pohjaista Edgeä, vaan myös Google Chromea.

Ei ole mikään salaisuus, että Chromium-pohjaisista selaimista on tulossa erittäin suosittuja käyttäjien keskuudessa, erityisesti moottorin avoimen lähdekoodin luonteen vuoksi.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että järjestelmä olisi virheetön. Eräs täydellinen esimerkki on se, että monet YouTube-käyttäjät ovat raportoineet ääniongelmista katsoessaan videoita niiden kautta.

Google ja Microsoft ovat vahvistaneet työskentelevänsä yhdessä ääniongelmien korjaamiseksi ja parannusten tarjoamiseksi Chromium-pohjaisille selaimille, mutta ei vain omalle Microsoft Edgelleen, vaan myös Google Chromelle.

Ääntä koskevat YouTube-valitukset ovat lisääntyneet

Google paljastettiin että YouTubessa on lisääntynyt huomattavasti useisiin ongelmiin liittyviä valituksia, ja tutkittuaan ne kaikki he ovat rajanneet ongelman kolmeen todennäköiseen syytä:

  • Käyttäjät ovat saattaneet mykistää YouTuben vahingossa
  • Tulostuslaitetta on saatettu vaihtaa
    • Näin voi käydä, jos käyttäjillä on esimerkiksi kaksi näyttöä, mutta vain yksi ääniliitäntä
  • Windows 10:n ajurit.

Microsoft ja YouTube tekevät yhteistyötä korjatakseen ääniongelman

Todennäköisin syyllinen Chromium-YouTube-ongelmiin näyttävät olevan ohjaimet, koska sekä Microsoftin alkuperäisten että kolmannen osapuolen ajureiden tiedetään aiheuttavan ongelmia YouTube-äänen kanssa.

Lisäksi sellaisten laitteiden, kuten HDMI-näyttöjen, joilla on riippumaton äänenvoimakkuus, käyttäminen, USB-äänikortit ja muut vastaavat vain pahentavat ongelmaa.

Sellaisenaan sekä Microsoft että Google aloittaa yhteistyön testatakseen erilaisia ​​yhteensopivuuksia ohjainten ja Chromium-selaimen välillä.

Heillä oli tämä sanottavaa kohdassa a Chromiumin vahvistuskoodi:

Tämä lisää hankkijia/asettajia sekä ilmoituksia Chromiumin sovellustason äänenvoimakkuuden tilasta

He menivät pidemmälle ja lisäsivät seuraavan:

Näin Chromium-pohjaiset selaimet voivat kehittää ratkaisuja käyttäjien kipupisteisiin, jotka johtuvat Chromiumin mykistyksestä tai sen äänenvoimakkuuden alentamisesta järjestelmävalikoista ja muutosten unohtamisesta. Myös silloin, kun muut sovellukset tekevät nämä muutokset ja Chromium-käyttöliittymä ei heijasta sitä

Valitettavasti kaikki on vain testausvaiheessa, eikä ole olemassa lopullista etenemissuunnitelmaa siitä, milloin nämä muutokset tulevat voimaan ja tulevat siten yleisen käyttäjän saataville.

Onko sinulla ollut ongelmia YouTuben äänen kanssa? Jos näin on, kerro meille, jos olet innostunut näiden kahden kehittäjän yhdistämisestä resurssiensa korjaamiseksi.

Jos haluat oppia lisää viimeisimmistä teknologiamaailman kehityksestä, kerro siitä meille jättämällä meille viesti alla olevaan kommenttiosaan.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.