• Kun Logitech-näppäimistö ei toimi, se on todennäköisesti merkki yhteysongelmista, vanhentuneista ohjaimista, ristiriitaisista sovelluksista tai väärin määritetyistä asetuksista.
 • Asenna ensin näppäimistöohjaimen uusin versio, ja jos se ei auta, kokeile muita menetelmiä täällä.
 • Tutustu myös Logitech-näppäimistön nollaukseen.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten PC-ongelmien korjaamiseen suosittelemme DriverFixiä:
Tämä ohjelmisto pitää ohjaimet käynnissä ja suojaa näin yleisiltä tietokonevirheiltä ja laitteistovikoilta. Tarkista kaikki ohjaimesi nyt kolmella helpolla vaiheella:

 1. Lataa DriverFix (vahvistettu lataustiedosto).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi kaikki ongelmalliset ajurit.

 3. Klikkaus Päivitä ajurit saada uusia versioita ja välttää järjestelmän toimintahäiriöt.

 • DriverFix on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Näppäimistö on yksi tärkeimmistä oheislaitteista, ja kaikki siihen liittyvät ongelmat voivat haitata edistymistäsi. Monet käyttäjät ovat ilmoittaneet, että heidän Logitech-näppäimistönsä ei toimi.

Ongelma saattaa liittyä sekä langallisiin että langattomiin näppäimistöihin, vaikka jälkimmäisillä varustetut näppäimistöt ovat yleisempiä ja hieman monimutkaisempia käsitellä.

Mutta, älä huoli! Olemme turvanneet sinut. Käy läpi seuraavat osiot tunnistaaksesi taustalla oleva syy ja selvittääksesi tehokkaimmat ratkaisut, jos Logitech-näppäimistösi ei toimi.

Contents

Miksi Logitechin näppäimistö ei toimi?

Ennen kuin siirrymme varsinaiseen vianetsintään, on välttämätöntä tunnistaa taustalla oleva syy. Yleisin syy siihen, että Logitechin näppäimistö ei kirjoita kirjaimia, ovat yhteysongelmat.

Myös vanhentuneet ajurit ovat todennäköinen syy. Muutoin monet sovellukset ovat ristiriidassa näppäimistön toiminnan kanssa, ja se saattaa lakata toimimasta, kun nämä sovellukset ovat käynnissä.

Jotkut käyttäjät ilmoittivat myös, että Logitechin näppäimistö ei toimi paristojen vaihdon jälkeen. Tässä tapauksessa on todennäköisintä, että uudet akut ovat joko viallisia, niitä ei ole kytketty oikein tai ne eivät ole yhteensopivia.

Lisäksi valmistaja tarjoaa näppäimistöjä sisäänrakennetuilla kosketuslevyillä. Joten saatat törmätä tilanteeseen, jossa Logitechin näppäimistö ei toimi, mutta hiiri toimii. Tässä tapauksessa se voi liittyä laitteistoon, mutta sinun tulee silti kokeilla tässä lueteltuja ratkaisuja.

Huomaa, että lukijamme ovat ilmoittaneet muista vastaavista ongelmista, joita käsittelemme myös tässä artikkelissa. Yleisimmät ovat seuraavat:

 • Logitech-näppäimistö ei toimi Windows 10/7:ssä – Kun ohjelma on poistettu, käynnistä tietokone uudelleen ja ota sitten joko näppäimistö tai vastaanotin pois koneesta.
 • Logitech-näppäimistö ei toimi Macissa – Poista paristot ja yhdistävä laite ja odota viidestä kymmeneen sekuntia.
 • K750 Logitechin näppäimistö ei toimi – Logitech K750 -näppäimistön toimimattomuus johtuu tyypillisesti ohjaimesta.
 • K350 Logitechin näppäimistö ei toimi – Kun Logitech-näppäimistön paristot tyhjenevät, se on yksi yleisimmistä syistä, miksi näppäimistö yhtäkkiä lakkaa toimimasta.
 • K780 Logitechin näppäimistö ei toimi – Voit korjata ongelman, jossa Logitech K780 -näppäimistösi ei toimi, päivittämällä näppäimistön ohjaimen.
 • K270 Logitech -näppäimistö ei toimi – Pelkästään ohjaimen uudelleenasentaminen ratkaisee tämän ongelman puolestasi.
 • K520 Logitech näppäimistö ei toimi – Jos yhdistävässä vastaanottimessa on Reset- tai Connect-painike, paina sitä.
 • Logitechin näppäimistö ei toimi Bluetoothin kautta – Voit ratkaista tämän ongelman sammuttamalla ensin näppäimistön, kääntämällä sen sitten ympäri niin, että paristolokero on itseesi päin, ja poistamalla lopuksi akun.
 • Logitechin näppäimistö ei toimi, mutta hiiri toimii – Yhtäkkiä toimimasta lakatun Logitechin langattoman hiiren ongelmaan yksinkertaisin ratkaisu on irrottaa yhdistävä vastaanotin ja paristot ja jättää ne pois hiirestä noin viideksi sekunniksi.

Nyt kun sinulla on perusymmärrys ongelmasta, siirrytään tehokkaimpiin ratkaisuihin.

Mitä teen, jos Logitech-näppäimistö ei toimi?

Huomautus-kuvake
MERKINTÄ

Jos näppäimistösi ei toimi ollenkaan, suorita tässä luetellut korjaukset Windowsin virtuaalisen näppäimistön avulla.

1. Jotkut perustarkastukset

Kuten aiemmin mainittiin, yhteysongelmat ovat ensisijainen syy siihen, miksi Logitech-näppäimistösi ei toimi. Jos se on langallinen näppäimistö, varmista, että kaapeli on kytketty oikein ja ettei se ole vaurioitunut. Olemme jo käsitelleet Bluetooth-näppäimistöihin liittyvien ongelmien korjauksia.

Jos tämä ei auta, seuraava vaihe on tarkistaa, onko ongelma näppäimistössä vai tietokoneessa (ohjelmistossa). Voit tehdä tämän yhdistämällä näppäimistön toiseen tietokoneeseen ja tarkistamalla, toimiiko se nyt. Jos näin tapahtuu, liitä se uudelleen ongelmalliseen tietokoneeseen ja kokeile seuraavassa lueteltuja menetelmiä.

Jos näppäimistösi ei kuitenkaan toimi myös muissa tietokoneissa, ongelma on todennäköisesti siinä ja saatat harkita näppäimistön korjaamista tai vaihtamista. Tarkista parhaat näppäimistöt Windows-laitteille.

2. Päivitä näppäimistön ohjain

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella alkaa painiketta tai paina Windows + X käynnistääksesi Tehokäyttäjä valikosta ja valitse Laitehallinta tässä luetelluista vaihtoehdoista.Laitehallinta korjata Logitech-näppäimistö ei toimi
 2. Kaksoisnapsauta kohtaa Näppäimistöt sisäänpääsy nähdäksesi toimintahäiriön Logitech näppäimistö.Näppäimistöt
 3. Napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Päivitä ohjain kontekstivalikosta.Päivitä ohjain korjataksesi logitechin näppäimistön toimimattomuuden
 4. Valitse seuraavaksi Hae ohjaimia automaattisesti in Päivitä ajurit ikkuna.Hae ohjaimia automaattisesti
 5. Odota, että käyttöjärjestelmä löytää ja asentaa järjestelmän parhaan saatavilla olevan ohjaimen.

Ajurit ovat tärkeä osa ohjelmistoa, ja niihin liittyvät ongelmat voivat aiheuttaa laitteen toimintahäiriön. Joten jos Logitech-näppäimistösi ei toimi, päivitä ohjain heti.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Jos laitehallinta lukee Laitteesi parhaat ohjaimet on jo asennettuvoit etsiä uusia versioita valmistajan verkkosivustolta.

Voit myös yrittää suorittaa erillisen ohjainpäivityksen, kuten DriverFixin. Se voi tunnistaa uudet versiot heti, kun ne julkaistaan. Lisäksi voit ottaa käyttöön automaattisen päivitysominaisuuden asentaaksesi uudet ohjaimet automaattisesti.

Hanki DriverFix

3. Suorita HID-palvelu

 1. Lehdistö Windows + S käynnistääksesi Hae valikko, syötä Palvelut yläreunan tekstikentässä ja napsauta asianmukaista hakutulosta.Palvelut
 2. Etsi nyt Ihmisen käyttöliittymälaite Palvelu tässä, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.HID-ominaisuudet korjata Logitech-näppäimistö ei toimi
 3. Klikkaa Käynnistystyyppi pudotusvalikosta ja valitse Automaattinen vaihtoehtojen luettelosta.Automaattinen
 4. Napsauta seuraavaksi alkaa alla olevaa painiketta Palvelun tilaja kun se alkaa toimia, napsauta OK alareunassa tallentaaksesi muutokset.Aloita korjaamaan logitech-näppäimistö, joka ei toimi

HID- tai Human Interface Device -palvelu vastaa tietyistä näppäimistön näppäimistä yhdessä muiden laitteiden kanssa. Joten jos Logitechin näppäimistön toimimattomuusongelma rajoittuu muutamaan näppäimeen, palvelun suorittaminen saattaa auttaa.

4. Poista ristiriitaisten ohjelmistojen asennus

 1. Lehdistö Windows + R käynnistääksesi Juosta komento, kirjoita appwiz.cpl tekstikenttään ja paina joko Tulla sisään tai napsauta OK käynnistääksesi Ohjelmat ja ominaisuudet ikkuna.appwiz.cpl
 2. Valitse nyt ristiriitainen ohjelma ja napsauta Poista asennus.Poista asennus korjataksesi logitechin näppäimistön toimimattomuuden
 3. Klikkaus Joo näkyviin tulevassa vahvistuskehotteessa.Klikkaus
 4. Suorita prosessi nyt loppuun noudattamalla näytön ohjeita.

Usein Logitechin näppäimistön takana oleva ristiriitainen ohjelmisto tai sovellus ei toimi. Ja korjataksesi tämän, sinun on poistettava sovellus.

Todellinen tehtävä tässä on ristiriitaisen sovelluksen tunnistaminen. Yksinkertainen tapa olisi poistaa yksitellen kaikki sovellukset, jotka asennettiin samaan aikaan, kun ongelma havaittiin ensimmäisen kerran.

Käynnistä tietokone uudelleen jokaisen jälkeen, ja kun Logitech-näppäimistösi alkaa toimia, viimeksi poistettu sovellus oli syyllinen. Voit nyt asentaa uudelleen koko harjoituksen aikana poistetut sovellukset.

5. Poista Filter Keys -ominaisuus käytöstä

 1. Lehdistö Windows + minä käynnistääksesi asetukset sovellus ja valitse Esteettömyys vasemmalla olevan navigointiruudun välilehdistä.Esteettömyys
 2. Napsauta nyt Näppäimistö oikealla.Näppäimistö
 3. Sammuta vieressä oleva kytkin Suodatinnäppäimet mahdollisuus poistaa ominaisuus käytöstä.Poista suodatinnäppäimet käytöstä korjataksesi logitech-näppäimistön toimimattomuuden

Suodatinnäppäimet on Windowsin ominaisuus, joka, kun se on käytössä, ohittaa toistuvat näppäinpainallukset. Tämä auttaa käyttäjiä, joilla on käsien vapina, kirjoittavat helposti. Jos ominaisuus on käytössä, saatat kohdata ongelmia kirjoittaessasi ja saattaa vaikuttaa siltä, ​​että Logitechin näppäimistö ei toimi Windows 10/11:ssä.

Kuinka nollaan Logitechin langattoman näppäimistöni?

Logitech-näppäimistön voi nollata monella eri tavalla mallista riippuen. Varten Logitech K380käynnistä näppäimistö, paina poistu + Opaina uudelleen poistu + Oja lopulta osui poistu + B. Jos nollaus onnistuu, valkoinen valo vilkkuu kolmesti näppäimistön yläosassa.

Joissakin muissa malleissa sinun on sammutettava näppäimistö ja painettava pitkään poistu avain, kytke se päälle ja vapauta avain viiden sekunnin kuluttua.

Jos haluat tietää tarkat vaiheet Logitech-näppäimistön nollaamiseksi, kun se ei toimi, voit tarkistaa sen mukana tulleesta käyttöoppaasta tai vierailla valmistajan verkkosivustolla.

Näillä kaikilla tavoilla voit ratkaista ongelmia, jotka johtuvat siitä, että Logitech-näppäimistösi ei toimi. Joten, kun seuraavan kerran huomaat siinä ongelman, muista tehdä vianmääritys sen sijaan, että hylkää näppäimistö heti.

Ota myös selvää, mitä tehdä, jos Windows 11 -tietokone ei tunnista näppäimistöä.

Älä epäröi kertoa meille, mikä korjaus toimi sinulle alla olevassa kommenttiosassa.