• Logitech G305:n änkytysongelma ei ole uusi, mutta se on helposti korjattavissa, jos noudatat oikeaa lähestymistapaa.
 • Voit korjata ongelman päivittämällä ohjaimen, poistamalla ei-kriittiset laitteet tai suorittamalla sisäänrakennetun vianmäärityksen muiden menetelmien ohella tässä.
 • Selvitä myös paras hiiri tietokoneellesi.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten PC-ongelmien korjaamiseen suosittelemme DriverFixiä:
Tämä ohjelmisto pitää ohjaimet käynnissä ja suojaa näin yleisiltä tietokonevirheiltä ja laitteistovikoilta. Tarkista kaikki ohjaimesi nyt kolmella helpolla vaiheella:

 1. Lataa DriverFix (vahvistettu lataustiedosto).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi kaikki ongelmalliset ajurit.

 3. Klikkaus Päivitä ajurit saada uusia versioita ja välttää järjestelmän toimintahäiriöt.

 • DriverFix on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Hiiren kanssa voi esiintyä ongelmia ajoittain, mutta yksinkertaisen uudelleenkäynnistyksen pitäisi riittää useimmissa tapauksissa. Useat käyttäjät kuitenkin kohtasivat änkytysongelman Logitech G305:n kanssa eivätkä pystyneet poistamaan sitä.

Vaikka Logitech valmistaa joitain parhaista saatavilla olevista hiirimalleista, on aina mahdollisuus, että joku joutuu virheeseen. Kävimme läpi useita foorumeita, joissa käyttäjät jakoivat ongelmat, huomasimme, ettei aina ole hiirtä syyllistää.

Joskus se johtui järjestelmästä, joka sai hiiren pätkimään. Tällaisissa tapauksissa edes hiiren vaihtaminen ei auttaisi. Käydään nyt läpi Logitech G305:n änkytysongelmien taustalla olevat syyt ja tehokkaimmat korjaukset.

Contents

Miksi Logitech G305 -hiiren kohdistin pätkii?

Ensisijainen syy ongelmaan on yhteysongelmat. Oletetaan, että hiiri on pidetty liian kaukana vastaanottimesta tai niiden välissä on jokin muu signaalinvoimakkuuteen vaikuttava esine.

Tämän lisäksi itse järjestelmään liittyvät ongelmat voivat aiheuttaa Logitech G305:n änkytysongelman. Jos olet ylikellottanut järjestelmän, se voi saada hiiren pätkimään. Tai jopa väärä virtalähde voi johtaa ongelmaan.

Logitech G305 -hiiren kursorin pätkimisen korjaaminen

Lisäksi vanhentunut ohjain tai väärin määritetyt järjestelmäasetukset voivat aiheuttaa ongelmia Logitech G305 -hiiren kanssa. Lisäksi käyttöjärjestelmän vanhemman version tiedetään aiheuttavan Logitech G305:n änkytysongelman.

Nyt kun sinulla on perusymmärrys taustalla olevista syistä, käydään läpi tehokkaimmat korjaukset niihin.

Kuinka korjaan Logitech G305:n änkytysongelman?

1. Jotkut perustarkastukset

Useimmissa tapauksissa ongelma on USB-portissa. Joten jos USB-vastaanotin on liitetty USB 3.0 -porttiin, irrota se ja liitä se uudelleen USB 2.0 -porttiin. Liitä lisäksi vastaanotin suoraan tietokoneen USB-porttiin, älä laajentimeen tai keskittimeen.

Varmista myös, että pinta, jolla käytät sitä, on hiiriystävällinen ja hiiri on ladattu täyteen. Alhainen akun varaus voi myös aiheuttaa änkytystä joissakin tapauksissa.

Jos nämä eivät korjaa Logitech G305:n änkytysongelmaa, kokeile seuraavaa tapaa.

2. Käynnistä tietokone uudelleen

 1. Siirry työpöydälle, paina Alt + F4 käynnistääksesi Sammuta Windows -ruutuun ja valitse Uudelleenkäynnistää avattavasta valikosta.Käynnistä uudelleen korjataksesi Logitech G305:n pätkimisen
 2. Klikkaa OK alareunassa käynnistääksesi tietokoneen uudelleen.Ok

Useimmat pienet järjestelmän ongelmat voidaan korjata yksinkertaisella uudelleenkäynnistyksellä. Kun käynnistät tietokoneen uudelleen, käyttöjärjestelmä käynnistetään uudelleen, ja kaikki virheen mahdollisesti aiheuttaneet virheet poistetaan välittömästi. Kun olet käynnistänyt tietokoneen uudelleen, tarkista, onko Logitech G305:n änkytysongelma korjattu.

3. Poista ei-kriittiset ulkoiset laitteet

Erilaiset ulkoiset laitteistot voivat usein olla ristiriidassa Logitech G305:n kanssa ja johtaa änkytysongelmaan. Tässä tapauksessa on parasta, että poistat kaikki ei-kriittiset ulkoiset oheislaitteet ja tunnistat sitten ongelman taustalla olevat laitteet.

Voit tehdä tämän sammuttamalla ensin tietokoneen ja poistamalla kaikki ei-kriittiset laitteet, kun vain hiiri ja näppäimistö on kytketty. Liitä nyt irrottamasi laitteet yksi kerrallaan, käynnistä tietokone uudelleen jokaisen jälkeen ja tarkista, onko änkytysongelma olemassa.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Sillä hetkellä, kun Logitech G305 -hiiren kohdistimen änkytys alkaa, viimeksi yhdistämääsi laitetta voidaan syyttää. Pidä se vain poistettuna, kunnes löydät ratkaisun. Voit pyytää apua laitteen valmistajalta tai käydä heidän verkkosivustonsa UKK-osiossa.

4. Päivitä hiiren ohjain

 1. Lehdistö Windows + S käynnistääksesi Hae valikko, syötä Laitehallinta yläreunan tekstikentässä ja napsauta näkyviin tulevaa asiaankuuluvaa hakutulosta.Laitehallinta korjaa logitech g305:n pätkimisen
 2. Kaksoisnapsauta nyt Hiiret ja muut osoitinlaitteet sisääntulo.Hiiret ja muut osoitinlaitteet
 3. Napsauta viallista hiirtä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Päivitä ohjain kontekstivalikosta.Päivitä ohjain korjataksesi logitech g305:n pätkimisen
 4. Valitse seuraavaksi Hae ohjaimia automaattisesti in Päivitä ajurit ikkuna.Hae ohjaimia automaattisesti

Odota päivitysprosessin valmistumista ja tarkista, onko Logitech G305:n pätkivä ongelma korjattu.

Ohjain on kriittinen ohjelmisto, joka välittää komentoja käyttöjärjestelmän ja laitteen välillä. Ja vanhentunut tai vioittunut ohjain aiheuttaa todennäköisesti virheitä. Joten sinulla on aina oltava uusin ohjainversio asennettuna.

Jos laitehallinta ei löytänyt uudempaa versiota, kokeile muita tapoja päivittää ohjain Windows 11:ssä.

Tai voit käyttää luotettavaa kolmannen osapuolen sovellusta, joka päivittää kaikki ohjaimet yhdellä kertaa. Suosittelemme DriverFixomistettu työkalu, joka etsii automaattisesti uusimman version ja asentaa sen tietokoneeseen asennetuille ohjaimille pitäen ne kaikki ajan tasalla.

⇒ Hanki DriverFix

5. Suorita Hardware and Devices -vianmääritys

 1. Lehdistö Windows + S käynnistääksesi Hae valikko, syötä Windows-pääte yläreunan tekstikentässä ja napsauta asianmukaista hakutulosta.Windows-pääte
 2. Napsauta yläreunassa olevaa nuolta ja valitse Komentokehote valikosta. Vaihtoehtoisesti voit painaa Ctrl + Siirtää + 2 käynnistää Komentokehote uudessa välilehdessä.Cmd korjaa logitech g305:n pätkimisen
 3. Liitä nyt seuraava komento ja paina Enter suorittaaksesi komennon Laitteet ja laitteet vianmääritys.msdt.exe -id DeviceDiagnosticLaitteiston ja laitteiden vianmääritys logitech g305:n pätkimisen korjaamiseksi
 4. Suorita vianmääritys loppuun noudattamalla näytön ohjeita.Juosta

Yksi parhaista tavoista korjata hiiren ongelmia on suorittaa Laitteiston ja laitteiden vianmääritys. Se hoitaa väärin määritetyt asetukset, tarkistaa liitännät ja tekee tarvittavat muutokset korjatakseen Logitech G305:n pätkimisongelman.

6. Muokkaa hiiren asetuksia

 1. Lehdistö Windows + R käynnistääksesi Juosta komento, syötä Ohjauspaneeli tekstikentässä ja napsauta joko OK tai lyödä Tulla sisään käynnistääksesi Ohjauspaneeli ikkuna.Ohjauspaneeli
 2. Klikkaa Laitteisto ja ääni tässä.Laitteisto ja ääni
 3. Klikkaa Hiiri vaihtoehto alla Laitteet ja tulostimet.Hiiri korjaa logitech g305:n pätkimisen
 4. Navigoi kohtaan Osoittimen asetukset välilehti ylhäältä.Osoittimen asetukset
 5. Poista seuraavaksi valintaruudun valinta Paranna osoittimen tarkkuutta ja klikkaa OK alareunassa tallentaaksesi muutokset.Poista osoittimen tarkkuuden parantaminen käytöstä korjataksesi logitech g305:n pätkimisen

7. Päivitä Windows

 1. Lehdistö Windows + minä käynnistääksesi asetukset sovellus ja valitse Windows päivitys vasemmalla olevassa navigointiruudussa luetelluista välilehdistä.Windows päivitys
 2. Klikkaa Tarkista päivitykset -painiketta oikealla etsiäksesi saatavilla olevia käyttöjärjestelmän uudempia versioita.Tarkista päivitykset logitech g305:n pätkimisen korjaamiseksi
 3. Jos päivitys näkyy luettelossa tarkistuksen jälkeen, napsauta Lataa ja asenna.Lataa ja asenna

Usein käyttöjärjestelmän vanhentuneen version käyttäminen voi johtaa useisiin ongelmiin, mukaan lukien Logitech G305:n änkytysongelmaan. Jos käyttöjärjestelmässä on virhe tai se on yksinkertaisesti liian vanhentunut, Windowsin päivittäminen voi auttaa korjaamaan ongelman.

Mitkä ovat parhaat hiirivaihtoehdot Windows-tietokoneelleni?

Hiiri on tärkeä osa laitteistoa, koska se varmistaa nopean ja helpon navigoinnin järjestelmässä ja antaa käyttäjälle mahdollisuuden suorittaa nopeita toimintoja. Mutta koska markkinoilla on lukuisia vaihtoehtoja, ostajat usein hämmentyvät keskenään.

Joten jos aiot ostaa hiiren Windows 11 -tietokoneeseen, tarkista kuratoitu luettelomme. Lisäksi tässä on joitain parhaista hiiristä, jotka ovat saatavilla alennettuun hintaan. Valitse vain se, joka vastaa tarpeitasi ja sopii budjettiisi.

Näillä kaikilla tavoilla voit korjata Logitech G305 -hiiren kohdistimen pätkimisongelman. Jos se jatkuu, poista ylikellotus, jos sellainen on, ja palauta Windowsin tehdasasetukset. Overlockingin havaitaan usein vaikuttavan tehokkaaseen toimintaan, ja sen poistamisen pitäisi auttaa.

Ota myös selvää, kuinka voit ladata Logitech G HUBin Windows 11:ssä, koska se auttaa sinua luomaan vakaat ja turvalliset yhteydet ja myös vianmäärityksen.

Kerro meille, mikä korjaus toimi, ja kokemuksesi Logitech G305:stä alla olevassa kommenttiosiossa.