• Kun navigoit Laitehallinnassa, olet todennäköisesti huomannut Lenovo ThinkPadin puuttuvan Kuljettajat ongelma.
 • Varmista, että tarkistat uudet päivitykset yrittääksesi korjata nykyisen ongelmasi helposti.
 • Voit käyttää kolmannen osapuolen päivitysohjelmaa lentäjien poissaolon ratkaisemiseksi ja arvokkaan ajan säästämiseksi.
 • Voimakkaana suosituksena Lenovo System -päivitys on vaihtoehtoinen ratkaisu.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Mitä tulee Lenovo ThinkPadiin, voimme vahvasti mainita, että se on yksi suurimmista kannettavista tietokoneista, ja se on myydyimpien mallien kärjessä kaikille, jotka etsivät suorituskykyä digitaalisen työn aikana.

Ajurit ovat olennainen osa jokaista tietokonetta, ja ne luovat olennaisesti sillan laitteistokomponenttien ja päivittäisen käytön välille.

Useimmat käyttäjät ilmoittivat, että navigoidessaan Laitehallinnan kautta huomasivat Lenovo ThinkPadin puuttuvien ohjaimien ongelman.

Tämän artikkelin aikana näytämme sinulle joukon vaihtoehtoja, jotka auttavat sinua tämän ongelman korjaamisessa. Varmista, että harkitset kaikkia suositeltuja ratkaisuja, jotta et enää koskaan huolehdi.

Contents

Kuinka voin korjata Lenovo ThinkPadista puuttuvat ohjainongelmat?

1. Asenna uusimmat Windows-päivitykset

 1. Mene Asetukset.
 2. Valitse Päivitys ja suojaus.Lenovo ThinkPad puuttuu ajurit [Complete Fix]
 3. Napsauta vasemmalla puolella Windows päivitys, valitse sitten Tarkista päivitykset.Lenovo ThinkPad puuttuu ajurit [Complete Fix]

2. Päivitä ajurit

2.1 Käytä Laitehallinnan vaihtoehtoja

 1. Avaa Laitehallinta.Lenovo ThinkPad puuttuu ajurit [Complete Fix]
 2. Laajenna Järjestelmälaitteet lista.Lenovo ThinkPad puuttuu ajurit [Complete Fix]
 3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Intel(R) Smart Sound Technology (Intel(R) SST) -ääniohjain ja valitse Päivitä ohjain.Lenovo ThinkPad puuttuu ajurit [Complete Fix]
 4. Valitse Selaa tietokoneeltani ohjainohjelmistoa.Lenovo ThinkPad puuttuu ajurit [Complete Fix]
 5. Klikkaa Anna minun valita tietokoneellani käytettävissä olevien ohjainten luettelosta.Lenovo ThinkPad puuttuu ajurit [Complete Fix]
 6. Valitse High Definition Audio Controller ja napsauta sitten Seuraava.
 7. Käynnistä järjestelmä uudelleen, kun ohjain on asennettu.

2.2 Käytä kolmannen osapuolen päivitysohjelmaa

Kun otetaan huomioon, että päivitysten jatkuva tarkistaminen voi viedä aikaa, älä epäröi kokeilla korkealaatuista ja tehokasta kolmannen osapuolen ohjelmistotyökalua.

Erikoisohjelmalla, kuten DriverFixvoit hallita kannettavan tietokoneen ohjaimia helposti ja asentaa tai päivittää ne virallisten valmistajien versioilla.

Käyttöliittymä on melko yksinkertainen, joten voit helposti olla vuorovaikutuksessa alustan kanssa ja valita vain päivitettävät tai korjattavat ohjaimet. Sen jälkeen ohjelmisto käynnistyy automaattisesti.

3. Käytä Lenovon järjestelmäpäivitystä

Sinun tulee myös harkita pääsyä Lenovon järjestelmäpäivitys virallinen ohjaimen latauslinkki tämän ärsyttävän ongelman ratkaisemiseksi lopullisesti.

Useat käyttäjät vahvistavat, että päivitysten tarkistaminen oli avain tähän ärsyttävään ongelmaan. Koska etsit tehokasta ratkaisua, suosittelemme myös kokeilemaan sitä.

Nämä olivat vain muutamia vaihtoehtoja siitä, kuinka voit korjata Lenovo ThinkPad puuttuvien ohjaimien virheen. Listaa voi tietysti jatkaa, mutta varmista, että suositellut ratkaisut ovat parhaita.

Lisäksi sinun tulee tarkistaa täydellinen opas ohjainten päivittämisestä Windows 10:ssä, jotta tietokoneesi pysyy aina kunnostettuna.

Muista myös, että palautteesi on meille erittäin tärkeä, joten kommentoi alla olevaan osioon. Kerro meille, mikä näistä vaihtoehdoista toimi sinulle.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.