• Instagram on suosittu aitojen käyttäjien, mutta myös hakkereiden ja roskapostittajien keskuudessa, jotka yrittävät päästä satunnaisille tileille.
  • Tällaisissa tapauksissa sovellus varoittaa sinua epäilyttävästä kirjautumisyrityksestä, jota sinun ei pidä jättää huomiotta.
  • Tarkoitus Tuntematon laite on juuri kirjautunut Instagramiin Varoitus voi olla merkki vakavasta rikkomuksesta.
  • Jos Instagram-tilisi on estetty epäilyttävän toiminnan takia, tarkista ensin kirjautumisyritykset ja suojaa sitten tilisi.

Instagram ilmoittaa käyttäjille kaikesta epäilyttävästä toiminnasta yleisistä turvallisuussyistä tai roskapostittajien estämiseksi, väärennettyjen tilien poistamiseksi ja hakkereiden pysäyttämiseksi.

Tämän seurauksena monet Instagram-käyttäjät saavat ajoittain odottamattomia varoituksia, joita sovelluksella on havaitsi epätavallisen kirjautumisyrityksen.

Sovellus tarjoaa myös muutamia vaihtoehtoja eteenpäin, kuten apua kirjautumiseen, turvakoodin vastaanottaminen tekstiviestillä tai vahvistus, että olet tilin omistaja.

Joskus Instagramiin kirjautumisessa voi esiintyä ongelmia, ja on olemassa tapoja korjata ne. Mutta mitä epäilyttävä toiminta Instagramissa tarkoittaa?

Aivan kuten sinä, monet muutkin käyttäjät ihmettelevät samaa asiaa, joten aloitetaan ottamalla selvää, mitä epätavallinen toiminta Instagramissa on.

Contents

Miksi Instagram katkaisee minut jatkuvasti epäilyttävän toiminnan vuoksi?

Yllä mainittu varoitus tulee yleensä näkyviin, kun yrität kirjautua sisään toiselta laitteelta, kun Instagram havaitsee tavallisesta poikkeavan IP-osoitteen.

Toisin sanoen Instagram-tili voidaan estää epäilyttävän tai epätavallisen toiminnan vuoksi, kun muutat tavallista sijaintiasi (matkustelet usein, muutat toiseen maahan) tai kun joku yrittää päästä tilillesi eri syistä.

Jos näin on, voitko nähdä Instagram-kirjautumisyritykset? Voit tehdä sen, ja me näytämme sinulle, kuinka se tehdään.

Mistä tiedän, kuka yrittää kirjautua sisään Instagram-tililleni?

Tässä artikkelissa

  1. Avaa instagram-sivusto valitsemassasi selaimessa.
  2. Napsauta profiilisi kuvaketta ja valitse asetukset.
  3. Napsauta sitten Kirjautumistoiminta. Sinun pitäisi nähdä luettelo kaikista viimeaikaisista kirjautumisyrityksistä, olipa se sitten sinun tai jonkun muun.
  4. Huomaa, että huipputuloksen pitäisi näyttää a aktiivinen nyt otsikko sen laitteen sijainnin alle, josta olet tällä hetkellä kirjautunut sisään.
  5. Käytä nuolia tarkistaaksesi jokaisen kirjautumisyrityksen ja poistaaksesi kaikki epäilyttävältä näyttävät. Epäilyttävällä tarkoitamme muita sijainteja tai laitteita kuin niitä, joita saatat käyttää.

Jos Instagram ei toimi esimerkiksi Chromessa, voit tehdä saman tapauksesta riippuen matkapuhelimellasi tai Instagram-sovelluksen kautta työpöydällesi.

Kuinka korjaan epäilyttävän kirjautumisyrityksen Instagramissa?

1. Hyväksy turvatarkastus

Eli vahvista, olitko se sinä vai et. Ehkä sinä tai joku muu yritti päästä tilillesi toisesta IP-osoitteesta tai tuntemattomasta laitteesta tai tietokoneesta.

Jos se olit sinä, napsauta Tämä Se olin minä vaihtoehto ja voit käyttää tiliäsi.

Jos se ei ollut sinä, älä panikoi, sillä yrityksesi on todennäköisesti epäonnistunut. Napsauta vain Tämä en ollut minä. Sovellus pyytää sinua vaihtamaan salasanasi.

Tässä vaiheessa sinun kannattaa harkita salasanan vaihtamista vahvempaan ja salasanaan, jota et ole koskaan käyttänyt. Suosittelemme käyttämään salasananhallintaohjelmaa, joka auttaa sinua tallentamaan monimutkaisia ​​salasanoja kaikille sovelluksille ja laitteille.

Kun olet vaihtanut salasanasi ja vahvistanut sen kahdesti, napauta Toimita vaihtoehto ja sinun pitäisi olla hyvä lähtemään.

Huomaa, että jotkut käyttäjät deaktivoivat tilinsä nähdessään varoituksen eivätkä voineet kirjautua takaisin sisään vaihtamalla salasanan.

Jos näin on, yritä vaihtaa salasanasi Instagram-sivustolla (kirjautumalla sisään selaimella). Poista myös mahdolliset VPN- tai välityspalvelinyhteydet käytöstä.

2. Syötä suojakoodi (jos käytössä)

Jos olet ottanut kaksivaiheisen todennusmenetelmän käyttöön, Instagram vaatii turvakoodin sisäänkirjautumiseen.

Koodi lähetetään osoitteeseen Instagram-tiliisi yhdistetty sähköpostiosoite. Käytä vain tätä koodia ja pääset tilillesi.

Tämä vaihe on tarpeen vain joskus ja vain, jos lisäsuojakerros on käytössä. Suosittelemme jälleen ottamaan tämän vaihtoehdon käyttöön, varsinkin jos saat usein epäilyttäviä kirjautumisyrityksiä.

Voit tehdä tämän napauttamalla tililläsi profiiliasi ja valitsemalla asetukset ja napsauta sitten Kaksivaiheinen todennusvaihtoehto. Kytke sitten virta päälle Vaadi suojakoodi vaihtoehto.

Nyt joka kerta kun kirjaudut sisään Instagram-tilillesi, sovellus lähettää sinulle koodin tekstiviestillä. Itse asiassa se voi olla aluksi hieman ärsyttävää, mutta ehkäisy on parempi kuin hoito.

Toivomme, että tämä artikkeli oli sinulle hyödyllinen. Kaikki kommentit tai ehdotukset ovat tervetulleita alla olevaan osioon.