• Käyttäjät ilmoittivat kohdanneensa mustia palkkeja näytöllä käyttäessään Netflix-sovellusta.
  • Tämä saattaa johtua erosta elokuvan kuvamuodossa ja resoluutiossa verrattuna tietokoneesi ominaisuuksiin.
  • Netflix koodaa videot a 16:9 kuvasuhde, mikä voi aiheuttaa mustia palkkeja.

21:9 VDU:iden oletetaan poistavan mustat palkit elokuvista ja muista videoista. 21:9-näytöillä suoratoistetuissa Netflix-elokuvissa on kuitenkin edelleen mustat palkit ylä-, ala- ja sivuilla, kun ne ovat koko näytön tilassa.

Tämä johtuu siitä, että Netflix koodaa videonsa 16:9-kuvasuhteella, mikä johtaa mustien reunusten koodaamiseen elokuvavirrassa.

Alla on joitain vinkkejä mustien palojen poistamiseen Netflix-elokuvien ympäriltä, ​​erityisesti VDU 21:9:lle.

Contents

Kuinka pääsen eroon Netflixin mustista palkkeista?

Tässä artikkelissa

1. Korjaa mustat palkit Windows-tablettitilassa

  1. Windows-tablettitila tarjoaa resoluution Netflix-elokuvien mustille palkoille. Avaa ensin elokuva Netflixissä ja keskeytä sen toisto.
  2. Paina seuraavaksi Windows-näppäintä + pikanäppäintä avataksesi suoraan alla näkyvän sivupalkin.toimintakeskus windows 10
  3. paina Tablettitila painiketta sivupalkissa.
  4. Palaa Netflix-elokuvaan, jonka oikeassa alakulmassa on nyt zoomauspainike. Zoomauspainikkeen painaminen laajentaa elokuvan koko näytön kokoiseksi ja leikkaa sen ympärillä olevat mustat reunat.
  5. Paina Windows-näppäintä + pikanäppäintä ja paina Tablettitila painiketta uudelleen. Tämä poistaa nyt tablettitilan käytöstä.
  6. Toista Netflix-elokuva.

Huomaa, että tämä temppu ei toimi useiden VDU:iden kanssa. Hän Tablettitila Vaihtoehto näkyy harmaana, jos sinulla on liitetty useita VDU:ita. Jos sinulla on useita näyttöjä, sinun on ensin valittava tietty näyttö.


2. Lisää Ultrawide Screen Aspect Ratio Netflix Extension Chromeen

Jotkut selainlaajennukset voivat poistaa mustat palkit Netflix-elokuvien ympäriltä. Ultrawide Display Aspect Ratio for Netflix on Chrome-laajennus, joka poistaa mustat reunat Netflix-elokuvista kuvasuhteen täyttötiloilla. Voit asentaa kyseisen laajennuksen painamalla -painiketta + Lisää Chromeen painiketta tästä Nettisivu.

Kun olet lisännyt laajennuksen Chromeen, lataa Netflix-elokuva kyseiseen selaimeen. Sitten voit painaa Ultralaaja näytön täyttötila painiketta, joka näkyy kuvassa suoraan alla. Vaihtoehtoisesti voit siirtyä peittotilaan painamalla näppäimistön näppäimiä – tai =.

Ultralaaja näytön kuvasuhde Chromelle

3. Lisää UltraWide Video Extension Chromeen

UltraWide Video on Chrome-laajennus, joka on suunniteltu poistamaan reunat erittäin laajalla näytöllä toistetusta online-videosisällöstä. Klikkaa + Lisää Chromeen päällä -painiketta tämä sivu lisätäksesi UltraWide-videon selaimeen. Toista Netflix-elokuva ja poista mustat reunat painamalla laajennuksen pikanäppäintä Ctrl + Alt + C.

Ultraleveä videolaajennus Chromelle

4. Lisää mustat palkit Chromeen

Black Bars Begone on toinen laajennus, joka poistaa mustat palkit Netflix-elokuvista, joita toistetaan näytöillä 21:9-kuvasuhteella. Voit lisätä laajennuksen Google Chromeen osoitteesta tämä web-sivu. Paina sitten Mustat palkit puuttuvat selaimen työkalupalkissa laajentaaksesi lähdemateriaalia katsoessasi Netflix-elokuvia. Huomaa, että tämä laajennus toimii vain Netflix-sisällölle.

Mustat palkit puuttuvat Chromesta

Joten voit päästä eroon mustista palkoista Netflix-elokuvien ympärillä vaihtamalla tablet-tilaan Windowsissa tai lisäämällä Black Bars Begone-, UltraWide Video- tai UltraWide Display Aspect Ratio -laajennukset Google Chromeen. Ne ovat yksinkertaisia ​​lisäosia, joiden avulla voit hyödyntää 21:9 VDU:n elokuvamaista näyttöä toistettaessa Netflix-elokuvia.

Jos sinulla on jokin vaihtoehtoinen tapa poistaa mustat palkit Netflix-toistosta, ilmoita siitä meille alla olevassa kommenttiosiossa.