• Älypuhelimet voidaan ladata kannettavissa tietokoneissa tai tietokoneissa niiden erillisten laturien lisäksi.
 • Monet käyttäjät ovat kuitenkin ilmoittaneet, että heidän kannettavat tietokoneet lataavat puhelimiaan hitaasti ja että tämä prosessi kestää jopa muutaman tunnin.
 • USB-kaapelin ja -portin tarkistaminen on ensimmäinen askel ongelman korjaamiseksi.

xASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAUSTIEDOSTOA
Päästä eroon ohjaimista, jotka eivät toimi kunnolla tietokoneessasi

Sponsoroitu

Ohjaimet voivat usein vioittua, koska ne voivat häiritä virheellisiä järjestelmätiedostoja, jolloin ne asentuvat, mutta eivät toimi kunnolla. Jotta ohjaimet toimivat sujuvasti, Windows-käyttöjärjestelmän on toimittava entistä paremmin. Hanki se täydellisessä kunnossa noudattamalla alla olevia ohjeita:

 1. Lataa Fortect ja asenna se tietokoneellasi.
 2. Aloita työkalun skannausprosessi etsiäksesi vioittuneet tiedostot, jotka ovat ongelmasi lähde
 3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Aloita korjaus jotta työkalu voi käynnistää korjausalgoritmin

Vaikka älypuhelimien ominaisuudet laajenevat uskomattoman peräkkäin, rajoituksia on edelleen. Huolimatta edistymisestä kaikissa mahdollisissa laitteistokategorioissa, jopa huippuluokan älypuhelimet tarvitsevat usein latauksen.

Nyt joskus et voi käyttää pistorasiaa ja rajoittuu USB-lataukseen tietokoneen USB-porttien kautta. Ja yhtäkkiä huomaat, että tämä lataustapa kestää melkein kaksi kertaa kauemmin.

Contents

Miksi tietokoneeni lataa puhelimeni akkua niin hitaasti?

Se ei ole epätavallista. Jotkut käyttäjät ilmoittivat kuitenkin lataavansa puhelimiaan tuntikausia eivätkä ole vieläkään täysin valmiita.

Tämä on yleinen ongelma, eikä se aina liity tietokoneeseen tai puhelimeen. Monissa tapauksissa kaapeli hoitaa kaiken raskaan noston.

Tämän ratkaisemiseksi olemme laatineet luettelon mahdollisista ratkaisuista ongelmaan. Muista tarkistaa ne alta.

Kuinka voin ladata puhelimeni nopeammin kannettavalla tietokoneella?

Tässä artikkelissa

1. Tarkista kaapeli ja USB

Ensin kerrotaan tosiasiat. Eli sekä PC-USB että laturisovitin tarjoavat saman jännitteen (5V). Suurin ero on virtalähdössä, joka on noin 1 000 – 2 000 mA (1 tai 2 ampeeria) seinäpistokelatauksella ja enintään 600 – 900 mA USB 3.0:lla. USB 2.0 on vielä heikompi tällä osastolla.

tietokone lataa puhelimen hitaasti

Siksi USB-latausprosessi PC:llä on paljon hitaampaa. Mutta ei varmasti niin paljon kuin 5 kertaa hitaampi, mikä näyttää olevan ongelma tietyille käyttäjille.

On kuitenkin muutamia muita asioita, jotka meidän on pidettävä mielessä ennen kuin jatkamme eteenpäin.

Kaikki USB-portit eivät saa virtaa, joten kaikkia USB-portteja ei voi käyttää lataamiseen. Joten jos käytät vanhaa PC-asennusta, jossa on vanhentunut emolevy, on hyvä mahdollisuus, että useampi kuin muutama käytettävissä oleva portti ei pysty lataamaan puhelintasi.

Joten etsi portin vieressä olevaa pientä salamakuvaketta, joka tunnistaa sen virtalähteenä olevaksi alavirran portiksi – portiksi, jota voit käyttää lataamiseen.

Lisäksi, kuten sanoimme aiemmin, USB 2.0:n ja USB 3.0:n välillä on ero. Ihanteellisissa olosuhteissa USB 3.0 voi saavuttaa jopa 900 mA (0,9 A) ulostulon, mikä on yleensä hyvä. USB 2.0 on jumissa 500 mA:ssa, mikä ei ole ollenkaan hyvä.

tietokone lataa puhelimen hitaasti

Mutta puhelimesi lataamiseen USB 3.0:lla tarvitset sopivan kaapelin. Useimmat nykyiset kaapelit ovat mikro-USB-USB 3.0 -kaapelia. Jos kannettava laitteesi on kuitenkin hieman vanhempi ja kaapeli tukee vain USB 2.0:aa, sen lataaminen USB 3.0:n kautta ei vaikuta asiaan.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Vanhentuneet ohjaimet ovat suurin syy virheisiin ja järjestelmäongelmiin. Jos osa ohjaimistasi puuttuu tai tarvitsee päivitystä, automaattinen työkalu, kuten OutByte-ohjainpäivitys Voit ratkaista nämä ongelmat vain muutamalla napsautuksella. Lisäksi se on kevyt myös järjestelmällesi!

Tietenkin viimeisenä huomautuksena sinun on varmistettava, että sekä kaapelisi että USB-portti ovat toimintakunnossa. Kokeile vaihtoehtoista kaapelia tai porttia ja etsi muutoksia.

2. Poista USB Selective Suspend käytöstä

Nyt kun se on hoidettu, tarkistetaan tietyt tehoasetukset, jotka voivat vaikuttaa latausprosessiin. Tai tarkemmin sanottuna edistynyt virtavaihtoehto nimeltä USB Selective Suspend.

Mikä on USB Suspend? Tämä on edistynyt virrankäyttövaihtoehto, joka mahdollistaa tietokoneen siirtymisen virransäästötilaan, jos USB-portteja ei käytetä.

Nyt tämä USB-toiminto viittaa vain dataan, ei lataamiseen. Tämä tarkoittaa, että jos kytket laitteen ja valitset “Vain lataus” -tilan, tietokoneesi menee ennemmin tai myöhemmin lepotilaan ja nykyinen teho pienenee. Siksi latausprosessi kestää vuosia.

Seuraa alla olevia ohjeita poistaaksesi USB-selektiivisen lepotilan käytöstä virta-asetuksista:

 1. Paina Windows + I kutsuaksesi asetukset sovellus.
 2. Avata Järjestelmä.tietokone lataa puhelimen hitaasti
 3. Valitse vasemmasta paneelista Voimaa ja unelmaa.tietokone lataa puhelimen hitaasti
 4. Klikkaa “Lisätehoasetukset“oikeassa yläkulmassa.
 5. Klikkaa “Muuta suunnitelman asetuksia”suositun tehosuunnitelman mukaisesti.tietokone lataa puhelimen hitaasti
 6. Valitse ” Muuta virran lisäasetuksia”.tietokone lataa puhelimen hitaasti
 7. Laajentaa USB-asetukset ja sitten USB-selektiiviset keskeytysasetukset.
 8. matala”Yhdistetty“, valitse liikuntarajoitteinen ja vahvista muutokset.tietokone lataa puhelimen hitaasti

Tämän pitäisi parantaa latausprosessia, ainakin marginaalisesti. Lisäksi on vain yksi asia, jonka voit tehdä keskittääksesi tehon lataukseen sen sijaan, että antaisit tietokoneesi jakaa sen useille laitteille.

3. Irrota muut USB-laitteet ja oheislaitteet

Lopuksi emme voi sivuuttaa sitä tosiasiaa, että emolevyn lähtövirta riippuu suurelta osin siitä, kuinka monta laitetta olet liittänyt.

Periaatteessa, jos liität hiiren, näppäimistön ja puhelimen, emolevy voi varata vain niin paljon virtaa laitteen lataamiseen. Ja energian suhteen hiiret ja näppäimistöt eivät ole kovin suuria kuluttajia.

Joten latauksen parantamiseksi muista irrottaa kaikki oheislaitteet (ne, joita ilman se voi toimia latausprosessin aikana) ja anna tietokoneesi “keskittyä” vain puhelimeen.

Huomaa, että jos laitteesi on kannettava tietokone, jota ei ole kytketty pistorasiaan, se kuluttaa vähemmän virtaa. Nopeuta lataamista varten pitämällä puhelin kytkettynä USB-liitäntään ja kannettava tietokone pistorasiaan.

Yhteenvetona:

 • Hyvä ja yhteensopiva kaapeli on välttämätön.
 • Akun kunto on myös yksi tekijä.
 • Jotkut USB-portit latautuvat nopeammin, toiset hitaammin. Kokeile useita.
 • Poista USB Selective Suspend käytöstä.
 • Irrota muut USB-laitteet ja oheislaitteet latauksen ajaksi.
 • USB-lataus tai langaton lataus eivät ole lähelläkään pistorasiasta lataamista nopeuden suhteen.

Tämän pitäisi päättää artikkelimme siitä, kuinka kannettava tietokone ladataan nopeammin. Muista jakaa kysymyksesi tai ehdotuksesi lukijoidemme kanssa. Voit tehdä sen alla olevassa kommenttiosiossa..

Onko sinulla edelleen ongelmia? Ratkaise ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jotkut ohjaimiin liittyvät ongelmat voidaan ratkaista nopeammin käyttämällä mukautettua ohjainratkaisua. Jos sinulla on edelleen ongelmia ohjaimien kanssa, asenna se OutByte-ohjainpäivitys ja ota se heti käyttöön. Joten anna sen päivittää kaikki ohjaimet ja korjata muut tietokoneongelmat hetkessä!