• Kaspersky fatal -virheilmoitus tulee yleensä näkyviin asennuksen aikana, ja se johtuu muista ohjelmistoista, jotka ovat ristiriidassa virustentorjunnan kanssa.
 • Voit ratkaista tämän ongelman korjaamalla vioittuneet järjestelmätiedostot Powershell-apuohjelmalla.
 • Varmista, että poistat aiempien virustorjuntaohjelmien jäännökset työkaluilla, jotka voivat poistaa asennuksen itsepäinen ohjelmisto.
 • Jos kohtalokkaita virheitä ilmenee edelleen, voit harkita toisen kyberturvallisuussovelluksen käyttöä, joka on luotettava ja täysin yhteensopiva tietokoneesi kanssa.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten PC-ongelmien korjaamiseen suosittelemme DriverFixiä:
Tämä ohjelmisto pitää ohjaimet käynnissä ja suojaa näin yleisiltä tietokonevirheiltä ja laitteistovikoilta. Tarkista kaikki ohjaimesi nyt kolmella helpolla vaiheella:

 1. Lataa DriverFix (vahvistettu lataustiedosto).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi kaikki ongelmalliset ajurit.

 3. Klikkaus Päivitä ajurit saada uusia versioita ja välttää järjestelmän toimintahäiriöt.

 • DriverFix on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Jotkut käyttäjät ovat ilmoittaneet kohdanneensa Kasperskyn sisällä Fatal error -virheilmoituksen. Tämä virhe ilmenee yleensä Kaspersky-ohjelmiston asennuksen aikana.

Tämä virhe voi olla erittäin ärsyttävä, varsinkin jos olet nähnyt sen näkyvän aina, kun haluat asentaa Kasperskyn.

Kasperskyn sisällä oleva kohtalokas virhesanoma voi johtua tietokoneellesi aiemmin asennetun kolmannen osapuolen virustorjuntaohjelmiston välisestä ristiriidasta.

Lisäksi se voi johtua isäntätiedostoista, joita tarvitaan yhdistämään Kaspersky-asennusohjelma latauspalvelimiin.

Näistä syistä tässä artikkelissa tutkimme joitain parhaista menetelmistä, joita voidaan soveltaa Kasperskyn asennuksen aikana tapahtuneiden kohtalokkaiden virheiden korjaamiseen.

Contents

Kuinka korjaan Kaspersky Antivirus -ongelmat?

1. Suorita SFC-komento PowerShellissä (järjestelmänvalvoja)

 1. paina Win+X näppäimistön näppäimet ja valitse PowerShell.Kuinka korjata kohtalokkaat virheet Kasperksy Antivirus -ohjelmassa
 2. Tyyppi sfc /scannow PowerShell-editorissa ja paina Tulla sisään.” width=”521″ height=”270″ data-lazy- src=”https://onioni.fi/wp-content/uploads/1666555948_611_Hvordan-fikse-fatale-feil-i-Kasperksy-Antivirus.png”>
 3. Skannausprosessi kestää jonkin aikaa. Muista odottaa prosessin valmistumista.
 4. Tarkista, onko ongelma ratkaistu. Jos näin ei ole, noudata seuraavaa menetelmää.

System File Checker on loistava Windows 10:n sisäänrakennettu työkalu, jota käytetään usein korjaamiseen vioittuneet järjestelmätiedostot. Tämä apuohjelma on saatavilla kaikissa Windows-käyttöjärjestelmän versioissa.

Jos Sfc /scannow kuitenkin pysähtyy Windows 10:ssä, voit katsoa oppaamme ja korjata tämän ongelman helposti.

2. Poista muiden virustorjuntaohjelmien asennus

Jotkin virustorjuntaohjelmistovaihtoehdot edellyttävät, että käytät erityistä poistotyökalua kaikkien tiedostojen poistamiseen. Tässä muutamia esimerkkejä: Avast, AVG, ESET, McAfee, Sophos ja paljon muuta.

Jos olet käyttänyt jotakin yllä mainituista virustentorjuntaohjelmistoista ennen Kasperskyn asentamista, on suositeltavaa käyttää jotakin seuraavista nämä parhaat kolmannen osapuolen asennuksen poistotyökalut päästä eroon itsepäisistä ohjelmistoista.

Noudata valitsemasi asennuksen poistotyökalun näyttöön tulevia ohjeita poistaaksesi kaikki vanhemmat virustorjuntaohjelmistot ja yritä sitten asentaa Kaspersky uudelleen.

3. Tarkista jäljellä olevat rekisteriavaimet

 1. paina Win+R näppäimistön näppäimiä avataksesi Suorita valintaikkuna.
 2. Tyyppi regedit paina sitten Tulla sisään.” width=”398″ height=”206″ data-lazy- src=”https://onioni.fi/wp-content/uploads/1666555948_6_Hvordan-fikse-fatale-feil-i-Kasperksy-Antivirus.png”>
 3. Siirry seuraavaan linkkiin Rekisterieditori ikkuna: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
 4. Laajenna kansio nimeltä Juosta ja etsi rekisteriavain nimeltä avp**_post_uninstall (Esim. avp12_post_uninstall).
 5. Napsauta yllä mainittua näppäintä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poistaa.
 6. Tarkista, jatkuuko ongelma.

Windows luo rekisteriavaimen aina, kun poistat Kaspersky-tuotteen, ja jostain syystä asennusohjelma unohtaa tämän avaimen, kun tietokone käynnistetään uudelleen tyhjentääkseen tiedostot.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Tämä rekisteriavain voi aiheuttaa ristiriitoja Kasperskyn uuden asennusprosessin kanssa. Voit poistaa sen kokonaan noudattamalla yllä olevia ohjeita.

On myös suositeltavaa puhdistaa Windowsin rekisteri ajoittain. Jos tarvitset lisätietoja, tutustu kattavaan oppaaseemme.

4. Palauta Hosts-tiedosto oletusasetuksiin

 1. Avaa hakupalkki ja kirjoita Muistio ja napauta tai napsauta sitten Muistilehtiö kuvake.Kuinka korjata kohtalokkaat virheet Kasperksy Antivirus -ohjelmassa
 2. Kopioi ja liitä tämä teksti Notepad-tiedostoon:# Copyright (c) 1993-2006 Microsoft Corp. # # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows. # # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each # entry should be kept on an individual line. The IP address should # be placed in the first column followed by the corresponding host name. # The IP address and the host name should be separated by at least one # space. # # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol. # # For example: # # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host # localhost name
  resolution is handle within DNS itself. # 127.0.0.1 localhost # ::1 localhost
 3. Klikkaa Tiedosto-valikkovalitse Tallenna nimelläkirjoita Tiedostonimi-ruutuun hosts ja tallenna tiedosto sitten työpöydälle.Näyttökuva, joka näyttää kuinka "hosts"-tiedosto tallennetaan
 4. Sulje tiedosto ja napsauta sitten Käynnistä-painiketta ja etsi %WinDir%\System32\Drivers\EtcKuinka korjata kohtalokkaat virheet Kasperksy Antivirus -ohjelmassa
 5. Valitse kansio.
 6. Napsauta tässä hiiren kakkospainikkeella Hosts-tiedostoa ja valitse Nimeä uudelleenja muuta sitten tiedoston nimeksi Hosts.old.
 7. Siirrä luomasi Hosts-tiedosto työpöydältä kohteeseen %WinDir%\System32\Drivers\Etc kansio.
 8. Jos sinua pyydetään antamaan järjestelmänvalvojan salasana, valitse Jatkaa.

Hosts-tiedosto on erittäin tärkeä Windowsille. Käyttöjärjestelmä käyttää sitä kartoittaakseen ihmisystävällisiä isäntänimiä numeerisiksi Internet Protocol (IP) -osoitteiksi, jotka tunnistavat ja paikantavat isännän IP-verkossa.

5. Käytä toista kolmannen osapuolen virustorjuntaa

Kaspersky saattaa olla yksi parhaista virustentorjuntaohjelmista, mutta jos kamppailet useiden virheiden kanssa, voit harkita toisen luotettavan ratkaisun käyttöä.

Suosittelemme käyttämään kyberturvallisuustyökalua, joka edustaa uutta lähestymistapaa aidosti integroituun tietoturvaan.

Sen sisäisen tarkistusmoottorin uusin versio yhdistettynä räätälöityihin palomuuri- ja roskapostimoduuliin hyödyntää nopeutta ja tarkkuutta pitääkseen tietokoneesi turvassa.

Tuloksena on älykäs järjestelmä, joka on jatkuvasti hereillä hyökkäyksistä ja haittaohjelmista, jotka voivat vaarantaa tietokoneesi.

ESET Internet Security

Tässä artikkelissa tutkimme joitain parhaita vianetsintämenetelmiä Kasperskyn Fatal error -viestin käsittelemiseksi.

Jos haluat löytää lisää ratkaisuja tietokoneesi turvaamiseen, tutustu oppaaseemme, joka sisältää parhaat Windows 10:n virustorjuntaohjelmat.

Haluaisimme tietää, auttoivatko nämä menetelmät sinua ratkaisemaan ongelmasi ja onnistumaan asentamaan Kaspersky Antivirus normaalisti.

Jos haluat kertoa meille, voit yksinkertaisesti käyttää tämän artikkelin alla olevaa kommenttiosiota.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot ovat turvassa’t ratkaissut ongelmasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.