• Kun olet jumissa a Windowsin valmistelu. Älä sammuta tietokonettasi näyttöön, sinun tulee odottaa pari minuuttia.
 • Tämä ongelma voi ilmetä päivitysten suorittamisen tai uudelleenkäynnistyksen jälkeen, ja joillekin se laukaisee myös uudelleenkäynnistyssilmukan.
 • Käynnistyskorjaus tai vikasietotilan käyttö voi myös auttaa sinua korjaamaan ongelman nopeasti.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Windowsin asennusprosessi helpottuu vähitellen jokaisen uuden järjestelmän käyttöönoton myötä.

Useimmat meistä muistavat XP:n pitkän asennusprosessin kaikkine ohjaimista ja alkuasetuksista koskien. Onneksi näin ei ole Windows 10:n kohdalla.

Mutta on olemassa hyviä syitä, miksi käyttäjät inhoavat liian yksinkertaistettuja asennusprosesseja. Ensinnäkin suurin osa ohjaimistasi asennetaan automaattisesti asennuksen kautta.

Toiseksi asennuksessa saattaa olla jotain vikaa. Ja kun näin tapahtuu, voit palata Windows 7:ään tai jopa vanhaan hyvään Windows XP:hen.

Yksi ongelmista, joka vaivasi monia käyttäjiä, on se, että näyttö juuttuu seuraavaan viestiin: Windowsin valmistelu. Älä sammuta tietokonettasi.

Mitä Windowsin valmistaminen tarkoittaa ja kuinka kauan minun pitäisi odottaa?

The Windowsin valmistelu. Älä sammuta tietokonettasi -viesti tulee näyttöön, jotta ymmärrät, että jotkin optimointi- ja konfigurointiprosessit toimivat, eikä niitä pidä häiritä sammuttamalla koneen.

Huomaa, että arvioitu odotusaika on noin 5 minuuttia. Jotkut käyttäjät kuitenkin odottivat iät, ja näyttää siltä, ​​​​että tämä ongelma on alttiimpi HP:n, DELL:n ja Lenovon PC- ja kannettavien käyttäjille.

Voit yleensä selvittää, onko prosessi jumissa, jos Gettin Windows ready -näytössä ei ole animaatiota.

Windows-päivityksissä voi esiintyä erilaisia ​​ongelmia, ja tässä artikkelissa keskitymme seuraaviin ongelmiin:

 • Windowsin valmistelu ääretön silmukka/ päivityssilmukka/ käynnistyssilmukka/ uudelleenkäynnistyssilmukka – Monet käyttäjät ilmoittivat olevansa jumissa uudelleenkäynnistyssilmukassa, joka estää heitä pääsemästä Windowsiin
 • Windowsin valmistelu uudelleenkäynnistyksen jälkeen – Tämä ongelma johtuu todennäköisesti epätäydellisestä päivityksestä, ja Windows yrittää suorittaa asennuksen loppuun aina, kun käynnistät tietokoneen uudelleen.
 • Windowsin valmistelu päivitysten parissa – Tämä on muunnelma tästä viestistä, joka ilmestyy yleensä suuren Windows-päivityksen jälkeen. Voit korjata tämän ongelman kokeilemalla joitain tämän artikkelin ratkaisuja
 • Windowsin valmistelu jumissa päivityksen jälkeen – Tietyissä tapauksissa tämä voi näkyä päivityksen asentamisen jälkeen; joskus asennusprosessi ei ole valmis ja tämä viesti tulee näkyviin

Ongelman ratkaiseminen on kuitenkin vaikeaa, koska et saa yhteyttä järjestelmään etkä voi suorittaa vianmääritystä. Tässä on joitain kiertotapoja, joita voit kokeilla alla.

Mitä voin tehdä, jos Windows 10 on jumissa Windowsin valmistelussa?

1. Sammuta tietokoneesi kovaa

Jonkin ajan kuluttua sinun pitäisi sammuttaa tietokoneesi. Muista, että tämä ei ole niin vaarallista kuin jotkut sanovat. Toimenpide saattaa päättyä hetken kuluttua, mutta näyttö pysyy lepotilassa.

Paras tapa määrittää oikea aika kovalle uudelleenkäynnistykselle/sammutukselle on katsoa kiintolevyn toimintavaloa. Jos merkkivalo ei vilku, se tarkoittaa, että toimenpide on ohi ja sinun tulee sammuttaa tietokone.

Jos järjestelmä käynnistyy tarkoitetulla tavalla, sinun pitäisi olla valmis. Jos näin ei ole, ainoa järkevä vaihtoehto on aloittaa uudelleenasennus alusta.

Mutta tällä kertaa suosittelemme suorittamaan puhtaan uudelleenasennuksen. On olemassa vakava vaara, että järjestelmäsi ei toimi niin kuin sen pitäisi toimia tällaisen vian jälkeen.

2. Suorita käynnistyskorjaus

 1. Pidä Siirtää avain alas ja paina Tehoa painiketta samanaikaisesti.Korjaus: Windowsin valmistelu. Älä sammuta tietokonettasi jumissa
 2. Jatka pitämistä Siirtää -näppäintä, kun koneen virta on päällä.
 3. Kun tietokone käynnistyy uudelleen, näet näytön, jossa on muutamia vaihtoehtoja. Klikkaus Vianetsintä.Korjaus: Windowsin valmistelu. Älä sammuta tietokonettasi jumissa
 4. Klikkaa Edistyneet asetukset.Korjaus: Windowsin valmistelu. Älä sammuta tietokonettasi jumissa
 5. Vuonna Edistyneet asetukset valikko, valitse Käynnistyksen korjaus.Korjaus: Windowsin valmistelu. Älä sammuta tietokonettasi jumissa
 6. Vuonna Käynnistyksen korjaus näyttöön, valitse tili. Tarvitset tilin, jolla on järjestelmänvalvojan oikeudet jatkaaksesi.
 7. Kun olet syöttänyt salasanan, napsauta Jatkaa.
 8. Odota prosessin päättymistä ja käynnistä tietokone uudelleen sen jälkeen.

3. Suorita puhdas uudelleenasennus

Puhtaan uudelleenasennuksen pitäisi saada sinut liikkeelle. Varmista, että varmuuskopioit arkaluontoiset tiedot järjestelmäosiosta ja pidät lisenssiavain valmiina, koska muuten sinulla on paljon ongelmia.

Lisäksi uudelleenasennusprosessi ei ole niin pitkä, ja sinun pitäisi pystyä suorittamaan se alle tunnissa, mukaan lukien ajurin tarkistus ja järjestelmän mukauttaminen mieleiseksesi.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Jotta voit suorittaa Windows 10:n puhtaan asennuksen, sinun on luotava Windows 10 -asennusmedia Media Creation Tool -työkalulla. Koska et voi käyttää tietokonettasi, sinun on luotava asennusmedia toiselle tietokoneelle. Tämän jälkeen sinun on noudatettava näitä vaiheita:

 1. Liitä Windows 10 -asennusmedia tietokoneeseesi ja käynnistä se. Muista, että saatat joutua painamaan asianmukaista näppäintä tai muuttamaan käynnistysprioriteettiasi BIOSissa käynnistääksesi Windows 10 -asennuslevyltä.
 2. Valitse haluamasi kieli ja napsauta Seuraava.
 3. Klikkaa Asenna nyt ja seuraa näytön ohjeita. Muista, että puhdas asennus poistaa kaikki tiedostot valitulta asemalta, joten muista varmuuskopioida tärkeät tiedostot etukäteen.

Lisäksi sinun on valittava oikea asema, jotta voit suorittaa puhtaan asennuksen. Jos valitset vahingossa väärän aseman, poistat kaikki tiedostot kyseiseltä asemalta, joten ole erityisen varovainen.

Kun asennusprosessi on valmis, ongelman pitäisi olla täysin ratkaistu. Saat lisätietoja puhtaan uudelleenasennuksen oppaastamme, joka sisältää yksityiskohtaisen selityksen.

Koska puhdas asennus voi olla monimutkainen toimenpide, monet käyttäjät ehdottavat sen sijaan Windows 10:n nollausta.

Voit tehdä sen seuraavasti:

 1. Seuraa Vaiheet 1 ja 2 ylhäältä.
 2. Napsauta nyt Korjaa tietokoneesi.
 3. Valitse Vianetsintäsitten Nollaa tämä tietokoneja napsauta lopuksi Poista kaikki.
 4. Valitse Windows-asennus ja valitse Vain asema, johon Windows on asennettusitten Poista vain tiedostoni.
 5. Napsauta nyt Nollaa -painiketta aloittaaksesi Windows 10 -asennuksen nollauksen.

Sekä nollaus että puhdas asennus poistavat kaikki tiedostot järjestelmäasemastasi ja asennat Windows 10:n uudelleen, joten voit käyttää mitä tahansa näistä tavoista.

Jos tarvitset lisätietoja, meillä on täydellinen opas tietokoneen nollaamiseen, joka auttaa sinua koko prosessin ajan.

4. Poista äskettäin asennetut ohjelmistot

 1. Klikkaa alkaa -painiketta ja valitse asetukset.Korjaus: Windowsin valmistelu. Älä sammuta tietokonettasi jumissa
 2. Napsauta nyt Sovellukset.Korjaus: Windowsin valmistelu. Älä sammuta tietokonettasi jumissa
 3. Valitse vain äskettäin asennettu sovellus ja valitse Poista asennus.Korjaus: Windowsin valmistelu. Älä sammuta tietokonettasi jumissa

Jos Windowsin päivitysprosessi sujui hyvin ennen tietyn ohjelmiston asentamista tietokoneellesi, olemme saaneet löytää syyllisen.

Tämä tarkoittaa, että vastaavat ohjelmistoratkaisut eivät todennäköisesti ole täysin yhteensopivia uusimman Windows 10 -käyttöjärjestelmän version kanssa, saatat kohdata päivitysvirheitä.

Joten ennen kuin lataat ohjelmistoja tietokoneellesi, varmista, että se on täysin yhteensopiva käyttöjärjestelmäsi kanssa.

Käytä tässä tapauksessa Tehoa -painiketta sammuttaaksesi tietokoneen, käynnistääksesi sen uudelleen ja poistaaksesi äskettäin asennetut sovellukset ja ohjelmat. Käynnistä sitten kone uudelleen ja tarkista päivitykset uudelleen.

Kuinka korjata Windowsin valmisteleminen uudelleenkäynnistyssilmukan kanssa?

Jotkut lukijoistamme kokivat käynnistyssilmukan Getting Windows ready -ikkunassa joka kerta, ja se voi olla erittäin turhauttavaa.

Ratkaisu tähän ongelmaan on kuitenkin käynnistää tietokone vikasietotilassa ja sitten käyttää jotakin yllä kuvatuista vianmääritysmenetelmistä.

Meillä on itse asiassa laaja opas siitä, mitä tehdä, jos tietokoneesi on juuttunut käynnistyssilmukkaan, ja löydät paljon lisätietoja.

Toivomme todellakin, että tämä auttaa sinua päivittämään uusimpaan Windows-versioon ja poistamaan tietokoneen, joka on juuttunut Windows-valmisteluihin.

Jos sinulla on kommentteja tai kysymyksiä päivityskokemuksestasi, muista lähettää ne alle.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.