• Käyttäjät valittivat, että etätyöpöytäpalvelut epäonnistuvat Windows 10 KB4103727:n asentamisen jälkeen.
  • Windows-päivitykset muuttavat usein joidenkin ohjelmien toimintaa, ja etätyöpöytäyhteydet ovat vain esimerkki.
  • On olemassa yksi nopea ratkaisu, jos etätyöpöytä lakkaa toimimasta uusimpien päivitysten asentamisen jälkeen.
  • Voit helposti välttää etätyöpöytäongelmat vaihtamalla toiseen etäkäyttötyökaluun.

Yleensä Windows 10:n kumulatiiviset päivitykset korjaavat pitkän luettelon virheistä, jotka vaikuttavat vakaampaan järjestelmäversioon. Mutta yhtä usein nämä päivitykset aiheuttavat ohjelman kaatumisia.

Tässä huomautuksessa monet käyttäjät valittivat, että Windows-korjaukset rikkovat etätyöpöytäyhteydet. Aiempina vuosina käyttäjät mainitsivat KB4103727:n aiheuttavan ongelmia, mutta sama voi tapahtua lähes minkä tahansa vastaavan päivityksen kanssa.

Mitä voin tehdä, jos etätyöpöytä epäonnistuu päivityksen jälkeen?

Etätyöpöytäongelmien osalta käyttäjät mainitsivat, että nopein ratkaisu, kun työkalu lakkaa toimimasta päivitysten asennuksen jälkeen, on yksinkertaisesti poistaa päivitys.

Meillä on ollut muutamia käyttäjiä äskettäin julkaistun päivityksen kanssa, joilla on ollut ongelmia yhteyden muodostamisessa Server 2016 RD Farmiin, jossa on yhdyskäytävä. Heidän istuntonsa näytti alustuvan, sisäänkirjautumis-/tervetulonäyttö näkyy sekunnin tai parin ajan, mutta sitten yhteys katkeaa äkillisesti. […] Jokaisella asiakkaalla, jolla oli tämä ongelma, oli asennettuna KB4103727. Ongelma on ratkaistu poistamalla KB4103727 asiakkaasta. Meille ei ole selvää, rikkooko päivitys taatusti tämän vai riippuuko se useista tekijöistä.

Kuten näet, tämä ratkaisu ratkaisee ongelman lopullisesti, mutta se edellyttää uusimman Windows 10 -käyttöjärjestelmän version asentamista tietokoneellesi.

On myös väliaikainen kiertotapa, jota voit käyttää. Nimittäin tietokoneen reg-avaimen tai paikallisen käytännön muuttaminen siten, että kone hyväksyy CredSSP:n vanhentuneen version.

Jos haluat lisätä tämän avaimen rekisteriisi tai asiakkaidesi rekisteriin, lähetä se GPO:n kautta, ja tämän pitäisi ratkaista ongelmasi:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\
Policies\System\CredSSP\Parameters] "AllowEncryptionOracle"=dword:00000002

Jos tämä korjausratkaisu ei auttanut sinua ratkaisemaan etätyöpöytäongelmaa, voit käyttää Mikogoa erilaisiin etätyöpöydän teknisiin ongelmiin. Tai voit valita jonkin muun etävianmääritysohjelmiston.

Selvä, toivomme, että tämä viesti auttaa sinua korjaamaan etätyöpöytäyhteydet, jotka koit uusimpien Windows 10 -päivitysten asentamisen jälkeen tietokoneellesi.

Jos etätyöpöytäyhteyden kanssa ilmenee lisää ongelmia, katso kattava opas.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.