• Jotkut käyttäjät sanoivat, että he eivät voineet muodostaa yhteyttä verkkoon, koska Windows ei löytänyt ohjainta verkkosovittimelle.
 • Joskus reitittimen nollaaminen saattaa ratkaista Internet-yhteysongelman Windowsissa.
 • Varmista myös, että asennat verkkosovittimen ohjaimen uudelleen.
 • Palauta Windows palautuspisteeseen, joka oli ennen ongelman ilmenemistä.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Jotkut käyttäjät ovat ilmoittaneet foorumeilla, etteivät he voi muodostaa yhteyttä verkkoon, jos Windows ei löydä verkkosovittimen ohjainta.

Verkkosovittimen vianmääritys, jolla he yrittävät korjata ongelman, näyttää seuraavan virhesanoman: Windows ei löytänyt ohjainta verkkosovittimellesi.

Näin ollen tämä vianmääritys ei korjaa ongelmaa, eivätkä käyttäjät voi muodostaa yhteyttä Internetiin.

Nämä ovat joitakin ratkaisuja, jotka saattavat korjata tämän verkkosovittimen virheen, joten muista tarkistaa ne alla.

Contents

Mitä tehdä, jos Windows ei löydä verkkosovittimen ohjainta?

1. Nollaa reititin

 1. Sammuta reititin, irrota se muutamaksi minuutiksi ja kytke se sitten uudelleen.
 2. Kytke sitten reititin takaisin päälle. Paina sen jälkeen Nollaa reitittimen painiketta paperiliittimellä noin 15-30 sekuntia.

Yllätyt kuinka usein reitittimen nollaus korjaa Internet-yhteyden Windowsissa. Tämä muodostaa uuden yhteyden Internet-palveluntarjoajaan ja palauttaa sen tehdasasetuksiin.

2. Avaa vaihtoehtoiset Windowsin vianmääritysohjelmat

 1. Avaa Cortana painamalla Windows-näppäin + Q pikanäppäin.
 2. Syöte vianmääritys hakukentässä.
 3. Valitse Vianetsintä avaamaan Asetukset-sovellus kuten kuvassa suoraan alla. KORJAUS: Windows ei löytänyt ohjainta verkkosovittimellesi
 4. Valita Internet-yhteydetja napsauta Suorita vianmääritys avataksesi alla olevassa tilannekuvassa näkyvän ikkunan. KORJAUS: Windows ei löytänyt ohjainta verkkosovittimellesi
 5. Valitse Tee Internet-yhteyden vianetsintä vaihtoehto.
 6. Avaa toinen vianmääritys valitsemalla Laitteet ja laitteet.
 7. Paina sitten Suorita vianmääritys -painiketta avataksesi suoraan alla näkyvän ikkunan. KORJAUS: Windows ei löytänyt ohjainta verkkosovittimellesi
 8. Tämän jälkeen vianmääritykset saattavat tarjota joitain ratkaisuja, jotka käyttäjät voivat valita Käytä tätä korjausta vaihtoehto varten.

Ok, verkkosovittimen vianmääritys ei tarjoa ratkaisua yhteyden korjaamiseen.

On kuitenkin olemassa pari muuta Windowsin vianmääritysohjelmaa, jotka saattavat silti korjata yhteyden.

Esimerkiksi Internet-yhteyksien vianmääritys on kiinteästi yhteydessä verkkosovittimeen. Laitteiston ja laitteiden vianmääritys voi olla hyödyllinen myös yhdistettyjen laitteiden virheiden korjaamiseen.

3. Asenna verkkosovittimen ohjain uudelleen

 1. paina Windows-näppäin + R avata Juosta.
 2. Tulla sisään devmgmt.mscja napsauta OK avataksesi kuvassa näkyvän ikkunan suoraan alla. KORJAUS: Windows ei löytänyt ohjainta verkkosovittimellesi
 3. Kaksoisnapsauta Verkkosovittimet luokkaa laajentaaksesi sitä alla olevan kuvan mukaisesti. KORJAUS: Windows ei löytänyt ohjainta verkkosovittimellesi
 4. Napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella verkkosovitinta valitaksesi Poista laite vaihtoehto.
 5. Valitse an Poista asennus valintaikkunassa, joka avautuu vahvistamaan.
 6. Valitse sen jälkeen Etsi laitteistomuutokset alla näkyvä vaihtoehto asentaaksesi oletusohjaimen uudelleen. KORJAUS: Windows ei löytänyt ohjainta verkkosovittimellesi

The Windows ei löytänyt ohjainta virheviesti korostaa, että ongelma saattaa johtua vioittuneesta verkkosovittimen ohjaimesta.

Valitettavasti käyttäjät eivät voi yrittää korjata tätä ongelmaa päivittämällä ohjainta ilman yhteyttä.

Verkkoohjaimen uudelleenasentaminen saattaa kuitenkin olla mahdollinen ratkaisu. Asenna verkkosovittimen ohjain uudelleen noudattamalla yllä olevia ohjeita.

Ohjainten uudelleenasentaminen manuaalisesti voi olla työlästä. Nopean, turvallisen ja hyvin suoritetun ohjaimen asennuksen varmistamiseksi suosittelemme, että käytät erikoisohjelmistoa, joka voi tehdä kaiken kovan työn puolestasi sekunneissa.

DriverFixin kaltainen ohjelma ei kuitenkaan vain lataa ja asenna ohjaimia, vaan myös auttaa sinua hallitsemaan niitä vianmäärityksellä, varmuuskopioimalla ja palauttamalla ne. Tämän seurauksena se kannattaa asentaa!

⇒ Hanki DriverFix

4. Palauta Windows takaisin palautuspisteeseen

 1. Avaa Windowsin Run-apuohjelma.
 2. Tulla sisään rstrui in Avaa teksti -ruutua ja valitse OK vaihtoehto. KORJAUS: Windows ei löytänyt ohjainta verkkosovittimellesi
 3. Klikkaus Seuraava avataksesi järjestelmän palautuspisteiden luettelon.
 4. Laajenna luettelo valitsemalla Näytä lisää palautuspisteitä vaihtoehto. KORJAUS: Windows ei löytänyt ohjainta verkkosovittimellesi
 5. Valitse palautuspiste.
 6. Järjestelmän palauttaminen poistaa ohjelmiston, jotka on asennettu valitun päivämäärän jälkeen.
 7. Käyttäjät voivat napsauttaa Etsi ohjelmia, joihin tämä vaikuttaa mahdollisuus tarkistaa, mitä ohjelmistoja poistetaan. KORJAUS: Windows ei löytänyt ohjainta verkkosovittimellesi
 8. Napsauta sitten Seuraavaja valitse Suorittaa loppuun vaihtoehto.

Järjestelmän palautus -apuohjelma saattaa tarjota ratkaisun Windows ei löytänyt ohjainta virhe käyttäjille, jotka voivat valita palautuspisteen, joka on ennen ongelman ilmaantumista.

Käyttäjät voivat yleensä peruuttaa Win 10:n kuukaudella. Järjestelmän palauttaminen kumoaa järjestelmän muutokset valitun palautuspäivän jälkeen.

5. Tarkista verkkosovittimen Virranhallinta-asetus

 1. Avaa Laitehallinta ikkuna. ja laajenna Verkkosovittimet kategoria.
 2. Napsauta verkkosovitinta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet avataksesi ikkunan suoraan alla olevassa kuvassa. KORJAUS: Windows ei löytänyt ohjainta verkkosovittimellesi
 3. Valitse sitten Virranhallinta välilehti kyseisessä ikkunassa. KORJAUS: Windows ei löytänyt ohjainta verkkosovittimellesi
 4. Poista valinta Anna tietokoneen sammuttaa tämä laite virran säästämiseksi vaihtoehto, jos se on valittuna.
 5. Valitse OK mahdollisuus sulkea ikkuna.

The Windows ei löytänyt ohjainta virhe voi johtua myös virranhallinta-asetuksesta, joka sammuttaa laitteet valittaessa.


Tutustu yksityiskohtaiseen oppaaseemme, jos et saa yhteyttä Internetiin Windows 10:ssä, ja löydä yleisempiä vianetsintävinkkejä tämän ongelman korjaamiseksi.

Jotkut näistä korjauksista saattavat ratkaista Windows ei löytänyt ohjainta virhe verkkoyhteyden palauttamisessa. Jos haluat lisää ehdotuksia, siirry alla olevaan kommenttiosaan.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.