• Jos vaadittu suojaustarkistus toistuu, se voi olla Windows Defenderin virhe.
 • Sinun tulee yrittää poistaa ilmoitukset käytöstä sen asetuksista lopettaaksesi tämän ongelman.
 • Emme kuitenkaan suosittele tällaisten ominaisuuksien poistamista, koska et pysty estämään todellisia uhkia.
 • Harkitse vaihtamista parempaan virustorjuntaan, jotta voit myös nostaa suojaustasoa.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten PC-ongelmien korjaamiseen suosittelemme DriverFixiä:
Tämä ohjelmisto pitää ohjaimet käynnissä ja suojaa näin yleisiltä tietokonevirheiltä ja laitteistovikoilta. Tarkista kaikki ohjaimesi nyt kolmella helpolla vaiheella:

 1. Lataa DriverFix (vahvistettu lataustiedosto).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi kaikki ongelmalliset ajurit.

 3. Klikkaus Päivitä ajurit saada uusia versioita ja välttää järjestelmän toimintahäiriöt.

 • DriverFix on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Kuten useimmat Windows 10:n ominaisuudet, myös Windows Defender paranee lähes jokaisen käyttöjärjestelmän päivityksen myötä.

Merkittävin ominaisuus on kyky suorittaa offline-tietokonetarkistus jopa ennen tietokoneen käynnistystä.

Uusi offline-skannausominaisuus on kuitenkin juuri se, mikä aiheuttaa joillekin ihmisille päänsärkyä Windows 10:ssä.

Nimittäin yksi käyttäjä kertoi, että Windows Defender pyytää häntä jatkuvasti suorittamaan offline-tarkistuksen, mutta kun hän tekee, haittaohjelmia ei löydy.

Vaikka tämä ei ole vakava ongelma, joka voisi estää tietokonettasi tai jopa Windows Defenderiä toimimasta, jatkuva tarkistuksen suorittamista koskevien ilmoitusten saaminen voi olla erittäin turhauttavaa ja ärsyttävää.

Onneksi on olemassa yksinkertainen ratkaisu, joka poistaa kaikki ei-toivotut tarkistuskehotteet ja kaikki muut mahdollisesti ärsyttävät Windows Defender -ilmoitukset.

Jos Windows Defender kuitenkin tarkistaa jatkuvasti, sinun kannattaa harkita paremman virustorjuntaratkaisun hankkimista.

Contents

Mitä voin tehdä, jos Windows Defender pyytää minua jatkuvasti tarkistamaan?

1. Poista suojausviestit käytöstä

 1. Tyyppi Ohjauspaneeli Windows-haussa ja napsauta tuloksista Ohjauspaneeli.KORJAUS: Windows Defender pyytää skannausta Windows 10/11 -päivityksen jälkeen
 2. Valitse Turvallisuus ja huolto.KORJAUS: Windows Defender pyytää skannausta Windows 10/11 -päivityksen jälkeen
 3. Napsauta nyt Muuta suojaus- ja ylläpitoasetuksia.KORJAUS: Windows Defender pyytää skannausta Windows 10/11 -päivityksen jälkeen
 4. Poista valinta Suojaus vakoiluohjelmilta ja ei-toivotuilta ohjelmistoiltaja Virustorjunta.KORJAUS: Windows Defender pyytää skannausta Windows 10/11 -päivityksen jälkeen
 5. Käynnistä tietokoneesi uudelleen.

Ei, kun olet poistanut nämä vaihtoehdot käytöstä, sinua ei häiritse ei-toivotut Windows Defender -ilmoitukset.

Suosittelemme kuitenkin, että otat nämä ilmoitukset käyttöön, koska jos laitat ne pois päältä, saatat jäädä huomaamatta joitakin tärkeitä Windows Defenderin tietoturvailmoituksia, joita et todellakaan halua.

2. Kokeile sen sijaan parempaa virustorjuntaa

Windows Defenderin korjaaminen on OK, jos todella pidät Windowsin oletusviruksentorjuntaohjelmasta, mutta valitettavasti se ei ole paras työkalu tietokoneesi suojaamiseen.

Jos haluat olla täysin varma siitä, että tietokoneesi ja tietosi ovat turvassa, sinun kannattaa ehdottomasti harkita oman tietoturvaratkaisun hankkimista.

Ja kun asennat kolmannen osapuolen virustorjuntaohjelman, se ottaa vallan eikä lähetä sinulle tämän kaltaisia ​​ärsyttäviä viestejä.

Alla olevassa työkalussa on monikerroksinen suojaus, ja se valvoo myös reititintäsi ja verkkokameraasi, jotta niitä ei kaapata tai murreta.

ESET Internet Security

ESET Internet Security

Päästä eroon ärsyttävistä viesteistä ja siirry seuraavalle suojaustasolle tällä erinomaisella työkalulla.

Ilmainen kokeiluVieraile verkkosivustolla

3. Tarkista Windows-päivitykset

 1. Tyyppi päivittää Windowsin haussa ja napsauta Tarkista päivitykset tuloksista.KORJAUS: Windows Defender pyytää skannausta Windows 10/11 -päivityksen jälkeen
 2. Jos et näe jo joidenkin päivitysten lataamisen alkavan, napsauta Tarkista päivitykset -painiketta.KORJAUS: Windows Defender pyytää skannausta Windows 10/11 -päivityksen jälkeen
 3. Käynnistä tietokoneesi uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan.

Joskus tämä ongelma voidaan korjata yksinkertaisella käyttöjärjestelmän päivityksellä, koska Windows Defender on osa Windowsia. Tarkista, onko sinulla uusia, suorittamalla yllä olevat vaiheet.

Toivomme, että onnistuit pääsemään eroon tästä Windows Defenderin nalkuttavasta viestistä tai saimme sinut vaihtamaan parempaan suojausratkaisuun.

Vaihtoehtoja varten voit myös tarkastella omaa valikoimaamme parhaita virustorjuntaohjelmia rajoittamattomalla lisenssillä.

Jos sinulla on kommentteja tai kysymyksiä, kerro niistä meille alla olevissa kommenteissa. Muut käyttäjät voivat hyötyä tiedostasi.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.