• Onko ryhmäkäytäntö estänyt Windows Defenderisi? Se voi johtua yhteensopivuusongelmista muiden sovellusten kanssa.
 • Varmista, että olet poistanut vanhemman kolmannen osapuolen tietoturvaohjelmiston ja poistanut niiden tiedostot.
 • Tarkista tietokone haittaohjelmien varalta toisella kolmannen osapuolen virustorjuntatyökalulla korjataksesi ongelman nopeasti.
 • Käytä Regeditiä tai ota Windows Defender väkisin käyttöön suorittamalla muutama CMD-komento.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Miljoonat ihmiset käyttävät Microsoftin sisäänrakennettua virustorjuntaa, Windows Defenderiä, suojaamaan tietokoneitaan. Valitettavasti joskus se ei pysty hoitamaan tehtäväänsä erilaisten virheiden vuoksi.

Yksi yleisimmistä Windows Defenderin virheilmoituksista on seuraava: Tämä sovellus on poistettu käytöstä ryhmäkäytännön mukaan.

Tämä viesti tulee näkyviin, jos asensit toisen virustorjuntaohjelman tai hakkeroinnin estotyökalun, joka ei ole täysin yhteensopiva Microsoftin sisäänrakennetun virustorjuntaohjelman kanssa.

Windows Defender on vankka virustorjunta, mutta joskus sen kanssa voi ilmetä ongelmia. Puhuttaessa Windows Defender -ongelmista, tässä on joitain ongelmia, joista käyttäjät ilmoittivat:

 • Ryhmäkäytäntö estää Windows Defenderin Windows 10:n – Tämä ongelma voi ilmetä Windows 10:ssä ja jopa aiemmissa versioissa. Vaikka et käyttäisikään Windows 10:tä, sinun pitäisi pystyä soveltamaan useimpia ratkaisujamme Windowsin vanhempiin versioihin.
 • Ota Windows Defender käyttöön ryhmäkäytännön kautta – Jos Windows Defender on poistettu käytöstä ryhmäkäytännöllä, voit korjata tämän ongelman helposti. Muuta vain muutamia arvoja ryhmäkäytännössä ja Windows Defenderin pitäisi alkaa toimia uudelleen.
 • Ryhmäkäytäntö estää Windows Defenderin – Jos ryhmäkäytäntösi estää Windows Defenderin, saatat pystyä korjaamaan ongelman tekemällä muutamia muutoksia rekisteriin.
 • Windows Defenderin ryhmäkäytäntöä ei voi käynnistää – Jos ryhmäkäytäntö estää Windows Defenderin, voit ratkaista ongelman yksinkertaisesti käynnistämällä Windows Defenderin Asetukset-sovelluksesta.
 • Ryhmäkäytäntö pysäytti Windows Defenderin, ei toimi ryhmäkäytäntö – Nämä ovat joitain yleisiä ongelmia, joita voi esiintyä Windows Defenderin kanssa, mutta sinun pitäisi pystyä ratkaisemaan ne jollakin ratkaisuistamme.

Contents

Miten voin korjata Tämä sovellus on poistettu käytöstä ryhmäkäytännön mukaan virhe?

1. Varmista, että vanhat kolmannen osapuolen virustorjuntatyökalut on poistettu

Windows Defender on suunniteltu sammumaan itsestään, kun asennat kolmannen osapuolen virustorjuntaohjelman. Jos tietokoneessasi oli kolmannen osapuolen virustorjunta, on mahdollista, että ongelma johtui siitä.

Vaikka poistaisit virustorjuntasi, joskus tiedostoja tai rekisterimerkintöjä voi jäädä jäljelle. Nämä tiedostot voivat myös häiritä Windows Defenderiä ja aiheuttaa tämän ongelman.

Ongelman korjaamiseksi on tärkeää poistaa kyseiset tiedostot tietokoneeltasi. Paras tapa tehdä se on ladata erillinen asennuksen poistoohjelma viruksentorjuntallesi.

Jos et löydä tätä työkalua, voit myös käyttää asennuksen poisto-ohjelmistoa. Nämä työkalut poistavat kaikki jäljellä olevat tiedostot ja rekisterimerkinnät ja poistavat kaikki sovellukset tietokoneeltasi.

Saatavilla on monia upeita asennuksen poisto-ohjelmia, ja voit poistaa jäljelle jääneet tiedostot niillä. Tämän jälkeen sinun pitäisi pystyä käynnistämään Windows Defender ilman ongelmia.

2. Harkitse vaihtamista toiseen kolmannen osapuolen virustorjuntaan

Jos poistit kolmannen osapuolen virustorjuntaohjelmiston asennuksen ja Windows Defender toimii edelleen, sinun kannattaa harkita vaihtamista kolmannen osapuolen virustorjuntaratkaisuun.

Toisin kuin Windows Defender, kolmannen osapuolen virustorjuntatyökalut tarjoavat edistyneitä ominaisuuksia, joista monet käyttäjät pitävät hyödyllisinä, kuten verkkopankkisuojaus ja tietosuojavakuutus.

Jos haluat lisäturvaa tietokoneellesi, sinun tulee harkita alla suositeltua työkalua. 110 miljoonaa käyttäjää luottavat siihen hyvästä syystä – se tarjoaa erinomaisen suojan haittaohjelmia vastaan.

Ja koska tämä ongelma saattaa itse asiassa johtua haittaohjelmatartunnasta, suorita järjestelmän täydellinen tarkistus sen asentamisen jälkeen poistaaksesi ongelman.

Hanki ESET Internet Security

3. Käytä regeditiä

 1. Lehdistö Windows-näppäin + R pikakuvake, tyyppi regedit, ja osui Tulla sisään.
  Windows Defenderin ryhmäkäytäntöä ei voi käynnistää
 2. Siirry seuraavalle polulle: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREPoliciesMicrosoftWindows Defender
  Windows Defender pysäytti ryhmäkäytännön
 3. Poista arvo kohdasta Poista AntiSpyware käytöstä avain.

Tarkemmin sanottuna jotkut käyttäjät näkevät kaksi vaihtoehtoa:

 1. Tyypin alla lukee – REG -DWORD
 2. Data-kohdassa lukee – (virheellinen DWORD-arvo (32-bittinen))

Kaksoisnapsauta kohtaa REG -DWORD ja pieni ikkuna avautuu, jossa voit poistaa arvon tai asettaa sen nollaan. Jos et voi muuttaa avaimen arvoa, poista koko avain.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Jotkut käyttäjät ilmoittavat, että voit korjata ongelman poistamalla PoistaRealtimeMonitoring käytöstä DWORD, joten saatat haluta kokeilla myös sitä.

4. Käytä ryhmäkäytäntöä

 1. Kirjaudu sisään järjestelmänvalvojana.
 2. Tyyppi gpedit.msc hakupalkissa ja paina Tulla sisään.
  Ryhmäkäytännön estämä Windows Defender Windows 7
 3. Siirry seuraavalle polulle: Local Computer PolicyAdministrative TemplatesWindows ComponentsMicrosoft Defender Antivirus
 4. Valitse Windows Defendernäet vaihtoehdon oikeanpuoleisessa paneelissa Sammuta Windows Defender Antivirus. KORJAUS: Windows Defender on poistettu käytöstä ryhmäkäytännön vuoksi
 5. Avaa se kaksoisnapsauttamalla.
 6. Valitse uudessa ikkunassa Poista käytöstäja napsauta sitten Käytä ja OK tallentaaksesi asetukset.KORJAUS: Windows Defender on poistettu käytöstä ryhmäkäytännön vuoksi

Haluatko käyttää ryhmäkäytäntöä Windows 10 Home -versiossasi? Ota selvää, kuinka saat sen tämän pikaoppaan avulla.

5. Ota Windows Defender käyttöön Asetukset-sovelluksesta

 1. Avaa asetukset sovellus.
  • Voit tehdä sen nopeasti käyttämällä Windows-näppäin + I pikanäppäin.
 2. Kun Asetukset-sovellus avautuu, siirry kohtaan Päivitys ja suojaus osio.
  Ryhmäkäytännön estämä Windows Defender Windows 7
 3. Valitse Windowsin suojaus vasemmalla olevasta valikosta ja napsauta oikeanpuoleisessa ruudussa Avaa Windowsin suojaus.KORJAUS: Windows Defender on poistettu käytöstä ryhmäkäytännön vuoksi
 4. Valitse nyt Virus- ja uhkien suojaus.
  Ryhmäkäytäntö estää Windows Defenderin
 5. Navigoida johonkin Virusten ja uhkien suojausasetukset ja klikkaa Hallinnoi asetuksia.KORJAUS: Windows Defender on poistettu käytöstä ryhmäkäytännön vuoksi
 6. Nyt paikantaa Reaaliaikainen suojaus ja ota se käyttöön.
  Windows Defender pysäytti ryhmäkäytännön

Jos saat viestin Windows Defender on poistettu käytöstä ryhmäkäytännölläsaatat pystyä korjaamaan ongelman yksinkertaisesti käynnistämällä sen Asetukset-sovelluksesta.

Tämän jälkeen Windows Defenderin pitäisi olla käytössä ja tietokoneesi on suojattu. Jos sinulla on vaikeuksia Asetus-sovelluksen avaamisessa, katso tämä omistettu artikkeli ratkaistaksesi ongelman.

6. Ota Windows Defender käyttöön komentorivin avulla

6.1 Käytä PowerShellia

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella alkaa -painiketta ja valitse luettelosta PowerShell (Admin).
 2. Kun PowerShell avautuu, anna seuraava komento ja paina Tulla sisään: Set-MpPreference -DisableRealtimeMonitoring 0
  Ryhmäkäytäntö estää Windows Defenderin

Jos olet kokenut käyttäjä, voit korjata ongelman käyttämällä Windows Defender on poistettu käytöstä ryhmäkäytännöllä viesti yksinkertaisesti suorittamalla pari komentoa komentorivillä.

Tämä menetelmä on nopein, koska sen avulla voit kytkeä Defenderin päälle tai pois päältä muutamassa sekunnissa. Jos haluat ottaa Windows Defenderin käyttöön, sinun tarvitsee vain tehdä yllä kuvatulla tavalla.

Tämän jälkeen Windows Defender otetaan käyttöön ja ongelma pitäisi ratkaista.

6.2 Käytä komentokehotetta

 1. Lehdistö Windows-avain + Styyppi cmdja napsauta Suorita järjestelmänvalvojana viritä komentokehote kaikilla oikeuksilla.
 2. Kun Komentokehote avautuu, liitä seuraava komento ja paina Enter: REG DELETE "HKLMSOFTWAREPoliciesMicrosoftWindows Defender" /v DisableAntiSpyware
  Windows Defender ei toimi ryhmäkäytäntö

Voit myös ottaa Windows Defenderin käyttöön komentokehotteen avulla. Käyttämällä komentokehotetta muokkaat rekisteriäsi.

Periaatteessa suoritat saman toiminnon kuin kohdassa Ratkaisu 6.1, mutta teet sen yhdellä komennolla muutamassa sekunnissa. Voit tehdä sen noudattamalla yllä olevia ohjeita.

Tämän jälkeen valittu arvo poistetaan rekisteristä ja Windows Defenderin pitäisi alkaa toimia uudelleen.

7. Tarkista, onko Microsoft Defender -palvelu käynnissä

 1. Lehdistö Windows-näppäin + R ja astu sisään services.msc.
 2. Paina nyt Tulla sisään tai napsauta OK.
  Ryhmäkäytännön estämä Windows Defender Windows 7
 3. Palveluluettelo tulee nyt näkyviin.
 4. Vieritä alas ja kaksoisnapsauta Microsoft Defender Antivirus Service avaamaan sen ominaisuuksia.KORJAUS: Windows Defender on poistettu käytöstä ryhmäkäytännön vuoksi
 5. Aseta Käynnistystyyppi palvelusta Automaattinen ja napsauta alkaa -painiketta palvelun käynnistämiseksi.
 6. Napsauta nyt Käytä ja OK tallentaaksesi muutokset.
  Ryhmäkäytäntö estää Windows Defenderin

Palvelun käyttöönoton jälkeen ongelman pitäisi olla ratkaistu ja Windows Defender alkaa toimia uudelleen.

Windows luottaa tiettyihin palveluihin toimiakseen kunnolla, mutta jos jossakin näistä palveluista on ongelma, saatat kohdata tiettyjä ongelmia.

Jos saat sellaisen viestin Windows Defender on poistettu käytöstä ryhmäkäytännöllä, ongelma saattaa olla käytöstä poistettu Windows Defender -palvelu.

Voit kuitenkin ottaa tämän palvelun helposti käyttöön ja korjata ongelman edellä kuvatulla tavalla. Lisäksi suosittelemme lukemaan tämän luettelon erinomaisella virustorjuntaohjelmistolla, jolla on rajoittamaton lisenssi.

Käytä jotakin näistä tavoista, niin ryhmäkäytäntö ei enää poista Windows Defenderiä käytöstä. Jos sinulla on lisää ehdotuksia tai kysymyksiä, voit jättää ne alla olevaan kommenttiosaan.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.