• Jos Windows 10:n vikasietotilan salasana on virheellinen, se on salasanavirheen aiheuttama ongelma.
 • Varmista, että käytät oikein salasana ensin.
 • Safe-tilan salasana ei toimi, mutta voit myös käyttää Vikasietotila ja verkko -vaihtoehtoa.
 • Salasana voidaan poistaa helposti myös käynnistysaseman avulla.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten Windows 10 -virheiden korjaamiseksi suosittelemme Restoroa:Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmavaurioilta, laitteistovikoja vastaan ​​ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virusvahingot nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows 10 -ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Windowsin vikasietotila oli aina tapa päästä eroon kaikista ohjelmistoon liittyvistä ongelmista. Sovellusten asennuksen poistaminen vikasietotilassa on paljon helpompaa kuin tavallisessa järjestelmätilassa.

Lisäksi, koska Windows 10 tunnetaan ajuriongelmista, ei ole parempaa tapaa tarkistaa niitä kuin vikasietotilassa. Paitsi, jotkut käyttäjät eivät päässeet vikasietotilaan salasanavirheen vuoksi.

Vaikka he kirjoittivat salasanan (oikea, toivomme), he eivät pystyneet kirjautumaan järjestelmään.

Tarjoamme alla joitakin ratkaisuja tähän ongelmaan, joten voit kokeilla niitä ja kertoa meille, ratkaisivatko ne ongelman.

Contents

Kuinka voin korjata Windows 10:n virheellisen vikasietotilan salasanan?

 1. Varmista, että käytät oikeaa salasanaa
 2. Käytä vikasietotilaa verkon kanssa, jos käytät Microsoft-tiliä
 3. Käytä Windows 10:n käynnistysasemaa salasanan poistamiseen
 4. Puhdas asennus Windows 10

1. Varmista, että käytät oikeaa salasanaa

Ensinnäkin tavallinen offline-vikasietotila toimii vain paikallisella tilillä. Toista toimenpide useita kertoja ja harkitse kaikkien kelvollisten vanhojen salasanojen käyttöä.

Jotkut käyttäjät onnistuivat ratkaisemaan ongelman useiden yritysten jälkeen. Lisäksi voit navigoida omaan Microsoft-tilin profiilipalauta salasana ja yritä sitten uudelleen.

Useimmat meistä unohtavat salasanamme, ja se on erittäin valitettavaa. Mutta et voi vain käyttää samaa salasanaa kaikille tileille tai kirjoittaa niitä tekstitiedostoon, koska se jättäisi meidät erittäin haavoittuviksi tietomurtojen varalta.

Oikea ratkaisu, joka voi auttaa meitä nukkumaan hyvin yöllä tietäen, että salasanamme ovat turvallisia, on käyttää salasananhallintaohjelmistoa.

Salasanat voivat vaihdella, joten jotkut vaativat symboleja, toiset ylimääräisiä merkkejä, kun taas toiset sopivat vain numeroilla tai kirjaimilla, mutta ne ovat kuitenkin välttämättömiä.

Salasanat ovat tärkeitä, koska ne suojaavat ei-toivotulta pääsyltä, ja salasananhallintatyökalu varmistaa, että tärkeitä tietojasi ei varasteta.

Suosittelemme salasananhallinnan käyttöä yksinkertaisimpien turva- ja tietosuojatoimenpiteiden vuoksi, joilla voit suojautua kybervarkailta, tietovarkauksilta ja tietomurroilta.

2. Käytä vikasietotilaa verkon kanssa, jos käytät Microsoft-tiliä

 1. Paina ja pidä painettuna Siirtää näppäintä ja napsauta Uudelleenkäynnistää kirjautumisnäytössä.
 2. Valita Vianetsintä.
 3. Valitse Edistyneet asetukset ja sitten Käynnistysasetukset.
 4. Klikkaus Uudelleenkäynnistää.
 5. Valita Vikasietotila verkkoyhteydellä luettelosta.

Vikasietotilaan käynnistäminen verkon avulla on pakollista, jos käytät Microsoft-toimialueen tiliä järjestelmänvalvojan Windows 10 -tililläsi.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Tavallinen käynnistys saattaa toimia ilman Internet-yhteyttä, mutta virheen vuoksi tämä ei koske vikasietotilaa.

Tätä silmällä pitäen suosittelemme käynnistämään tietokoneesi uudelleen ja kokeilemaan tällä kertaa vikasietotilaa ja verkkoa.

Jos et voi kirjautua sisään Windows 10 -tietokoneellesi, meillä on myös erinomainen opas, joka auttaa sinua korjaamaan ongelman.

3. Poista salasana Windows 10:n käynnistysaseman avulla

 1. Liitä USB-tikku nopeimpaan porttiin. Siinä on oltava vähintään 6 Gt vapaata tallennustilaa (Muista, että toimenpide poistaa kaiken USB-muistitikulta, joten varmuuskopioi tiedot ajoissa).
 2. Valitse Luo asennustietoväline (USB-muistitikku, DVD tai ISO-tiedosto) toista tietokonetta varten vaihtoehto ja napsauta Seuraava.
 3. Valita Kieli ja Arkkitehtuuri. Klikkaus Seuraava.vikasietotila ei hyväksy salasanaa
 4. Valitse USB muistitikku vaihtoehto.medianluontityökalun vikasietotila ei hyväksy salasanaa
 5. Odota, kunnes työkalu lataa tiedoston ja liittää ne USB:hen.
 6. Käynnistä käynnistysasennusasemasta ja valitse vasemmasta kulmasta Korjaa.
 7. Valita Vianetsintä.
 8. Klikkaa Edistyneet asetukset ja sitten päälle Komentokehote.
 9. Kirjoita komentoriville seuraava komento ja paina Enter:
  • C: (aseman kirjain, johon järjestelmä on asennettu)
  • bcdedit /deletevalue {default} safeboot tai bcdedit /deletevalue safeboot
 10. Poistu komentokehoteesta ja käynnistä tietokone uudelleen.

Tämä kiertotapa osoittautui selväksi ratkaisuksi käsillä olevaan ongelmaan. Mutta tehdäksesi sen, sinun on hankittava Media Creation Toolilla luotu käynnistysasennusmedia.

Kun olet asentanut Windows 10:n USB-muistitikulle, toimenpide on yksinkertainen.

Sinun on käytettävä komentokehotetta, ja muutaman komennon merkkijonolla voit käynnistää vikasietotilassa ilman salasanaan liittyviä ongelmia.

Jos tämä vaihe on mielestäsi liian vaikea seurata, meillä on myös täydellinen opas Windows 10 -käynnistysaseman luomiseen.

4. Puhdas asennus Windows 10

KORJAUS: Windows 10/11 vikasietotilan salasana on virheellinen

Lopuksi, jos et voi käynnistää Windows 10:tä normaalilla tavalla ja vikasietotilan salasana on edelleen kielletty, suosittelemme järjestelmän asentamista uudelleen.

Tämä tietysti johtaa tietojen katoamiseen, joten toivomme, että olet varmuuskopioinut kaiken ennen kuin ei-toivottu tapahtuma tapahtui.

Windows 10:n asentaminen on melko yksinkertainen tehtävä, etenkin edellistä vaihetta varten luomasi käynnistysaseman kanssa.

Löydät kaikki yksityiskohdat tästä hyödyllisestä artikkelista, jossa on perusteellinen selitys Windows 10:n uudelleenasennuksesta.

Se siitä! Toivomme, että onnistuit korjaamaan virheellisen salasanan aiheuttaman ongelman Windows 10:n vikasietotilassa. Älä unohda kertoa meille, auttoiko tämä sinua alla olevassa kommenttiosassa.