• VMware Workstationilla on kaksi versiota; Player-versio peruskäyttäjille ja Pro-versio virtuaalikoneiden ammattikäyttäjille.
 • VMX-tiedosto on vioittunut -virhe ei tarkoita, että VM-tiedostosi on vioittunut, koska se eroaa VMDK-tiedostosta, joka tallentaa kaikki tiedot.
 • VMware Workstation Pron asennuspaketissa on VMware-vdiskmanager.exe, joka voi auttaa sinua ratkaisemaan ongelmat paljon helpommin.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Vaikka VMware Workstation on yleisesti käytetty ohjelmisto, siinä ei ole puutteita, joista yksi on, että VMX-tiedosto on vioittunut virtuaalikonetta avattaessa.

VMware Workstation lanseerattiin alun perin vuonna 2001, ja siitä on sittemmin tullut suosittu vaihtoehto tähän päivään asti.

Erinomaisen laitteistoyhteensopivuuden tuen ansiosta kokemuksesi VMware Workstationista on silkinpehmeä ja erittäin tuottava.

Ohjelmistoa käyttävät verkkokehittäjät, ohjelmistosuunnittelijat, IT-järjestelmänvalvojat tai yksinkertaisesti kuka tahansa tekniikkaa rakastava nörtti!

Mikään ei kuitenkaan ole täydellistä, eikä VMware Workstation ole poikkeus. Juuri nyt aiomme ratkaista yhden yleisimmistä virheistä, joka tunnetaan nimellä VMX-tiedoston vioittuminen.

Contents

Mitä eroja on VMware Workstationin Pro- ja Player-versioiden välillä?

 • VMware Workstation Player on saatavilla ilmaiseksi; VMware Workstation Pro vaatii kuitenkin lisenssin. Molemmat toimivat isäntäkäyttöjärjestelmän päällä, joko Windowsissa tai Linuxissa.
 • Workstation Player on yksinkertaisempi, ei-kaupallinen virtualisointisovellus, kun taas Workstation Pro on tehokkaampi, ammattimainen virtualisointiratkaisu virtuaalikoneiden luomiseen ja hallintaan.
 • Workstation Player on ei-edistynyt virtualisointiohjelma, jonka käyttö on ilmaista. Se voi myös käyttää VMware Workstation Pro- ja Fusion Pro -virtuaalikoneita lisensoidulla versiolla.
 • Lisenssitön Workstation Player ei voi käyttää useita virtuaalikoneita samanaikaisesti.
 • VMware Workstation Pro on huomattavasti tehokkaampi Hypervisor-sovellus, jonka avulla käyttäjät voivat rakentaa virtuaalikoneita, virtuaaliverkkoja, tilannekuvia, kloonata virtuaalikoneita ja jakaa virtuaalikoneita.
 • VMware Workstation Prossa on paljon edistyneemmät Virtual Machine -asetukset ja se on tarkoitettu teknisille asiantuntijoille, kuten järjestelmäsuunnittelijoille ja IT-järjestelmänvalvojille.
 • Ennen kaikkea VMware Workstationin Pro-versiossa on asennuspaketissaan VMware-vdiskmanager.exe, jonka avulla voit korjata VMX-tiedoston vioittunut virhe paljon helpommin kuin pelaajaversiossa.

Miksi saan VMX-tiedoston vioittunutta virhettä?

Se on hyvin yksinkertaista. Saat virheilmoituksen, kun VMware ei löydä VMX-tiedostoa tai se on vioittunut. Virhe voi johtua siitä, että poistat tai muutat tätä tiedostoa vahingossa.

Hyvä uutinen on, että VMX-tiedostojen korruptio ei vaikuta VMDK:hen (olemassa olevaan levyyn, jolle kaikki edistymisesi on tallennettu), ja voit elvyttää kaiken.

Joten nyt tiedät, että virhe ei ole ratkaisematon, ja jos noudatat vaiheittaista ohjetta huolellisesti, et menetä mitään. Miksi sitten odottaa? Tutustutaan ratkaisuihimme!

Kuinka voin korjata VMX-tiedoston vioittun virheen avattaessa virtuaalikoneen VMware Workstationissa?

1. VMware Workstation Playerin korjaus

 1. Tuoda markkinoille VMware-työasema ja klikkaa Luo uusi virtuaalikone.Luo uusi virtuaalikone
 2. Napsauta kolmatta vaihtoehtoa, jossa lukee Valitsen käyttöjärjestelmän myöhemmin.Valitse Valitsen käyttöjärjestelmän
 3. Valitse käyttöjärjestelmä ja versio muu. Valitse käyttöjärjestelmä ja versio kuten muut
 4. Kopioi nimi VDMK tiedosto, jonka lataat suoritettavaksi VMware-työasema ensin ja liitä se uuden nimeksi VM olet luomassa.Kopioi lataamasi VDMK-tiedoston nimi ja liitä se nimeksi
 5. Valitse sijainti, johon haluat luoda uuden VMX tallennettava tiedosto.Valitse sijainti, johon haluat
 6. varten Levytila ja RAMvalitse haluamasi summa. Levytila ​​ja muistin määrä
 7. Klikkaus suorittaa loppuun.Suorittaa loppuun
 8. Nyt olet onnistuneesti luonut VMX tiedosto ladatuille VM että sait VMX-tiedoston, on vioittunut virhe sitä suoritettaessa.
 9. Siirry hakemistoon, jossa loit uuden virtuaalikoneen; kopioi nyt vain lataamasi VM ja napsauta kohteen korvaa-painiketta – kun olet valmis, sulje kaikki ikkunat.
 10. Siirry äskettäin luotuun virtuaalikoneeseen ja napsauta Pelaa virtuaalikonetta. Voila! Virhe on korjattu.

Noudattamalla yllä olevia vaiheita voit korjata VMX-tiedosto on vioittunut -virheen silmänräpäyksessä.

Jos mainittu ratkaisu ei toiminut sinulle, tarkista kaikki vaiheet uudelleen, ja jos kaikki oli kunnossa, yritä testata toisella VM-tiedostolla.

2. VMware Workstation Pron korjaus

 1. Klikkaa alkaa valikko, tyyppi CMDja napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella Komentokehote ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana.Suorita CMD järjestelmänvalvojana
 2. Kirjoita seuraava komento ja paina Tulla sisään. Varmista, että vaihdat omasi korruptoitunut VMDK:n koko polku komennossa.
  VMware-vdiskmanager.exe –R C:\Users\PC Name\Downloads\Bluemoon\Bluemoon.vmdkAnna-komento
 3. Juosta VMware-työasemaNavigoida johonkin tiedosto, ja klikkaa Uusi virtuaalikone.valitse-uusi-virtuaalinen-kone-tiedosto-ikkunasta
 4. Valitse sitten Mukautettu vaihtoehto.Valitse mukautettu vaihtoehto
 5. Valitse itsellesi sopiva laitteistoyhteensopivuus VM ja klikkaa Seuraava.valitse haluamasi asetus
 6. Valitse sen jälkeen kolmas vaihtoehto, jossa lukee Valitsen käyttöjärjestelmän myöhemminja napsauta Seuraava.Valitse Valitsen käyttöjärjestelmän myöhemmin -vaihtoehto
 7. Valitse käyttöjärjestelmä ja versio muu.Valitse toinen sekä käyttöjärjestelmälle että versiolle
 8. Valitse sijainnit ja kirjoita sama virtuaalikoneen nimi kuin vioittunut VMX-tiedosto.Valitse virtuaalikoneen nimi ja sijainti
 9. Valitse nyt levyikkunaa valittaessa Käytä olemassa olevaa virtuaalilevyä vaihtoehto ja napsauta sitä Seuraava.valitse käyttää olemassa olevaa virtuaalilevyä
 10. Etsi sitten olemassa oleva vioittunut levy ja napsauta seuraavassa vaiheessa Seuraava ja sitten päälle Suorittaa loppuun. Nyt voimme käyttää virtuaalikonettamme.Valitse olemassa oleva vioittunut levy

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Kuten aiemmin mainitsimme, Pro-versio hyötyy siitä, että VMware-vdiskmanager.exe on asennuspaketissaan, mikä tekee VMX-tiedoston vioittun virheen korjaamisesta tässä versiossa paljon helpompaa.

Miksi käyttäjät pitävät VMware Workstationista muita vaihtoehtoja parempana?

VMware Workstation hyötyy siitä, että sillä on VMware Tools -paketti, joka sisältää ohjaimia ja muita ohjelmistoja monille vieraskäyttöjärjestelmille, joita tukevat VMware-tuotteet, jotka asennetaan vieraskäyttöjärjestelmiin toiminnallisuuden tarjoamiseksi.

Työkaluja päivitetään säännöllisesti, ja v11.2.5 julkaistiin tammikuussa 2021. Se koostuu useista osista, kuten seuraavista:

 • Emuloidun laitteiston ajurit
 • Jaettujen kansioiden tuki ja vetämällä ja pudottamalla tiedostojen siirto isännän ja vieraan välillä.
 • Leikepöydän jakaminen isännän ja vieraan välillä
 • Aika-synkronointiominaisuudet
 • Tuki Unitylle

VMware-työkalujen lisäksi ohjelmistossa on käyttäjäystävällinen graafinen käyttöliittymä (GUI) sekä VMrun-komentoriviohjelma virtuaalikoneiden, mukaan lukien vieraskäyttöjärjestelmien, ohjaamiseen.

Voit myös käyttää VMware-komentoa oikeilla argumenteilla käynnistääksesi Workstationin, käynnistääksesi virtuaalikoneen, vaihtaaksesi koko näytön tilaan jne.

Näiden ominaisuuksien ansiosta VMware Workstationista on tullut yksi parhaista, ellei paras, saatavilla olevista virtuaalikoneen ohjelmistoista.

Jos kuitenkin etsit toista virtuaalikonetta Windows 10- tai 11-tietokoneelle, katso tämä artikkeli.

Virheet voivat johtua laitteiston ja ohjelmiston yhteensopimattomuudesta, joka meidän tapauksessamme VMX-tiedoston osalta on vioittunut virhe virtuaalikoneen avaamisen yhteydessä, on yleensä korjattavissa.

Laitteiston yhteensopivuuden osalta VMware Workstation voi toimia useimmissa tietokoneissa ja kannettavissa tietokoneissa. Kuitenkin, jotta ohjelmiston käyttökokemus olisi saumaton, järjestelmässäsi pitäisi olla Windows 10 ja hyötyä vähintään 4 Gt:n RAM-muistista.

Tutustu tähän artikkeliin, jos sinulla on erityyppinen virhe VMware Workstationin kanssa.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.