• Virheelliset asemavirheet näkyvät yleensä yritettäessä asentaa ohjelmistoja. Tämä voi tapahtua, koska asema ei ole enää käytettävissä tai järjestelmäasetus on määritetty väärin.
 • Virhe 1327 voidaan korjata kytkemällä puuttuva asema uudelleen, jos mahdollista. Muussa tapauksessa tarkista jokin esitetyistä ratkaisuista ja noudata ohjeita.
 • Jos haluat ratkaista asennusohjelman ongelmia, katso Windows Installer Errors Hubista artikkeleita, jotka ratkaisevat kyseiset ongelmat.
 • Virheiden korjaaminen on erikoisalaamme. Selaamme verkkoa löytääksemme kummallisimmatkin virheraportit ja ratkaisemme ne Windows 10 -virheet -osiossa.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Contents

Virhe 1327 Invalid Drive -korjausohjeet

 1. Poista aseman kirjain komentokehotteella
 2. Asenna ohjelma uudelleen
 3. Irrota verkkoasema
 4. Yhdistä asemakirjain uudelleen väliaikaiseen sijaintiin
 5. Luo uusi käyttäjätili
irrota verkkoasema wind8apps

Jos Virhe 1327 tulee näkyviin, kun yrität asentaa tiettyä ohjelmaa tai ohjelmistoa ja kertoo, että sinulla on virheellinen asema: P:/ (tai ehkä jokin muu kirjain), olet tullut oikeaan paikkaan. Tästä artikkelista löydät ratkaisuja tähän virheeseen, ja voit asentaa ohjelmasi normaalisti.

Tämä virhekoodi voi tulla eri muodoissa ja vaikuttaa useisiin ohjelmiin. Joten käyttäjät voivat kohdata jonkin seuraavista virheen 1327 muunnelmista:

 • Virhe 1327 virheellinen asema H:
 • Virhe 1327 virheellinen asema U:
 • Virhe 1327 virheellinen asema E:

Virhe 1327 näyttää vaikuttavan näihin työkaluihin useammin kuin muihin:

 • Autocad
 • Adobe
 • Arcgis
 • Kaspersky
 • Eeppisiä pelejä
 • Minecraft
 • Hamachi

Miksi virhe 1327 Invalid Drive ilmenee alun perin?

Tämä ongelma saattaa ilmetä, jos järjestelmäkansio on kartoitettu, ja Yhdistä uudelleen kirjautumisen yhteydessä -valintaruutu on valittuna, tai jos olet vahingossa vaihtanut joidenkin CD- tai DVD-asemiesi asemakirjainta. Tämä saattaa estää joidenkin ohjelmien, kuten Adobe Photoshopin tai Microsoft Officen, asennuksen. Joten tässä on mitä sinun tulee tehdä ratkaistaksesi tämän.

Kuinka korjaan virheen 1327 virheellisen aseman Windows 10:ssä?

Ratkaisu 1: Poista aseman kirjain komentokehotteen avulla

Suoritettavan komennon avulla voit yhdistää asemakirjaimen virtuaaliseen sijaintiin ja katkaista sen yhteyden. Kirjeen yhteyden katkaisemisen pitäisi mahdollistaa ohjelman asennus ilman virheilmoitusta. Joten tässä on mitä sinun tulee tehdä:

 1. Siirry Hakuun, kirjoita cmd ja avaa komentokehote
 2. Kirjoita komentokehotteeseen seuraava rivi ja paina Enter:
  • subst /P (ohjaimen kirjain)
 3. Sulje komentokehote ja yritä asentaa ohjelma

Ratkaisu 2: Asenna ohjelma uudelleen

Jos tämä virhe ilmenee, kun yrität asentaa ohjelmistoa, joka on aiemmin poistettu, jotkin vanhan ohjelman jäännökset voivat aiheuttaa ristiriidan.

Mitä sinun tulee tehdä, on varmistaa, että järjestelmä puhdistaa kokonaan vanhoista tai käyttämättömistä ohjelmistoista. On olemassa erikoistyökaluja jokaisen osan skannaamiseen ja jäämien havaitsemiseen ja poistamiseen.

Suosittelemme, että käytät yhtä parhaista asennuksen poistoohjelmistoista, koska ne voivat poistaa kokonaan kaikki tiedostot, jotka liittyvät poistettavaan sovellukseen, jolloin voit asentaa uudelleen ilman ongelmia.

Ratkaisu 3: Irrota verkkoasema

Tämä ratkaisu toimii vain, jos tässä tietokoneessa näkyy verkkoasema, muuten pysy aiemmassa ratkaisussa. Irrota verkkoasema noudattamalla näitä ohjeita virheen 1327 poistamiseksi:

 1. Siirry Hakuun, kirjoita tiedostojenhallinta ja avaa File Explorer
 2. Siirry kohtaan Tämä PC
 3. Paina ctrl + F1 avataksesi nauhan työkaluilla
 4. Valitse Kartoita verkkoasema -kohdasta Katkaise verkkoasema
 5. Yritä asentaa ohjelma uudelleen
 • MUUT: Korjaus: Sisäinen kiintolevy ei näy Windows 10:ssä

Ratkaisu 4: Yhdistä asemakirjain uudelleen väliaikaiseen sijaintiin

Tämän menetelmän avulla voit linkittää asemakirjaimen virtuaalisen aseman sijaintiin. Tällä tavalla asennusohjelma paikantaa vastaavan väliaikaisen polun ja käyttää sitä ongelmallisen ohjelmiston asentamiseen.

Merkintä: Jos väliaikaista polkua ei ole olemassa, sinun on luotava se.

 1. Käynnistä komentokehote järjestelmänvalvojana
 2. Anna subst [Driver Letter]: C:temp > paina Enter
  Sulje komentokehote > asenna ohjelmisto uudelleen.
 3. Käynnistä komentokehote uudelleen ja kirjoita komento: subst /D [Driver Letter]: poistaaksesi ohjelmiston yhteyden väliaikaiseen polkuun > paina Enter.

Ratkaisu 5: Luo uusi käyttäjätili

Voit myös yrittää kirjautua sisään toiselle käyttäjätilille ja tarkistaa, ilmeneekö virhe edelleen. Jos koneellasi ei ole toissijaista käyttäjätiliä, sinun on luotava uusi tili.

Toimiiko jotkin näistä korjauksista sinulle? Kerro meille lisää kokemuksistasi tästä ongelmasta kommenteissa. Haluaisimme oppia siitä lisää ja ehkä tarjota sinulle lisäratkaisuja, jos yllä mainitut menetelmät eivät riittäneet.