• The FAULTY_HARDWARE_CORRUPTED_PAGE on BSoD-virhe Windows 10:ssä, joka johtuu vanhentuneista järjestelmätiedostoista tai ohjaimista.
 • Helpoin tapa korjata tämä sininen näyttö on käyttää erityistä työkalua ja päivittää koko järjestelmä.
 • Lisäksi BIOSin alentaminen on osoittautunut hyödylliseksi joillekin käyttäjille, joten kokeile myös sitä.
 • Älä jätä huomiotta äskettäin asennettuja sovelluksia tai ohjelmia, jotka ovat saattaneet häiritä järjestelmääsi aiheuttaen tämän BSoD:n.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Blue Screen of Death -virheet ovat luultavasti yksi vakavimmista virheistä, joita voit kohdata Windows 10:ssä.

Ne käynnistävät tietokoneesi uudelleen ja häiritsevät työtäsi, joten tänään näytämme sinulle kuinka korjata FAULTY_HARDWARE_CORRUPTED_PAGE BSoD-virhe.

Monet käyttäjät ovat ilmoittaneet FAULTY_HARDWARE_CORRUPTED_PAGE virhe Asus-kannettavissa tietokoneissa, mutta myös Dell- tai HP-laitteet ovat vaikuttaneet. Alla olevat ratkaisut ovat tehokkaita kaikilla laitteilla.

Muita virhevariaatioita ovat MSDN-virheen tarkistus FAULTY_HARDWARE_CORRUPTED_PAGE ja FAULTY_HARDWARE_CORRUPTED_PAGE PUBG. Jälkimmäisessä tapauksessa PlayerUnknown’s Battlegrounds PC-peli aiheuttaa tämän virheen.

Contents

Kuinka voin korjata FAULTY_HARDWARE_CORRUPTED_PAGE-virheen?

1. Asenna ongelmallinen ohjain uudelleen

 1. Lehdistö Windows-näppäin + X näppäimistöltä avataksesi tehokäyttäjävalikon.
 2. Valitse luettelosta Laitehallinta.
  faulty-hardware-corrupted-page-manager
 3. Kun Laitehallinta avautuu, etsi poistettava ohjain, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista asennus.
  faulty-hardware-corrupted-page-uninstall-driver
 4. Jos saatavilla, tarkista Poista tämän laitteen ohjainohjelmisto ja napsauta OK.
  faulty-hardware-corrupted-page-confirm-uninstall-driver

Kun olet poistanut ohjaimen, sinun on käynnistettävä tietokoneesi uudelleen. Kun tietokoneesi käynnistyy uudelleen, poistettu ohjain korvataan oletusohjaimella.

Jos oletusohjain toimii hyvin ja tietokoneessasi ei ole BSoD-virheitä, voit jatkaa ohjaimen käyttöä tai yrittää päivittää sen.

Käyttäjät ilmoittivat, että langattoman sovittimen ohjain aiheutti tämän ongelman, ja ongelmallisen ohjaimen uudelleenasennuksen jälkeen BSoD-virhe korjattiin.

2. Päivitä Windows 10 ja lataa uusimmat ohjaimet

 1. Paina Windows-näppäin + S ja kirjoita asetukset.
 2. Valitse Windows päivitys.
 3. Napsauta sitten Tarkista päivitykset.
  Tarkista päivitykset
 4. Odota, että Windows viimeistelee päivityksen.

Tietyt laitteisto- ja ohjelmisto-ongelmat voivat aiheuttaa Blue Screen of Death -virheitä, ja tällaisten virheiden estämiseksi suosittelemme lataamaan uusimmat Windows 10 -päivitykset.

Päivitysten lataaminen on melko yksinkertaista, ja voit tehdä sen Windows Updaten avulla. Monet näistä päivityksistä tarjoavat uusia ominaisuuksia ja tietoturvaparannuksia.

Lisäksi ne käyttävät myös laitteistoon ja ohjelmistoon liittyviä virheenkorjauksia, joten jos haluat estää BSoD-virheiden esiintymisen, suosittelemme, että lataat uusimmat Windows 10 -päivitykset.

Vaikka Windows 10 -päivitykset ovat tärkeitä järjestelmän turvallisuuden kannalta, ajurit ovat yhtä tärkeitä.

Päivitä ajurit automaattisesti

Tietokoneesi on riippuvainen ohjaimista toimiakseen laitteistosi kanssa, ja jos sinulla ei ole asennettuna oikeita ohjaimia, saatat saada Blue Screen of Death -virheen, kuten pysäytyskoodin. FAULTY_HARDWARE_CORRUPTED_PAGE.

Tämän ja monien muiden BSoD-virheiden korjaamiseksi on erittäin suositeltavaa asentaa uusimmat ohjaimet automaattisen ohjaimen asennusohjelman avulla.

Erilaiset virheet johtuvat viallisesta ohjaimesta. Jos näin on, saatat joutua päivittämään tai asentamaan tämän tietyn osan kokonaan uudelleen. Koska prosessi ei ole yksinkertaista, suosittelemme käyttämään automatisoitua työkalua työhön. Voit tehdä sen seuraavasti:

 1. Lataa ja asenna DriverFix.
 2. Käynnistä sovellus.
 3. Odota, että ohjelmisto havaitsee kaikki vialliset ajurit.
 4. Sinulle esitetään nyt luettelo kaikista ajureista, joissa on ongelmia, ja sinun on vain valittava ne, jotka haluat korjata.
 5. Odota, että DriverFix lataa ja asentaa uusimmat ohjaimet.
 6. Uudelleenkäynnistää tietokoneellesi, jotta muutokset tulevat voimaan.
DriverFix

DriverFix

Asenna ja käytä DriverFixiä jo tänään, jotta Windows pysyy turvassa kaikenlaisilta vioittuneille ohjaimille aiheutuvilta virheiltä!

Ilmainen kokeilu

Vieraile verkkosivustolla

Vastuuvapauslauseke: tämä ohjelma on päivitettävä ilmaisesta versiosta tiettyjen toimien suorittamiseksi.


3. Poista ongelmalliset sovellukset

Kolmannen osapuolen sovellukset voivat usein aiheuttaa Blue Screen of Death -virheitä, joten on tärkeää löytää ja poistaa ongelmallinen ohjelmisto.

Jos olet asentanut tai päivittänyt äskettäin jonkin ohjelmiston, suosittelemme, että poistat sen ja tarkistat, korjaako se virheen.

Lähes mikä tahansa ohjelmisto voi aiheuttaa tämän virheen, joten ongelmallisen sovelluksen löytäminen voi joskus olla vaikeaa.

Yleensä tämäntyyppiset virheet johtuvat virustentorjuntaohjelmistosta tai palomuurista, joten muista poistaa kaikki kolmannen osapuolen virustorjuntaohjelmat tietokoneeltasi.

Muista, että Windows 10:n mukana tulee Windows Defender, joka toimii virustentorjuntaohjelmistona, joten vaikka poistaisit kaikki kolmannen osapuolen virustorjuntaohjelmistot, tietokoneesi ei ole täysin puolustuskyvytön.

Jos olet kiinnostunut hankkimaan uuden ja paremman suojaustyökalun, tutustu tarkemmin loistavaan luetteloomme parhaista tällä hetkellä saatavilla olevista virustorjuntaohjelmistoista.

Virustentorjuntaohjelman poistaminen ei välttämättä korjaa tätä ongelmaa, koska ne jättävät yleensä tietyt tiedostot ja rekisterimerkinnät taakse, kun poistat ne.

Siksi suosittelemme vahvasti, että käytät erillistä poistoohjelmistoa virustorjuntasi ja siihen sidottujen tiedostojen poistamiseen.

Monet virustorjuntayritykset isännöivät verkkosivustollaan erityisiä poistotyökaluja, joten muista ladata jokin näistä työkaluista virustorjuntaasi varten.

4. Päivitä BIOS

Harvat käyttäjät ilmoittivat, että FAULTY_HARDWARE_CORRUPTED_PAGE BSoD-virhe voidaan korjata päivittämällä BIOS.

Käyttäjien mukaan tietyt BIOS-versiot voivat aiheuttaa tämän ongelman Asus-emolevyillä, joten saatat haluta päivittää BIOS-versiosi.

BIOS-version alentaminen voi joskus olla riskialtista, joten ole erityisen varovainen ja muista tarkistaa emolevyn käyttöoppaasta yksityiskohtaiset ohjeet.

5. Palauta Windows 10

 1. Käynnistä tietokone uudelleen muutaman kerran käynnistyksen aikana käynnistääksesi automaattisen korjauksen.
 2. Valita Vianetsintäsitten Nollaa tämä tietokoneja Poista kaikki.
  • Sinua saatetaan pyytää lisäämään Windows 10 -asennusmedia, jotta voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen, joten ole valmis tekemään se.
 3. Valitse Vain asema, johon Windows on asennettusitten Poista vain tiedostoni ja napsauta Nollaa -painiketta.
 4. Suorita Windows 10:n nollaus loppuun noudattamalla ohjeita.

Muista, että tämä prosessi poistaa kaikki tiedostot C-asemaltasi, joten muista luoda varmuuskopio.

Saatat tarvita myös käynnistettävän USB-muistitikun suorittaaksesi Windows 10:n nollauksen, ja voit luoda sellaisen helposti Media Creation Toolin avulla.

6. Tarkista laitteistosi

Joskus nämä virheet voivat johtua laitteistostasi, joten suosittelemme poistamaan kaikki äskettäin lisätyt laitteet, koska ne eivät ehkä ole yhteensopivia tietokoneesi kanssa.

Jos et asentanut uusia laitteita, suosittelemme tarkistamaan, toimivatko nykyiset komponentit oikein.

Yleensä nämä virheet johtuvat RAM-muistista, mutta muista tarkistaa muut komponentit, kuten emolevy, kiintolevy, verkkosovitin jne.

Onko sinulla paljon ohjelmistoon liittyviä ongelmia? Perusteellinen artikkelimme, joka on omistettu järjestelmän palautustyökalulle, varmistaa, että pääset eroon näistä ongelmista hetkessä.

Nämä olivat siis suosituksemme sinulle vianmääritykseen FAULTY_HARDWARE_CORRUPTED_PAGE BSoD. Kerro meille kommenteissa, oliko jokin vaihe hyödyllinen.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.