• Kun hankit Vain suojattu sisältö näytetään viestin, jonka saatat ajatella, että käytät haitallista verkkosivustoa.
 • OVain turvallinen sisältö näytetään Internet Explorerissa tai Edgessä liittyy enimmäkseen liikenneprotokolliin.
 • Tietenkin Internet Explorer Vain suojattu sisältö näytetään ilmoitus voi tulla näkyviin, kun yritetään avata tartunnanlähdettä.
 • Ratkaisu suojausvaroituksiin on luotettava selain ja oikeat selainasetukset.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten PC-ongelmien korjaamiseen suosittelemme DriverFixiä:
Tämä ohjelmisto pitää ohjaimet käynnissä ja suojaa näin yleisiltä tietokonevirheiltä ja laitteistovikoilta. Tarkista kaikki ohjaimesi nyt kolmella helpolla vaiheella:

 1. Lataa DriverFix (vahvistettu lataustiedosto).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi kaikki ongelmalliset ajurit.

 3. Klikkaus Päivitä ajurit saada uusia versioita ja välttää järjestelmän toimintahäiriöt.

 • DriverFix on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Microsoft kehittää jatkuvasti Microsoft Edge -selainta ja käyttäjien verkkoturvallisuus on varmasti etusijalla. Joskus Internetissä surffattaessa saattaa kuitenkin ilmestyä odottamattomia sisältöön liittyviä viestejä.

Yksi tällainen viesti on Vain suojattu sisältö näytetään jonka käyttäjät saivat Internet Explorerissa tai Microsoft Edgessä. Näin tapahtuu, kun yrität käyttää verkkosivustoa, jonka sivulla on sekä turvallista että suojaamatonta sisältöä.

Contents

Miksi saan Vain suojattu sisältö näytetään ponnahdusikkuna?

Tämä ei tarkoita, että verkkosivusto, jolle yrität päästä, olisi turvaton. Itse asiassa tämäntyyppiset ilmoitukset näkyvät enimmäkseen yrittäessään käyttää rahoitussivustoja, kuten esimerkiksi pankkisi verkkosivustoa.

Verkkosivustot näyttävät yleensä sekalaista sisältöä, joka sisältää sekä turvallista että suojaamatonta sisältöä. Esimerkiksi kirjautumislomake, jolla käytät pankkisi verkkosivustoa, on turvallista sisältöä, koska se käyttää HTTPS-protokollaa yhteydenpitoon verkkopalvelimeen.

Toisaalta elementit, kuten kuvat tai bannerit, käyttävät vaarallista HTTP-protokollaa. Vaikka suurin osa verkkoliikenteestä on viime aikoina ohjattu HTTPS-protokollan kautta tai selaimet ovat alkaneet käyttää sitä oletuksena, mutta tietyt yksityiskohdat käyttävät silti HTTP-protokollaa.

Ja yllä mainittu virhe ilmenee, koska jokin suojaamaton sisältö tai verkkosivu saattaa päästä suojattuun sisältöön.

Näin ollen ei todennäköisesti tapahdu tavallisilla verkkosivustoilla, mutta jotkin haitalliset verkkosivustot saattavat käyttää tätä päästäkseen käsiksi henkilökohtaisiin tietoihisi, ja tästä syystä Microsoft päätti sisällyttää tämän ilmoituksen ja näyttää vain suojattua sisältöä.

Suojaamattoman sisällön estäminen on oletustoiminto Microsoft Edgessä ja Internet Explorerin uudemmissa versioissa, ja sen poistamiseen liittyy pieni tietoturvariski.

1. Kokeile vaihtoehtoista selainta

Edge on kaiken kaikkiaan hyvä ja luotettava selain, mutta jos saat jatkuvasti virheilmoituksia, nopein ratkaisu on vaihtaa toiseen selaimeen.

On monia hyviä vaihtoehtoja, jotka kuluttavat pienen määrän järjestelmäresursseja ja joilla on hyvä latausnopeus.

Suosittelemme, että kokeilet Operaa, koska se tarjoaa parhaan tasapainon vakauden, turvallisuuden ja suorituskyvyn suhteen.

Käyttöliittymä on yksinkertainen ja siinä on helppo navigoida. Voit muokata sitä mieleiseksesi ja tehdä siitä sopivaksi työtilaasi.

Siinä on helppokäyttöiset kirjanmerkkivaihtoehdot, voit luoda useita kansioita ja alikansioita seurataksesi tärkeimpiä verkkosivujasi.

Tämän lisäksi Opera integroi useita sosiaalisen median alustoja, jotta voit käyttää niitä helpommin suoraan sen sivupalkista. Kirjaudu vain sisään ja pidä helposti yhteyttä kollegoihisi.

Selaimessa on myös suuri kirjasto ilmaisia, ladattavia lisäosia. Voit integroida minipelejä, tuottavuussovelluksia, kääntäjiä, oikolukuja ja monia muita.

Toinen tärkeä asia mainita on, että Operassa on ilmainen sisäänrakennettu VPN. Se suojaa yhteytesi ja auttaa sinua ylittämään maantieteellisesti rajoitetun sisällön.

Korjaus: Vain suojattu sisältö näytetään Windows 10/11:ssä

Ooppera

Vältä toistuvia selainvirheitä vaihtamalla vakaampaan ja luotettavampaan työkaluun, kuten Operaan, ja muokkaa sitä haluamallasi tavalla.

Ilmainen lataus Vieraile verkkosivustolla

2. Poista suojatun verkkosivuston virhe Internet-asetuksista

 1. Lehdistö Windows-näppäin + S ja tyyppi Internet-asetukset. Valitse Internet-asetukset luettelosta.
  Internet-asetukset
 2. Kun Internet-asetukset ikkuna avautuu, siirry kohtaan Turvallisuus -välilehti ja valitse Internet.
 3. Napsauta seuraavaksi Mukautettu taso -painiketta.
  mukautettu taso
 4. Vieritä alas kohtaan Sekalaista osio ja paikanna Näytä sekalaista sisältöä.
 5. Sinulle esitetään kolme vaihtoehtoa. Jos haluat aina näyttää sekalaista sisältöä, valitse ota käyttöön. Valitsemalla tämän vaihtoehdon et saa enää “Vain suojattua sisältöä näytetään” -ilmoitusta.
  sekoitettu sisältö käytössä
 6. Klikkaus OK -painiketta tallentaaksesi muutokset.
 7. Klikkaus Käytä ja OK in Internet-ominaisuudet ikkuna, jossa muutokset otetaan käyttöön.

Microsoft yrittää suojella käyttäjiään mahdollisilta vaaroilta, mutta joskus tämä ylimääräinen suojakerros voi olla haitaksi, ja ihmiset yleensä sammuttavat sen.

Nyt kun tiedät, kuinka turvallinen ja epävarma sisältö toimii, voit sallia sekasisällön näyttämisen ja poistaa sen Vain suojattu sisältö näytetään ilmoitus.

Kerro meille, toimiko tämä ratkaisu sinulle. Käytä alla olevaa kommenttiosiota.