• The WORKER_THREAD_RETURNED_AT_BAD_IRQL virhe Windows 10:ssä saattaa ilmetä viallisen laitteiston tai vanhentuneiden ohjaimien vuoksi.
 • Voit korjata tämän ongelman varmistamalla, että olet asentanut kaikki tarvittavat päivitykset järjestelmääsi.
 • Jos kohtaat Työntekijän ketju palautettiin huonolla IO-prioriteetilla virhe, suorita Windowsin sisäänrakennetut vianmääritystyökalut.
 • BSoD-ongelmat voidaan ratkaista käyttämällä kolmannen osapuolen työkalua, joka diagnosoi tietokoneesi automaattisesti ja tekee tarvittavat korjaukset.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Blue Screen of Death -virheet kaatavat usein Windows 10 -järjestelmän ja käynnistävät tietokoneesi uudelleen ohjelmisto- tai laitteistovaurioiden estämiseksi.

BSoD-virheitä on vaikea selvittää ja diagnosoida. Ne voivat kuitenkin vahingoittaa tietokonettasi, joten sinun on ryhdyttävä toimiin heti, kun kohtaat tällaisen ongelman.

Nämä virheet voivat aiheuttaa monia ongelmia, ja tänään näytämme sinulle, kuinka voit korjata WORKER_THREAD_RETURNED_AT_BAD_IRQL-virheen.

Tämä ongelma on samanlainen kuin WORKER_THREAD_RETURNED_RETURNED_WHILE_ATTACHED_TO_SILO BSoD-virhe, joten voit seurata alla olevia ohjeita.

Contents

Miten korjaan WORKER_THREAD_RETURNED BSoD-virheen?

1. Käytä BSoD:lle erityistä työkalua

Syyn löytäminen ja lisäksi ratkaisut tietokonevirheiden, kuten BSoD:n, korjaamiseen voi olla monimutkainen tehtävä. Onneksi on kehitetty työkaluja, jotka auttavat sinua.

Esimerkiksi Restoro on monipuolinen tietokoneen korjaus- ja optimointityökalu, joka pystyy havaitsemaan Windows-virheen juuren ja korjaamaan sen muutamassa minuutissa.

Apuohjelma käyttää erittäin kattavaa järjestelmätiedostojen tietokantaa ja aina kun se havaitsee vioittuneen tiedoston järjestelmästäsi, se korvaa sen uudella ja hyvin toimivalla.

Se voi myös auttaa sinua ylläpitämään laitteistoasi ja antamaan arvioita sen suorituskyvystä.

Hanki Restoro

2. Pidä Windows 10 ajan tasalla

BSoD-virheet johtuvat usein laitteisto- ja ohjelmisto-ongelmista, ja näiden ongelmien korjaamiseksi sinun on päivitettävä Windows 10.

Uusia korjaustiedostoja julkaistaan ​​usein, ja monet näistä korjauksista korjaavat sekä laitteisto- että ohjelmisto-ongelmia. Voit ladata uusimmat korjaustiedostot helposti Windows Updaten kautta.

Microsoft työskentelee jatkuvasti Windows 10:n parissa, joten jos haluat pitää tietokoneesi vakaana ja virheettömänä, suosittelemme, että lataat uusimmat korjaustiedostot.

3. Poista ongelmalliset sovellukset

Kolmannen osapuolen sovellukset voivat usein aiheuttaa tämäntyyppisiä virheitä, joten on tärkeää löytää ja poistaa kaikki sovellukset, jotka saattavat aiheuttaa tämän virheen.

Käyttäjien mukaan sovellukset, kuten ASUS AI Suite, voivat aiheuttaa näitä virheitä, joten jos käytät tätä tai muuta vastaavaa sovellusta, muista poistaa se.

Toinen yleinen syy voi olla virustentorjuntaohjelmisto tai palomuuri, joten sinun on poistettava kaikki kolmannen osapuolen virustorjuntaohjelmat tietokoneeltasi korjataksesi tämä virhe.

Vaikka poistaisitkin asennettuna olevan virustorjunnan, Windows Defender suojaa tietokonettasi edelleen, joten sinun ei tarvitse huolehtia verkkoturvallisuudesta.

Meidän on mainittava, että virustentorjuntaohjelmiston asennuksen poistaminen ei välttämättä korjaa ongelmaa, koska monet virustorjuntaohjelmat jättävät tietyt tiedostot ja rekisterimerkinnät taakseen, kun poistat ne.

Poistaaksesi kaikki virustorjuntaohjelmaasi liittyvät tiedostot kokonaan, suosittelemme erityisen poistotyökalun käyttöä. Monilla virustorjuntayhtiöillä on nämä työkalut ohjelmistoilleen.

Käyttäjien mukaan McAfee antivirus oli syynä tähän virheeseen, mutta muista, että melkein mikä tahansa virustorjuntaohjelma voi aiheuttaa tämän virheen.

Meidän on mainittava, että joskus ohjaimet voivat aiheuttaa tämäntyyppisiä virheitä, joten saatat joutua poistamaan tietyn ohjaimen tietokoneeltasi.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Käyttäjät ilmoittivat ongelmista Broadcom CrystalHD Video Decoder -ohjaimen kanssa, ja heidän mukaansa ainoa tapa korjata virhe oli poistaa kyseinen ohjain.

4. Suorita laitteiston vianmääritys

 1. Avaa Asetukset-sovellus ja siirry kohtaan Päivitys ja suojaus osio.KORJAUS: TYÖNTEKIJÄN LANKA PALAUTTI HUONON IRQL:n yhteydessä Windows 10/11:ssä
 2. Valitse Vianetsintä vasemmalla olevasta valikosta.
 3. Valitse BSOD oikeasta ruudusta ja napsauta Suorita vianmääritys.KORJAUS: TYÖNTEKIJÄN LANKA PALAUTTI HUONON IRQL:n yhteydessä Windows 10/11:ssä
 4. Suorita vianmääritys loppuun noudattamalla näytön ohjeita.

Nyt aiomme hakea apua Windows 10:n vianetsintätyökaluista. Ensimmäinen työkalu on sisäänrakennettu vianmääritys. Tämä työkalu voi auttaa sinua ratkaisemaan erilaisia ​​ongelmia, mukaan lukien BSOD-ongelmat.

5. Päivitä ajurit

Melko usein Blue Screen of Death -virheet johtuvat vanhentuneista tai bugiisista ohjaimista, ja ainoa ratkaisu on päivittää ongelmalliset ajurit.

Ohjainten päivittäminen ei ole niin vaikeaa, ja voit tehdä sen yksinkertaisesti käymällä laitteiston valmistajan verkkosivustolla ja lataamalla tarvittavat ohjaimet laitteellesi.

Muista, että saatat joutua päivittämään kaikkien tärkeimpien komponenttien ohjaimet tämän virheen korjaamiseksi. Ajurien etsiminen itse voi viedä aikaa.

Joten suosittelemme käyttämään työkalua, joka tekee tämän puolestasi automaattisesti. Automaattisen ohjainpäivityksen käyttäminen säästää varmasti ohjaimien manuaalisen etsimisen vaivaa.

Tämä työkalu auttaa sinua päivittämään ajurit automaattisesti ja ehkäisemään tietokonevaurioita, jotka aiheutuvat väärien ajuriversioiden asentamisesta.

⇒ Hanki Driverfix

6. Suorita SFC-skannaus

 1. Avaa Windowsin hakupalkki ja kirjoita cmd ja avaa komentokehote järjestelmänvalvojana.KORJAUS: TYÖNTEKIJÄN LANKA PALAUTTI HUONON IRQL:n yhteydessä Windows 10/11:ssä
 2. Kirjoita seuraava rivi ja paina Enter: sfc/scannowKORJAUS: TYÖNTEKIJÄN LANKA PALAUTTI HUONON IRQL:n yhteydessä Windows 10/11:ssä
 3. Odota, kunnes prosessi on valmis (se voi kestää hetken).
 4. Jos ratkaisu löytyy, se otetaan automaattisesti käyttöön.
 5. Sulje nyt komentokehote ja käynnistä tietokone uudelleen.

Seuraava työkalu, jota aiomme käyttää, on SFC-skannaus. Tämä on komentorivityökalu, joka tarkistaa järjestelmäsi mahdollisten ongelmien varalta ja ratkaisee ne matkan varrella, jos mahdollista.

Jos kohtaat ongelmia SFC:n käytön aikana, se pysähtyy tai ei toimi ollenkaan Windows 10:ssä, käytä meidän oma opas ongelman korjaamiseksi.

7. Suorita DISM-työkalu

 1. Avaa yllä olevan ratkaisun kaksi ensimmäistä vaihetta Komentokehote järjestelmänvalvojana.
 2. Liitä seuraava komento ja paina Enter:
  • DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealthKORJAUS: TYÖNTEKIJÄN LANKA PALAUTTI HUONON IRQL:n yhteydessä Windows 10/11:ssä
 3. Odota, kunnes skannaus on valmis.
 4. Käynnistä tietokone uudelleen ja yritä päivittää uudelleen.

Ja viimeinen vianetsintätyökalu, jota aiomme käyttää, on DISM. Tämä työkalu on tehokkaampi kuin kaksi edellistä, koska se ottaa järjestelmäkuvan käyttöön uudelleen.

8. Nollaa Windows 10

 1. Käynnistä automaattinen korjaus käynnistämällä tietokoneesi uudelleen muutaman kerran käynnistysjakson aikana.
  Keltainen kuoleman näyttö Windows 10:ssä
 2. . Voit tehdä sen myös pitämällä Siirtää -näppäintä ja napsauttamalla Uudelleenkäynnistää -painiketta.
  bugcode-id-driver-restart
 3. Valitse Vianmääritys > Palauta tämä tietokone > Poista kaikki. Sinua saatetaan pyytää asettamaan Windows 10 -asennusmedia, joten ole valmis tekemään se.KORJAUS: TYÖNTEKIJÄN LANKA PALAUTTI HUONON IRQL:n yhteydessä Windows 10/11:ssä
 4. Valitse Vain asema, johon Windows on asennettu > Poista vain tiedostoni.
 5. Klikkaus Nollaa aloittaaksesi Windows 10:n nollauksen ja suorita se loppuun noudattamalla näytön ohjeita.

Jos WORKER_THREAD_RETURNED_AT_BAD_IRQL-virhe johtuu tietyistä ohjelmistoista, saatat pystyä korjaamaan sen suorittamalla Windows 10 -nollauksen.

Windows 10:n nollauksen suorittamiseksi sinun on varmuuskopioitava kaikki tärkeät tiedostot C-osiolta ja luotava käynnistettävä USB-muistitikku käyttämällä Media Creation Toolia.

Jos automaattinen korjaus ei voinut korjata Windows 10 -tietokonettasi, voit tarkistaa oppaamme vaiheet ja korjata ongelman helposti.

9. Tarkista tietokoneesi viallisten laitteistojen varalta

Blue Screen of Death -virheet johtuvat usein laitteistostasi, joten kehotamme sinua poistamaan kaikki äskettäin asennetut laitteistot, koska ne eivät välttämättä ole täysin yhteensopivia tietokoneesi kanssa.

Jos äskettäin asennettu laitteisto ei ole ongelma, jokin komponenteistasi on todennäköisesti viallinen ja sinun on vaihdettava se.

Yleinen syy näihin virheisiin on RAM-muisti, mutta suosittelemme myös tarkistamaan kaikki muut tärkeimmät laitteistokomponentit, koska monet niistä voivat aiheuttaa tämän virheen.

WORKER_THREAD_RETURNED_AT_BAD_IRQL BSoD-virhe voi olla ongelmallinen, mutta voit korjata tämän virheen helposti noudattamalla tämän oppaan ohjeita.

Jos ratkaisit ongelman jollakin näistä ratkaisuista tai sinulla on ehdotus, jätä meille kommentti alle.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.