• Yleensä tämä virhe johtuu viallisesta näytöstä tai virheestä kaapeliliitännässä.
 • Jos ohjaimet ovat vanhentuneita tai vioittuneet, tämä ongelma voi kehittyä helposti.
 • Vioittuneiden ohjainten asennuksen poistaminen saattaa olla arvokas vaihtoehto tämän virheen korjaamiselle.

Korjaus: Toinen näyttö ei toimi Nvidia-ohjainpäivityksen jälkeen

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten PC-ongelmien korjaamiseen suosittelemme DriverFixiä:
Tämä ohjelmisto pitää ohjaimet käynnissä ja suojaa näin yleisiltä tietokonevirheiltä ja laitteistovikoilta. Tarkista kaikki ohjaimesi nyt kolmella helpolla vaiheella:

 1. Lataa DriverFix (vahvistettu lataustiedosto).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi kaikki ongelmalliset ajurit.

 3. Klikkaus Päivitä ajurit saada uusia versioita ja välttää järjestelmän toimintahäiriöt.

 • DriverFix on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Monet käyttäjät haluavat käyttää kahta tai useampaa näyttöä lisätäkseen tuottavuuttaan ja saadakseen lisää työtilaa. Jotkut käyttäjät ovat kuitenkin esittäneet useita valituksia tästä, kuten; toinen näyttö ei toimi Nvidia-ohjainpäivityksen jälkeen.

Jotkut väittävät, että Windows 11 havaitsee vain toisen kahdesta kytketystä näytöstä. Tämä voi olla erittäin turhauttavaa, jos molemmat näytöt ovat täydellisessä toimintakunnossa.

Yleensä se on ohjainongelma, jonka pitäisi olla erittäin helppo korjata. Olemme kuitenkin tarjonneet tähän artikkeliin useita korjauksia, jotka auttavat palauttamaan näkymäsi.

Contents

Miksi toinen näyttöni lakkasi toimimasta Nvidia-ohjainpäivityksen jälkeen?

 • Ei kytketty virtalähteeseen: Haluat ensin tarkistaa, onko toinen näyttösi kytketty virtalähteeseen ja onko näyttösi päällä. Seuraavaksi voit etsiä virtapainikkeen oikeasta alakulmasta.
 • Väärän kaapelin käyttäminen: Saatat käyttää vanhempia kaapeleita, jotka eivät tue UHD/4K-resoluutiota. Varmista myös, että johto on kytketty tiukasti molemmista päistä. Voit myös irrottaa HDMI- tai DisplayPort-kaapelin, odottaa muutaman sekunnin ja kytkeä sen uudelleen.
 • Tulo-/lähtöportin toimintahäiriö: Saattaa olla, että tulo-/lähtöporttisi toimii väärin. Jos järjestelmässäsi on useita portteja, voit vaihtaa ja muodostaa yhteyden eri portteihin nähdäksesi, onko niissä eroja.
 • Viallinen näyttö: Toinen näyttösi voi myös olla ongelma. Yritä kytkeä näyttösi toiseen tietokoneeseen varmistaaksesi, että näyttösi on hyvässä toimintakunnossa.
 • Vanhentunut videoohjain: Asentamasi videoohjain saattaa olla vanhentunut, mikä johtaa yhteensopimattomuuteen. Tästä syystä toista näyttöäsi ei ehkä havaita Windows 11:ssä

Kuinka saan toisen näyttöni toimimaan Nvidia-ohjainpäivityksen jälkeen?

1. Asenna näytönohjaimesi uudelleen

 1. paina Windows avain, etsi Laitehallinta ja käynnistä se,
 2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella omaa sovittimen ohjain ja valitse Päivitä ohjain.Korjaus: Toinen näyttö ei toimi Nvidia-ohjainpäivityksen jälkeen
 3. Odota prosessin valmistumista.
 4. Sitten voit mennä osoitteeseen Toiminta ja valitse Etsi laitteistomuutokset.Korjaus: Toinen näyttö ei toimi Nvidia-ohjainpäivityksen jälkeen

Toista näyttöäsi koskeva ongelma saattaa olla yhteensopimattomuus, minkä vuoksi uusimmat ja yhteensopivat ohjaimet on poistettava ja asennettava uudelleen.

Jos et kuitenkaan ole tietoinen tietokoneista, sinun on varottava lataamasta väärää ohjainta. Erikoistyökalut voivat päivittää kaikki ohjaimesi automaattisesti yhdellä napsautuksella.

DriverFix on tehokas ratkaisu asentaa ajurit vastaavasti vaikuttamatta käyttöjärjestelmään.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

⇒ Hanki DriverFix

2. Tarkista kaapelit/laitteistot

Kuten edellä todettiin, kaapelisi voi olla ongelma. Siksi sinun on tarkistettava kaapelit, joita käytät kehittääksesi yhteyttä ulkoiseen näyttöösi.

3. Suorita Laitteiden ja laitteiden vianmääritys

 1. Avataksesi Asetukset-sovelluspaina Windows näppäin + minä.
 2. Siirry kohtaan Päivitys ja suojaus -osio ja valitse Vianetsintä.
 3. Etsi ja suorita vianmääritys.Korjaus: Toinen näyttö ei toimi Nvidia-ohjainpäivityksen jälkeen
 4. Suorita prosessi loppuun noudattamalla näytön ohjeita.

Voit myös suorittaa tietokonelaitteiston ja laitteiden vianmäärityksen. Jos Asetukset-sovelluksen löytäminen on haastavaa, tämä opas auttaa.

4. Poista ohjaimen asennus ja käytä oletusohjainta

 1. Avaa järjestelmäsi Laitehallinta ja mene kohtaan Näytön sovittimet.Korjaus: Toinen näyttö ei toimi Nvidia-ohjainpäivityksen jälkeen
 2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella omaa sovittimen ohjain ja valitse Poista asennus.Korjaus: Toinen näyttö ei toimi Nvidia-ohjainpäivityksen jälkeen
 3. Odota prosessin valmistumista.
 4. Kun asennuksen poisto on valmis, käynnistä tietokone uudelleen, niin oletusohjain asennetaan automaattisesti.

Tämän jälkeen sinun pitäisi pystyä käyttämään toista näyttöäsi, koska sen on nyt käytettävä oletusohjainta. Uusi näytönohjain ei kuitenkaan välttämättä tunnista toista näyttöä. Siksi tämän korjauksen pitäisi ratkaista ongelma.

Miksi näyttöni havaitaan, mutta ei näy?

Olet ehkä muuttanut tai vielä ottanut käyttöön kahden näytön näytön asetuksia. Jos näin on, voit noudattaa seuraavia vaiheita:

 1. Siirry ensin tietokoneellasi kohtaan asetukset ja klikkaa Järjestelmä.Korjaus: Toinen näyttö ei toimi Nvidia-ohjainpäivityksen jälkeen
 2. Alla Näyttöasetukset -osiosta löydät vaihtoehdon Järjestä näytöt uudelleen.
 3. Napsauta sitä ja napsauta sitten Havaita -painiketta.Korjaus: Toinen näyttö ei toimi Nvidia-ohjainpäivityksen jälkeen

Tämän avulla näyttösi pitäisi pystyä näyttämään projektiosi. Jos haluat silti oppia lisää, tutustu oppaaseemme siitä, että Windows 11 ei havaitse toista näyttöä?

Meillä on myös opas kolmannen näytön korjaamiseen, jota ei havaita Windows 10/11:ssä. Jätä ystävällisesti kommenttisi ja ehdotuksesi alle. Haluaisimme kuulla sinusta.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.