• Vaikka se saattaa tuntua pelottavalta, Microsoftin varoitushälytys punainen näyttö on enimmäkseen vaaraton.
 • Voit helposti päästä eroon Tietokoneesi on estetty virhe siirtymällä vikasietotilaan.
 • Korjataksesi Windowsin puolustajan suojausvaroituksen tietokone lukittusulje verkkoselain.
 • Voit myös suorittaa täyden järjestelmän tarkistuksen noudattamalla alla olevia ohjeita.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten PC-ongelmien korjaamiseen suosittelemme DriverFixiä:
Tämä ohjelmisto pitää ohjaimet käynnissä ja suojaa näin yleisiltä tietokonevirheiltä ja laitteistovikoilta. Tarkista kaikki ohjaimesi nyt kolmella helpolla vaiheella:

 1. Lataa DriverFix (vahvistettu lataustiedosto).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi kaikki ongelmalliset ajurit.

 3. Klikkaus Päivitä ajurit saada uusia versioita ja välttää järjestelmän toimintahäiriöt.

 • DriverFix on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten Windows 10 -virheiden korjaamiseksi suosittelemme Restoroa:Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmien vaurioilta, laitteistovikoja vastaan ​​ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virusvahingot nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows 10 -ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Jos olet juuri saanut Tietokoneesi on estetty punaisen näytön varoitus navigoidessasi tiettyä verkkosivua kohti, se tarkoittaa, että huijari näyttää vääriä hälytyksiä pelotellakseen sinua.

Tavoitteena on tietysti saada sinut soittamaan näytöllä näkyvään numeroon tai vakuuttamaan sinut ostamaan erillinen ohjelma, joka voi edelleen suojata henkilöllisyyttäsi, tietojasi ja verkkoprofiiliasi.

No, kuten jo todettiin, tämä on huijaus, harhaanjohtava hälytys, joka ei liity Microsoftiin tai mihinkään muuhun OEM:ään.

Viestiin liittyy yleensä punainen näyttö, joka poistaa verkkoselaimen käyttöliittymän käytöstä.

Joten saatat ajatella, että kaikki oli todellakin estetty ja että tietokoneesi ja tietosi ovat vaarassa.

Kun saat tämän väärennetyn punaisen näytön, on tärkeää pysyä rauhallisena. Älä lataa mitään äläkä noudata sivulla olevia ohjeita. Todennäköisesti tietokoneesi ei ole saanut tartuntaa.

Kuitenkin riippuen siitä, mitä päätät tehdä seuraavaksi, saatat kohdata ongelmia. Joten tässä on mitä sinun tulee tehdä käsitelläksesi tätä tilannetta älykkäästi.

Contents

Kuinka voin korjata Microsoftin varoitushälytyksen punaisen näytön?

 1. Sulje verkkoselain
 2. Siirry vikasietotilaan ja suorita täydellinen järjestelmän tarkistus
 3. Asenna ja suorita ylimääräinen haittaohjelmien torjuntaohjelma

1. Yritä sulkea verkkoselain

Yleensä, jos Windows 10 -järjestelmäsi ei ole saanut tartuntaa, voit ratkaista punaisen näytön huijauksen helposti. Sulje selain napsauttamalla X-kuvaketta.

Käynnistä sen jälkeen verkkoselainsovellus uudelleen ja jos kaikki toimii normaalisti, olet turvassa.

Yritä tietysti välttää sivua, joka näytti sinulle Tietokoneesi on estetty varoittaa, koska sieltä saatat saada haittaohjelmia tai muita haitallisia ohjelmia.

Lopeta kaikki prosessit, jotka saattavat liittyä verkkosivuun tai sovellukseen, joka alun perin aiheutti punaisen näytön hälytyksen.

Tutustu myös lähemmin vaihtoehtoihimme parhaiden virustentorjuntatyökalujen suhteen, joissa on käynnistysskannaus piilotettujen haittaohjelmien poistamiseksi, ja valitse tarpeisiisi sopiva.

Jos selain avaa uudelleen saman punaisen näytön sivun, sinun on siirryttävä Task Manageriin ja lopetettava kaikki siihen liittyvät prosessit sieltä.

Samaa on sovellettava, jos et voi sulkea verkkosivua napsauttamalla X-kuvaketta.

Joten paina Ctrl + Alt + Del näppäimistön pikanäppäimet ja ulottuvuus Tehtävienhallinta.

tehtävänhallinta lopettaa tehtävän

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Siirry Prosessit-välilehteen ja lopeta kaikki prosessit, jotka saattavat liittyä selaimeesi tai outoon sovellukseen tai ohjelmaan, joka saattaa aiheuttaa riskin tietokoneellesi.

Toivottavasti voit lopulta käyttää web-selauskonettasi ilman lisäongelmia.

Jos haluat olla turvassa surffaillessasi Internetissä, sinun on hankittava täysin omistettu työkalu verkkosi suojaamiseen, kuten yksityinen Internet-yhteys.

2. Siirry vikasietotilaan ja suorita täydellinen järjestelmän tarkistus

 1. Siirrä tietokoneesi vikasietotilaan – vikasietotilassa kaikki kolmannen osapuolen sovellukset ja prosessit ovat oletuksena pois käytöstä.
 2. Turvatilaan siirtyminen: paina Win+R näppäimistön pikanäppäimet ja kirjoita Suorita-ruutuun msconfig; Siirry sitten Järjestelmän kokoonpanosta Boot-välilehdelle ja valitse Käynnistysasetukset-kohdasta Safe Boot. Kun olet valmis, tallenna muutokset ja käynnistä tietokone uudelleen.käynnistysasetukset bios-ongelmat
 3. Nyt kun vikasietotila on saavutettu, voit suorittaa erillisen tarkistuksen käyttämällä suosikkivirustorjuntaohjelmaasi. Suosittelemme, että käytät tiettyä ohjelmistoa sisäänrakennetun Windows Defender -alustan sijaan.
 4. Jos virustentorjuntajärjestelmä löytää tartunnan saaneita tiedostoja, varmista, että poistat ne tietokoneeltasi.
 5. Lopuksi käynnistä tietokone uudelleen Windows-tilaan.

Vaikka olet sulkenut verkkoselaimen onnistuneesti, sinun on silti tarkistettava Windows 10 -järjestelmäsi, jotta voit olla 100% varma, ettei sinulla ole haitallisia koodeja tältä väärennetyltä punaisen näytön sivulta.

Paras tapa tehdä tämä on suorittaa perusteellinen virustorjuntatarkistus.

3. Asenna ja suorita ylimääräinen haittaohjelmien torjuntaohjelma

Suosittelemme myös haittaohjelmien torjuntaohjelman asentamista ja suorittamista.

Sinun tulee tehdä niin myös tämän oppaan edellisen osan soveltamisen jälkeen, koska joskus tavalliset virustentorjuntaohjelmat eivät pysty havaitsemaan tiettyjä haittaohjelmapaketteja.

Suojaa tiedostosi, järjestelmäsi ja henkilötietosi haittaohjelmilta, tietojenkalastelulta ja vakoiluohjelmilta huippuluokan suojaustyökalulla.

Valitse vielä kerran järjestelmän täydellinen tarkistus varmistaaksesi, että kaikki on turvallista ja suojattua.

⇒ Hanki ESET NOD32 Antivirus

The Tietokoneesi on estetty Microsoft ei näytä punaisen näytön hälytystä.

Tämä on huijaus, väärennetty ilmoitus, joka yrittää huijata sinut ostamaan tiettyjä ohjelmia tai lataamaan haitallisia tiedostoja.

Siksi tällaisten epämiellyttävien tilanteiden välttämiseksi sinun tulee aina käyttää erityistä suojausratkaisua.

Voit luottaa Windows Defenderiin, mutta jos haluat monimutkaisemman virustorjuntatyökalun, suosittelemme, että asennat kolmannen osapuolen monimoottorisen virustorjuntaratkaisun, joka sisältää verkkosuojausominaisuuksia.

Siirry myös vain sellaisille verkkosivuille, joihin voit luottaa, äläkä lataa mitään epäilyttävältä näyttäviä tiedostoja.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.