• Jos TeamViewer-tiedostonsiirto ei käynnisty puolestasi, nämä ratkaisut auttavat sinua varmasti.
 • Luotettavan ja suojatun kauko-ohjainohjelmiston käyttö on paras tapa välttää tämän kaltaiset ongelmat.
 • Etäistunnon ja sekä asiakkaan että etätietokoneen käynnistäminen uudelleen voi auttaa tässä ongelmassa.
 • Jos TeamViewer-tiedostonsiirto jumissa, varmista, etteivät taustasovellukset häiritse sitä.

Aina kun sinulla on monimutkainen ongelma tietokoneesi kanssa, paras ratkaisu olisi pyytää asiantuntijaa katsomaan tietokonetta itse. Tämä ei kuitenkaan ole aina mahdollista, joten on käytettävä vaihtoehtoisia menetelmiä.

Juuri tässä tilanteessa TeamViewerin kaltainen ohjelma voi olla hyödyllinen. Tämä työkalu on pohjimmiltaan RAT (Remote Access Tool), jonka avulla voit siirtyä toiseen tietokoneeseen Internetin kautta ja hallita sitä lähes kokonaan.

Tämän lisäksi TeamVieweria voidaan käyttää myös tiedostojen siirtoon. Joillakin käyttäjillä on kuitenkin raportoitu sinulla on ongelmia tiedostonsiirtokomponentin kanssa:

Tästä aamusta lähtien palvelu tiedostojen siirtoon toimii. En voi edes sulkea istuntoa. Olen kokeillut kolmella eri isännällä.

Tämä ongelma ei ole kovin yleinen, mutta se estää monia TeamViewerin toimintoja. Siksi päätimme luoda tämän vaiheittaisen oppaan, joka näyttää sinulle tarkalleen, mitä sinun on tehtävä.

Contents

Kuinka korjaan TeamViewer-tiedostonsiirto-ongelman?

1. Aloita uusi TeamViewer-istunto

 1. Siirrä siirtosi nykyisessä istunnossasi näytön yläreunaan paljastaaksesi piilotetun valikon.
 2. Laajenna Toiminnot osio.
 3. Napsauta nyt Lopeta istunto.
  KORJAUS: TeamViewer-tiedostonsiirto ei käynnisty [Easy Guide]
 4. Kun istunto on päättynyt, aloita uusi ja tarkista, onko ongelma edelleen olemassa.

Jos olet yhteydessä jonkun muun tietokoneeseen ja TeamViewer-tiedoston siirto ei ala, yritä avata toinen istunto. Lopeta vain nykyinen ja aloita uusi.

2. Käynnistä tietokone uudelleen

 1. Avaa alkaa valikosta. Klikkaa Tehoa -painiketta.
  Virtapainikkeen käynnistysvalikko - DHCP-palvelin pysähtyy jatkuvasti
 2. Valitse Uudelleenkäynnistää vaihtoehto valikosta.
  KORJAUS: TeamViewer-tiedostonsiirto ei käynnisty [Easy Guide]
 3. Kun tietokoneesi käynnistyy uudelleen, käynnistä TeamViewer uudelleen.
 4. Valinnainen: Jos mahdollista, käynnistä etätietokone uudelleen ja yritä muodostaa yhteys uudelleen.

Jonkin verran edelliseen vaiheeseen liittyvä, joskus hyvä idea korjata tiedostonsiirtovirhe TeamViewerissa on yksinkertaisesti käynnistää tietokoneesi uudelleen.

Tämä on perusratkaisu, mutta useat käyttäjät ilmoittivat, että heidän ongelmansa ratkesi sen jälkeen, kun sekä he että etätietokone käynnistettiin uudelleen, joten suosittelemme kokeilemaan tätä.

3. Tarkista Internet-yhteytesi

TeamViewer ei vie paljoa kaistanleveyttä, niin paljon, että sen aktivointi on lähes huomaamaton. Samaa ei kuitenkaan voida sanoa, kun yrität siirtää tiedostoja.

Pysäytä kaikki prosessit tietokoneellasi, jotka saattavat kuluttaa kaistanleveyttä (torrentit, suoratoisto jne.), ja yritä uudelleen.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Lisäksi olisi hyvä idea testata Internetin nopeutta ja varmistaa, että kaikki toimii oikein, ennen kuin yrität siirtää tiedostoja TeamViewerin kautta.

4. Sulje taustaprosessit

 1. Lehdistö Ctrl + Shift + Esc aloittaa Tehtävienhallinta.
 2. Klikkaa Nimi lajitella sovelluksiasi. KORJAUS: TeamViewer-tiedostonsiirto ei käynnisty [Easy Guide]
 3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella sovellusta, jonka haluat sulkea, ja valitse Lopeta tehtävä.
  KORJAUS: TeamViewer-tiedostonsiirto ei käynnisty [Easy Guide]
 4. Toista tämä vaihe kaikille sovelluksille paitsi TeamViewerille.

Tiedostonsiirrot TeamViewerissa ovat myös hieman resurssivaltaisempia kuin pelkkä yhteyden muodostaminen. Tästä syystä on suositeltavaa sulkea kaikki ohjelmat, jotka saattavat olla käynnissä taustalla.

Pyydä myös henkilöä, jota yrität siirtää tiedostoja, tekemään niin.

5. Tarkista, mitä tarkalleen yrität lähettää

Turvatoimenpiteenä TeamViewer estää käyttäjiä lähettämästä tai vastaanottamasta tiedostoja tiettyihin järjestelmähakemistoihin ja niistä. Tämä on lisätoimenpide ei-toivotun järjestelmän vioittumisen estämiseksi.

Voit ratkaista ongelman lähettämällä siirrettävät tiedostot johonkin toiseen paikkaan, kuten työpöydälle, ja siirtämällä sitten tiedostot sieltä.

Tämä on yksinkertainen kiertotapa, mutta se voi olla joillekin käyttäjille, jos TeamViewer-tiedostonsiirto ei käynnisty.

Jos mikään yllä olevista vaiheista ei kuitenkaan ratkaissut ongelmaa, Mikogon käyttö on vararatkaisu. Se ei häiritse muita taustasovelluksia, koska voit käyttää työkalua verkkoselaimen kautta. Ei tarvitse ladata mitään.

Lisäksi TeamViewer ei ole ainoa tiedostojen siirtoon käytettävissä oleva väline; Voit selata vaihtoehtoisten vaihtoehtojen luetteloamme Windows 10:n parhaan näytönjakoohjelmiston avulla ja valita tarpeisiisi sopivan.

Seuraamalla näitä vaiheita sinun pitäisi ratkaista kaikki ongelmat, joita sinulla voi olla TeamViewerin tiedostonsiirtotoiminnon kanssa.

Mitä menetelmää käytät, kun kohtaat samanlaisen ongelman? Kerro meille, mikä menetelmä toimi sinulle parhaiten jättämällä viesti alla olevaan kommenttiosaan.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.