• Käyttäjät valittavat saamisestaan virheilmoitus, että tämä ohjelmisto ei tue Cannon-skanneriohjainta tai sitä ei ole asennettu.
 • Palomuurin tai virustentorjunnan poistaminen käytöstä mahdollistaa skannerin kommunikoinnin oikein ja ratkaisee ohjaimen virheilmoituksen.
 • Vianmäärityksen suorittaminen noudattamalla tässä artikkelissa mainittuja ohjeita on jälleen yksi tapa korjata se nopeasti.
 • Erityisen kolmannen osapuolen työkalun käyttäminen on luotettavin ja turvallisin tapa korjata Canonin asentamattoman skanneriohjaimen ongelma.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Jotkut käyttäjät kirjoittavat Canon-yhteisöfoorumille, että he saavat oudon viestin, jonka mukaan skannerin ohjainta ei ole asennettu, vaikka näin ei todellisuudessa ole.

Tähän tilanteeseen on monia syitä, joista osa voi johtua paljon viallisesta tai väärin asennetusta ohjaimesta sekä skannerin viallisesta toiminnasta.

Tässä artikkelissa näytämme, mitä tehdä, kun skanneriohjainta ei ole asennettu Canon-laitteeseen, joten muista jatkaa lukemista.

Contents

Kuinka voin korjata skanneriohjaimen, jota ei ole asennettu Canoniin?

1. Asenna skanneriohjelmisto uudelleen

 1. Poista kaikki kaapelit, jotka yhdistävät skannerin tietokoneeseen.
 2. Siirry seuraavaksi kohtaan Ohjauspaneeli ja klikkaa Ohjelmat ja ominaisuudet.KORJAUS: Skanneriohjainta ei ole asennettu Canoniin [Full Guide]
 3. Etsi tulostinohjain ja napsauta Poista asennus.
 4. Uudelleenkäynnistää laitteeseesi ja siirry kohtaan valmistajien verkkosivuilla.
 5. Vuonna hakualuekirjoita tuotteesi nimi. KORJAUS: Skanneriohjainta ei ole asennettu Canoniin [Full Guide]
 6. Napsauta sitä ja siirry kohtaan Ohjaimet ja lataukset -osio.KORJAUS: Skanneriohjainta ei ole asennettu Canoniin [Full Guide]
 7. ladata näytettävä ohjain ja Asentaa se laitteessasi.

2. Käytä Laitehallintaa

 1. Paina samanaikaisesti Windows + R-näppäin avaamaan Juosta laatikko.
 2. Kirjoita seuraavaksi devmgmt.msc ja paina OK. KORJAUS: Skanneriohjainta ei ole asennettu Canoniin [Full Guide]
 3. Etsi Kuvauslaitteet luettelosta ja etsi skannerisi.
 4. Tarkista, onko sen vieressä keltainen merkki ja onko se, oikealla painikkeella sen päällä. KORJAUS: Skanneriohjainta ei ole asennettu Canoniin [Full Guide]
 5. Valitse Ominaisuudet ja mene kohtaan Kuljettaja-välilehti.
 6. Klikkaa tästä Päivitä ohjain ja anna prosessin päättyä.
 7. Käynnistä laite myöhemmin uudelleen.

3. Poista palomuuri käytöstä

Ei ole harvinaista, että palomuuri tai virustorjunta asetetaan liian turvalliseksi, mikä tarkoittaa, että se estää oheislaitteita, mukaan lukien skannerin, kommunikoimasta tehokkaasti.

Kun olet poistanut palomuurin käytöstä, kokeile skanneria uudelleen ja katso, toimiiko se nyt oikein. Jos näin käy, suosittelemme lisäämään sopivat portit poikkeuksina.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Näin varmistat, että palomuurisi ei enää rajoita tietoliikennettä ja että tulostimen asianmukaiseen toimintaan tarvittavat portit poistetaan.

4. Suorita vianmääritys

 1. Mene Hae ja kirjoita sisään asetukset.
 2. Paikanna täältä Laitteet vaihtoehto ja napsauta sitä. KORJAUS: Skanneriohjainta ei ole asennettu Canoniin [Full Guide]
 3. Napsauta seuraavaksi Tulostimet ja skannerit ja valitse oikealta puolelta skanneri.KORJAUS: Skanneriohjainta ei ole asennettu Canoniin [Full Guide]
 4. Vuonna Tulostimet ja skannerit osio klikkaa Hallitse. KORJAUS: Skanneriohjainta ei ole asennettu Canoniin [Full Guide]
 5. Napsauta nyt Suorita vianmääritysvaihtoehto. KORJAUS: Skanneriohjainta ei ole asennettu Canoniin [Full Guide]
 6. Anna prosessin päättyä ja noudata annettuja ohjeita.

5. Käytä erityistä työkalua

Kuten kaikki laitteet, tulostimet eivät välttämättä toimi kunnolla, vaikka mikään ei näytä olevan vialla ainakaan pinnalla. Useimmiten tulostimen toimintahäiriö liittyy paljon viallisen tai vanhentuneen ohjaimen olemassaoloon.

Kuten voit nähdä, on useita tapoja, jotka auttavat sinua selvittämään, mikä ohjaimessa on vialla, vaikka niiden manuaalinen tarkistaminen voi viedä jonkin aikaa.

Oman työkalun käyttäminen viallisten tai puuttuvien ohjainten päivittämiseen ja korjaamiseen on suosituin tapa, jos saat viestin, että MP navigator ex -skanneriohjainta ei ole asennettu.

Useimmiten järjestelmä ei päivitä tietokoneesi laitteiston ja oheislaitteiden yleisiä ohjaimia oikein. Yleisen ohjaimen ja valmistajan ohjaimen välillä on keskeisiä eroja.Oikean ohjainversion etsiminen kullekin laitteistokomponentille voi olla työlästä. Siksi automaattinen avustaja voi auttaa sinua löytämään ja päivittämään järjestelmäsi oikeilla ohjaimilla joka kerta, ja suosittelemme DriverFix. Voit tehdä sen seuraavasti:

 1. Lataa ja asenna DriverFix.
 2. Käynnistä ohjelmisto.
 3. Odota, että kaikki vialliset ajurit havaitaan.
 4. DriverFix näyttää nyt kaikki ohjaimet, joissa on ongelmia, ja sinun on vain valittava ne, jotka haluat korjata.
 5. Odota, että sovellus lataa ja asentaa uusimmat ohjaimet.
 6. Uudelleenkäynnistää tietokoneellesi, jotta muutokset tulevat voimaan.
DriverFix

DriverFix

Pidä PC-komponenttien ohjaimet toiminnassa täydellisesti vaarantamatta tietokonettasi.

Ilmainen kokeilu

Vieraile verkkosivustolla

Vastuuvapauslauseke: tämä ohjelma on päivitettävä ilmaisesta versiosta tiettyjen toimien suorittamiseksi.


Tällä viimeisellä suosituksella päätämme ratkaisuluettelomme. Nyt tiedät, mitä vaiheita sinun on tehtävä, jos saat virheilmoituksen, että tämä ohjelmisto ei tue skannerin ohjainta tai sitä ei ole asennettu.

Kerro meille alla olevassa osiossa, mikä ratkaisu toimi sinulle parhaiten. Haluaisimme tietää.