• Jos et pysty päivittämään salasanavirhettä tietokoneellasi, se voi johtua suojauskäytännöistäsi.
 • Voit korjata tämän ongelman muuttamalla salasanan vähimmäisikäkäytäntöä tietokoneellasi.
 • Tämä ongelma voi johtua myös vanhentuneesta tietokoneesta, joten varmista, että käytät uusinta käyttöjärjestelmää.

Tietokoneen salasanan suojaaminen on tärkeää, mutta joskus et ehkä pysty päivittämään salasanaa. Tämä voi olla ongelma, ja tämän päivän artikkelissa näytämme, kuinka voit korjata sen.

Salasanan päivityksen epäonnistuminen -viesti voi aiheuttaa ongelmia käyttäjille, ja tässä viestissä on joitain samankaltaisia ​​ongelmia, joista käyttäjät ilmoittivat:

 • Salasanaa ei voi päivittää. Nykyisenä salasanana annettu arvo on virheellinen – Tämä ongelma saattaa ilmetä, jos uusi salasanasi ei täsmää. Korjaa ongelma varmistamalla, että kirjoitat uuden salasanasi oikein ja huolellisesti molempiin kenttiin.
 • Salasanaa ei voi päivittää, arvo annettu Server 2012 – Tämä ongelma voi ilmetä myös Windows Serverissä, ja se johtuu yleensä sen suojauskäytännöistä. Voit korjata ongelman muokkaamalla käytäntöjäsi uudelleen.
 • Windows 10 -salasana ei täytä monimutkaisuusvaatimuksia – Voit korjata tämän ongelman luomalla vahvemman salasanan tai poistamalla tämän suojauskäytännön käytöstä.
 • Salasanaa ei voi vaihtaa, se ei täytä monimutkaisuusvaatimuksia – Joskus tämä ongelma voi ilmetä, jos salasanasi ei ole tarpeeksi monimutkainen. Mainitsimme yhdessä ratkaisuistamme vahvan salasanan vaatimukset, joten muista tarkistaa ne.
 • Tietokonetilin salasanaa ei voi päivittää – Tämä ongelma voi johtua useista syistä, mutta sinun pitäisi pystyä korjaamaan se jollakin ratkaisuistamme.
 • Tämä salasana ei täytä yrityksesi salasanakäytäntösi pituus-, monimutkaisuus- tai historiavaatimuksia. – Joskus ongelma saattaa ilmetä, koska salasanasi ei täytä organisaatiosi vaatimuksia. Tämän ongelman korjaamiseksi sinun on asetettava vahvempi, joka on standardin mukainen.
 • Salasanaa ei voi päivittää. Annettu salasana ei vastaa pituutta – Joissakin tapauksissa tämä ongelma saattaa ilmetä, koska salasanasi ei täytä vaadittua pituutta. Ratkaisu tähän on lisätä merkkejä salasanaasi.

Contents

Salasanaa ei voi päivittää. Annettu arvoviesti Windows 10:ssä ja kuinka korjata se?

Tässä artikkelissa

1. Odota 24 tuntia ja yritä uudelleen.

Jos onnistut Salasanaa ei voi päivittää viesti, tämä voi johtua tietyistä tietokoneesi käytännöistä. Joissakin järjestelmissä voit vaihtaa salasanasi 24 tunnin välein, joten jos vaihdoit salasanasi äskettäin ja haluat vaihtaa sen uudelleen, et voi tehdä sitä.

Helpoin ratkaisu tässä tapauksessa on odottaa 24 tuntia ja yrittää sitten vaihtaa salasanaa. Vaikka tämä on yksinkertaisin ratkaisu, monet käyttäjät saattavat tulla kärsimättömiksi eivätkä halua odottaa 24 tuntia salasanansa vaihtamista. Jos näin on, voit siirtyä seuraavaan ratkaisuun.

2. Muuta salasanan vähimmäisikäkäytäntöä.

 1. Lehdistö ikkunat + avain R ja astu sisään gpedit.msc. Paina nyt Pääse sisään tai napsauta OK.
  Windows 10 -salasana ei täytä monimutkaisuusvaatimuksia
 2. Kun Paikallinen ryhmäkäytäntöeditori avautuu, navigoi vasemmassa ruudussa kohtaan Tietokoneasetukset > Windows-asetukset > Suojausasetukset > Tilikäytännöt > Salasanakäytäntö. Etsi oikeanpuoleisesta paneelista Salasanan vähimmäisikä käytäntö ja kaksoisnapsauta sitä.
  Salasanaa ei voi päivittää. Nykyisenä salasanana annettu arvo on virheellinen
 3. Valitse Salasanan voi vaihtaa välittömästi to 0 päivää. Napsauta nyt Käytä ja OK tallentaaksesi muutokset.
  Salasanaa ei voi päivittää, arvo annettu Server 2012

Kuten mainitsimme edellisessä ratkaisussamme, joissakin tietokoneissa on suojauskäytäntö, jonka avulla käyttäjät voivat vaihtaa salasanansa vain kerran 24 tunnissa.

Jos saat jatkossakin Salasanaa ei voi päivittää viestiä tietokoneellesi, saatat pystyä korjaamaan tämän ongelman yksinkertaisesti muuttamalla salasanan vähimmäisikäkäytäntöä.

Voit tehdä tämän muokkaamalla tätä käytäntöä ryhmäkäytäntöeditorissa. Huomaa, että tämä ominaisuus ei ehkä ole käytettävissä Windowsin kotiversioissa. Kun olet tehnyt tämän muutoksen ryhmäkäytäntöeditorissa, sinun pitäisi pystyä vaihtamaan salasanasi milloin tahansa.

3. Tarkista salasanan vahvuus

Jotta voit asettaa salasanan, sinun on täytettävä tietyt ehdot. Vahva salasana on tärkeä, koska se estää pahantahtoisia käyttäjiä murtamasta sitä. Mitä tulee salasanavaatimuksiin, seuraavat ovat välttämättömät vaatimukset:

 • Vähintään kuusi merkkiä pitkä.
 • Sisältää isoja kirjaimia.
 • Sisältää pieniä kirjaimia.
 • Sisältää numeerisia merkkejä.
 • Sisältää ei-aakkosmerkkejä.

Vaikka nämä vaatimukset saattavat tuntua tarpeettomilta kotikäyttäjälle, vahva salasana, joka täyttää turvallisuusstandardit yritysympäristössä, on ratkaisevan tärkeää, koska se estää luvattomia käyttäjiä pääsemästä tilillesi.

Jos et halua käsitellä salasanasuojausta ja suojausstandardeja, näytämme sinulle, kuinka voit poistaa tämän käytännön kokonaan käytöstä alla olevassa ratkaisussa.

4. Poista salasanan monimutkaisuusvaatimukset käytöstä

 1. Avata Ryhmäkäytäntöeditori.
 2. Siirry vasemmassa ruudussa kohtaan Tietokoneasetukset > Windows-asetukset > Suojausasetukset > Tilikäytännöt > Salasanakäytäntö.
 3. Kaksoisnapsauta oikeanpuoleisessa ruudussa Avaimen on täytettävä monimutkaisuusvaatimukset vaihtoehto.
  Salasanaa ei voi vaihtaa, se ei täytä monimutkaisuusvaatimuksia
 4. Aseta tälle käytännölle liikuntarajoitteinen ja napsauta Käytä ja OK tallentaaksesi muutokset.
  Tietokonetilin salasanaa ei voi päivittää

Kuten edellä mainittiin, joskus viesti Salasanaa ei voi päivittää saattaa tulla näkyviin, jos salasana ei täytä suojausstandardeja. Ryhmäkäytäntöasetukset pakottavat tämän käytännön; Jos haluat, voit helposti poistaa sen käytöstä.

Muista, että tämän käytännön poistaminen käytöstä verkossa voi tehdä siitä haavoittuvamman. Toisaalta, jos et ole verkonvalvoja ja haluat poistaa tämän käytännön käytöstä tietokoneessasi.

Kun olet poistanut tämän käytännön käytöstä, sinun pitäisi pystyä asettamaan mikä tahansa haluamasi salasana sen monimutkaisuudesta riippumatta.

Tämä ei ole paras suojauskäytäntö, mutta jos verkossasi on yksi tietokone, voit poistaa sen käytöstä. Vaikka tämä käytäntö olisi poistettu käytöstä, on suositeltavaa käyttää vaikeasti arvattavia salasanoja turvallisuuden vuoksi.

5. Varmista, että Vaihda salasana seuraavan kirjautumisen yhteydessä -vaihtoehto on käytössä

 1. Lehdistö ikkunat + avain R ja astu sisään lusrmgr.msc. Paina nyt Pääse sisään tai napsauta OK.
  Windows 10 -salasana ei täytä monimutkaisuusvaatimuksia
 2. Valitse vasemmasta paneelista Käyttäjät. Kaksoisnapsauta oikeanpuoleisessa ruudussa tiliä, jonka salasanan haluat vaihtaa.
  Salasanaa ei voi päivittää. Nykyisenä salasanana annettu arvo on virheellinen
 3. Poista valinta Salasana ei koskaan vanhene vaihtoehto.
 4. Tarkista nyt Käyttäjän on vaihdettava salasana seuraavan kirjautumisen yhteydessä.
 5. Napsauta lopuksi Käytä ja OK tallentaaksesi muutokset.
  Salasanaa ei voi päivittää, arvo annettu Server 2012

jos saat Salasanaa ei voi päivittää viestin Windows 10 -tietokoneellasi, saatat pystyä korjaamaan tämän ongelman yksinkertaisesti pakottamalla käyttäjän vaihtamaan salasanansa ottamalla käyttöön Vaihda salasana seuraavalla kirjautumiskerralla vaihtoehto.

Useat käyttäjät ilmoittivat, että tämä ratkaisu toimi heille, mutta joskus tämä ominaisuus voi jättää sinut kirjautumisnäytölle saman virheilmoituksen kanssa kuin aiemmin.

Varmista varmuuden vuoksi, että pääset vikasietotilaan tai sinulla on käytettävissä eri järjestelmänvalvojatili, jonka avulla voit poistaa tämän ominaisuuden käytöstä, jos jokin menee pieleen.

Tämän jälkeen sinun on vaihdettava salasanasi heti, kun yrität kirjautua sisään valitulle tilille. Jos et voi vaihtaa salasanaasi kirjautumisnäytössä, sinun on siirryttävä vikasietotilaan tai käytettävä eri tiliä näiden muutosten palauttamiseksi.

6. Yritä vaihtaa salasana komentokehotteessa

 1. Lehdistö ikkunat + avain x ja valitse Komentorivi (järjestelmänvalvoja) luettelosta. Joo Järjestelmän symboli ei ole saatavilla, sinä ja myös käytät PowerShell (järjestelmänvalvoja).
  Salasanaa ei voi päivittää, arvo annettu Server 2012
 2. Kirjoita seuraava komento (korvaa Username sopivalla käyttäjänimellä) ja suorita se painamalla Enter: net user User_name *
 3. Sinua pyydetään nyt antamaan uusi salasana kahdesti.
  Salasanaa ei voi vaihtaa, se ei täytä monimutkaisuusvaatimuksia

Tämän jälkeen salasanasi pitäisi vaihtaa onnistuneesti.

Jos muut menetelmät eivät toimineet ja saat edelleen Salasanaa ei voi päivittää -viestissä, saatat pystyä korjaamaan ongelman yrittämällä vaihtaa salasanasi komentokehotteen avulla.

Komentokehotteessa on komento, jonka avulla voit hallita käyttäjätilejäsi helposti ja käytämme sitä tilin salasanan vaihtamiseen.

7. Asenna uusimmat päivitykset

 1. paina ikkunat + avain Joo avaamaan Asetukset-sovellus ja valitse Päivitys ja tietoturva.
  Tietokonetilin salasanaa ei voi päivittää
 2. Klikkaa Etsi päivityksiä -painiketta. Windows tarkistaa nyt saatavilla olevat päivitykset ja lataa ne taustalla.
  Salasanaa ei voi päivittää. Nykyisenä salasanana annettu arvo on virheellinen

Joskus Salasanaa ei voi päivittää Näyttöön saattaa tulla viesti, jos sinulla ei ole uusimpia päivityksiä asennettuna. Järjestelmässäsi voi olla virhe tai häiriö, joka voi aiheuttaa tämän virheen.

Paras tapa käsitellä virheitä ja kaatumisia on pitää järjestelmä ajan tasalla ja päivityksistä puheen ollen, Windows 10 yleensä asentaa puuttuvat päivitykset automaattisesti.

Voit kuitenkin tarkistaa päivitykset manuaalisesti noudattamalla yllä olevia ohjeita. Kun päivitykset on asennettu, tarkista, ilmeneekö ongelma edelleen.

Salasanaa ei voi päivittää Viesti voi olla ärsyttävä, mutta suojauskäytäntösi luo yleensä tämän viestin. Voit ratkaista ongelman varmistamalla, että salasanasi vastaa suojausehtoja, tai poistamalla tietyt suojauskäytännöt käytöstä.

Samoin, jos tietokoneesi ei salli salasanan kirjoittamista, tutustu yksityiskohtaiseen oppaaseemme normaalin palvelun palauttamiseksi tietokoneellesi.

Kerro meille alla olevissa kommenteissa ratkaisu, joka auttoi sinua korjaamaan tämän ongelman.