• On ärsyttävää saada virheilmoitus, jossa väitetään, että RAR-tiedostossa on vioittunut otsikko.
 • Tarjoamme sinulle oikean ohjelmiston, jonka avulla voit avata RAR-tiedostoja tietokoneellasi.
 • Voit myös käyttää vaihtoehtoa Avaa File Explorerilla tämän ongelman korjaamiseksi.
 • Luotettava kolmannen osapuolen palautusohjelmisto korruptoituneille RAR-arkistot voivat olla suureksi avuksi.

Palauta kadonneet Windows 10 -tiedostot ja -kansiotLöydä tiedostoja helposti tietokoneeltasi WinZipillä. Asenna se nyt ja palauta tärkeät tietosi. Tämä työkalu auttaa sinua löytämään kaikki tiedostot, jopa pilvessä ja verkossa. Käytä sitä:

 • Etsi tiedostoja tietokoneelta, kannettavalta tietokoneelta ja muilta laitteilta
 • Etsi ne useista paikoista: paikallinen, verkko- tai pilvitallennus
 • Palauta melkein kaikki menettämäsi hetkessä

löytää kaikki tiedostot,
jopa pilvessä ja verkossa

RAR-tiedosto on suosittu tiedostomuoto tietojen tallentamiseen, joka tukee löysyystietojen pakkausta. Sitä käytetään yleensä tiedostojen pakkaamiseen, jotta järjestelmä vie vähemmän tilaa.

Tiedoston pakkaamisen jälkeen käyttäjät voivat siirtää tiedostoja helposti Internetin kautta. Saatko jatkuvasti virheilmoituksen WinRAR-otsikkotiedosto on vioittunut?

Estääkö tämä virhe sinua avaamasta RAR-tiedostoja Windows 10 -tietokoneellasi? Tässä on joitain ratkaisuja, jotka voivat auttaa korjaamaan ongelman lopullisesti.

Contents

Kuinka voin korjata vioittuneet RAR-tiedostot?

 1. Kokeile toista yleistä arkiston avaajaa
 2. Käytä sisäänrakennettua WinRAR-työkalua
 3. Käytä vaihtoehtoa Avaa File Explorerilla
 4. Käytä pikavalikkoa
 5. Kolmannen osapuolen palautusohjelmisto

1. Kokeile toista yleistä arkiston avaajaa

On monia työkaluja, jotka voivat avata RAR-tiedostoja Windows 10 -tietokoneellasi, joista osa voi maksaa vähän omaisuutta.

Sinun ei tarvitse tyhjentää taskujasi, vaikka ajattelisi, että nyt on myös ihanteellinen aika muutokselle.

Suosittelemme jotakin niistä pakkausohjelmistotyökaluista, jotka antavat sinulle varsin paljon tiedostojesi hallinnassa, jakamisessa ja jopa suojaamisessa.

Siksi älä pidä sitä tyypillisenä arkistaattorina. Se voi itse asiassa purkaa kaikki tärkeimmät tiedostomuodot, suojata tietosi pankkitason salauksella, kun taas ilmainen lataus on bonus, josta ei voi kieltäytyä.

Winzip

Winzip

Jos RAR-tiedostostasi löytyy vioittunut otsikko, on aika käyttää luokkansa parasta arkiston avausapuohjelmaa. WinZip on selvästi valmis tehtäväänsä!

Ilmainen kokeiluHae se nyt

2. Käytä sisäänrakennettua WinRAR-työkalua

 1. Lataa ja asenna WinRar.
 2. Avaa WinRAR-työkalu tietokoneellasi.
 3. Lehdistö CTRL + O avaimet Avaa arkisto.
 4. Valitse vioittunut arkisto järjestelmähakemistosta.
 5. Klikkaa Työkalut -välilehti ja valitse Korjaa arkisto.korjaa winrar
 6. Klikkaa Selaa -painiketta valitaksesi uuden korjatun arkiston sijainnin.
 7. Valitse mikä tahansa sijainti järjestelmähakemistosta.
 8. Valitse Käsittele korruptoitunutta arkistoa RAR-muodossa valintaruutu ja napsauta OK.
 9. Muutaman sekunnin kuluessa valittu arkisto korjataan ja luodaan uudelleen aiemmin valitsemaasi sijaintiin. Korjattu tiedosto tallennetaan uuteen tiedostoon uudelleen rakennettu liitetään tiedostonimen eteen.

WinRAR-työkalu tukee sisäänrakennettua korjausominaisuutta, joka voi korjata korruption RAR- ja ZIP-arkistoista. Käytä tätä työkalua noudattamalla yllä olevaa menettelyä.

3. Käytä vaihtoehtoa Open with File Explorer

 1. Napsauta vioittunutta ZIP-tiedostoa.
 2. Valitse Ominaisuudetpäällä Koti välilehti ja Avata se.
 3. Aseta Avaa File Explorerillapäällä Kenraali -välilehti ja poista esto alareunasta Turvallisuus vaihtoehto. Napsauta sitten OK.
 4. Mene Ottaa talteen in Näytä -välilehteä valitussa tiedostossa ja napsauta Pura kaikki.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Toinen ehdotus sinulle on noudattaa yllä kuvattuja hyvin yksinkertaisia ​​ohjeita ja katsoa, ​​auttaako se sinua ratkaisemaan ongelmasi.

4. Käytä pikavalikkoa

 1. Valitse RAR-arkistosi ja napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella. Valita Purkaa tiedostot ilmestyvässä pikavalikossa.
 2. Vuonna Poimintapolku ja asetukset -ikkunavalitse kansio, johon haluat tallentaa puretun arkiston, ja valitse Säilytä rikkinäiset tiedostot sisään Sekalaista.
 3. Klikkaus OK aloittaaksesi louhinnan. Kun näyttöön tulee virheilmoitus, jätä ne huomiotta ja jatka arkiston purkamista.

Jos pakattu RAR-arkisto ei ole suuri ohjelmisto, vaan arkisto, jossa on useita tiedostoja, kuten kuvia jne., voit kokeilla yllä kuvattuja vaiheita.

Hyödyllinen vinkki käyttäjille

Jos vioittuminen on vakavaa eikä arkistoa voida korjata yllä kuvatuilla menetelmillä, voit kokeilla jotakin luotettavaa kolmannen osapuolen palautusohjelmistoa.

Markkinoilla on monia ohjelmistoyrityksiä, jotka tarjoavat kolmannen osapuolen palautusohjelmistoja vioittuneille RAR-arkistoja varten.

Ennen kuin käytät kolmannen osapuolen ohjelmistoja, suosittelemme kuitenkin lukemaan niistä ja lukemaan myös joitain arvosteluja verkossa.

Suurin osa kolmas osapuoli ohjelmisto on saatavana ilmaisella kokeiluversiolla tai demoversiolla. Demoversiot toimivat samalla tavalla kuin lisensoidut versiot ja auttavat käyttäjiä tarkastelemaan ohjelmistoa.

Tämän RAR-arkiston otsikkotiedoston vioittumisskenaarion voittamiseksi suosittelemme välttämään RAR-tiedoston virheellistä sulkemista.

Varmista myös, että lopetat RAR-tiedoston lataamisen, kun sinulla on hidas Internet-yhteys.

Toivomme kuitenkin, että tämä opas auttoi sinua purkamaan RAR-tiedostoja, ja jos sinulla on muita ehdotuksia, voit käyttää alla olevaa kommenttiosiota.