• AppleWirelessMouse64.exe-tiedoston asentaminen Boot Campista voi korjata vieritysongelman.
 • Myös minkä tahansa siihen liittyvän kolmannen osapuolen hiiriohjelmiston asennuksen poistaminen voi ratkaista tämän ongelman.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten PC-ongelmien korjaamiseen suosittelemme DriverFixiä:
Tämä ohjelmisto pitää ohjaimet käynnissä ja suojaa näin yleisiltä tietokonevirheiltä ja laitteistovikoilta. Tarkista kaikki ohjaimesi nyt kolmella helpolla vaiheella:

 1. Lataa DriverFix (vahvistettu lataustiedosto).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi kaikki ongelmalliset ajurit.

 3. Klikkaus Päivitä ajurit saada uusia versioita ja välttää järjestelmän toimintahäiriöt.

 • DriverFix on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Magic Mouse on Applen hiiri, jota käyttäjät voivat käyttää myös Windows 10:ssä. Jotkut käyttäjät ovat kuitenkin todenneet foorumeilla, että Magic Mouse -vieritys ei toimi Windows 10:ssä. Käyttäjät voivat siirtää kohdistinta hiirellä, mutta eivät voi vierittää alaspäin ikkunat.

Contents

Miksi Applen Magic Mouse 2 -rulla ei toimi?

Asenna ensin AppleWirelessMouse64.exe-ohjain Boot Campista. Nämä ohjaimet näyttävät toimivan täydellisesti Windows 10:n kanssa ja tekevät hiirestä täysin toimivan Windows 10:ssä. Jos se ei auta, asenna Magic Utilities -asiakassovellus tai poista ristiriitaisten ohjelmistojen asennus.

Katso edellä mainittujen ratkaisujen ohjeet alta.

Korjaa Magic Mouse 2:n vieritys, joka ei toimi Windows 10:ssä

1. Asenna AppleWirelessMouse64.exe Boot Campista

 1. Monet käyttäjät ovat korjanneet Magic Mouse -hiiren vierityksen asentamalla uudelleen hiiren ohjaimen Boot Campista. Tätä varten käyttäjien on ladattava Boot Camp napsauttamalla ladata päällä Boot Camp -tukiohjelmistosivu.
 2. Avaa File Explorerin ikkuna painamalla Windows-näppäintä + E-pikanäppäintä.
 3. Avaa seuraavaksi kansio, joka sisältää ladatun BootCamp ZIP -tiedoston.
 4. Valitse BootCamp ZIP ja napsauta Pura kaikki -painiketta.
 5. Klikkaus Selaa valitaksesi kansion, johon ZIP-tiedosto puretaan.purkaa pakatut zip-kansiot
 6. Valitse Ottaa talteen vaihtoehto.
 7. Avaa \BootCamp5.1.5621\BootCamp\Drivers\Apple-polku File Explorerissa.
 8. Napsauta AppleWirelessMouse64.exe Apple-kansiossa asentaaksesi ohjaimen uudelleen.

2. Asenna Magic Utilities

Käyttäjät ovat vahvistaneet korjaneensa Magic Mouse 2:n vierityksen Magic Utilities -apuohjelmilla. Magic Utilities -käyttäjät voivat kokeilla 28 päivän kokeilupakettia. Sen jälkeen käyttäjien tulee kuitenkin ostaa ohjelmistolle yhden tai kahden vuoden tilaus. Näin käyttäjät voivat lisätä Magic Utilities -apuohjelmia Windowsiin.

 1. Klikkaus MagicUtilities-Setup-3.0.7.0-Win10.exe päällä ohjelmiston lataussivulta saadaksesi asennusohjelman Windows 10:lle.
 2. Avaa Magic Utilities -asennusvelho.
 3. Valitse EI, tietokoneeni ei ole Apple-tietokone vaihtoehto.
 4. Käynnistä Windows uudelleen Magic Utilities -apuohjelmien asentamisen jälkeen.

3. Poista ristiriitaisten ohjelmistojen asennus

Yleisemmät hiiren vieritysvirheet voivat johtua ristiriitaisista kolmannen osapuolen ohjelmistoista. Joten joidenkin käyttäjien on ehkä poistettava ristiriitaiset kolmannen osapuolen hiiriohjelmistot korjatakseen Magic Mouse 2:n vierityksen. Noudata alla olevia ohjeita poistaaksesi ristiriitaiset ohjelmistot.

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Käynnistä-painiketta ja valitse Juosta.
 2. Kirjoita “appwiz.cpl” Suorita-kohtaan ja napsauta OK avataksesi asennuksen poistoikkunan.ohjauspaneelin ohjelman poistaminen
 3. Valitse sitten mikä tahansa kolmannen osapuolen hiiriohjelmisto, joka saattaa olla ristiriidassa Magic Mouse -hiiren kanssa.
 4. Valitse Poista asennus -painiketta valitun ohjelmiston poistamiseksi.
 5. Vaihtoehtoisesti käyttäjät voivat puhdistaa käynnistys Windowsin varmistaakseen, ettei mikään ohjelmisto ole ristiriidassa Magic Mouse -hiiren kanssa. Kirjoita Suorita kohtaan “msconfig” ja napsauta OK.
 6. Valitse Valikoiva käynnistys, Lataa järjestelmäpalvelut, ja Käytä alkuperäistä käynnistyskokoonpanoa vaihtoehtoja Yleiset-välilehdellä.järjestelmän kokoonpano
 7. Poista valinta Lataa aloituskohteet valintaruutu.
 8. Valitse Piilota kaikki Microsoftin palvelut -valintaruutu Palvelut-välilehdessä.msconfig-palvelut
 9. Paina sitten Ota kaikki käyttöön -painiketta ja valitse Käytä vaihtoehto.
 10. Klikkaus OK Sulje System Configuration -apuohjelma ja paina sitten -painiketta Uudelleenkäynnistää -painiketta.

Yllä olevat resoluutiot korjaavat todennäköisesti Magic Mouse 2:n vierityksen useimmille käyttäjille. Jos lisäkorjauksia tarvitaan, se voi kuitenkin olla laitteisto-ongelma. Tässä tapauksessa käyttäjät voivat palauttaa Magic Mouse 2 -oheislaitteet Applelle korjattavaksi, kunhan ne ovat yhden vuoden takuuajan sisällä.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.