xASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAUSTIEDOSTOA
Päästä eroon ohjaimista, jotka eivät toimi kunnolla tietokoneessasi

Sponsoroitu

Ohjaimet voivat usein vioittua, koska ne voivat häiritä virheellisiä järjestelmätiedostoja, jolloin ne asentuvat, mutta eivät toimi kunnolla. Jotta ohjaimet toimivat sujuvasti, Windows-käyttöjärjestelmän on toimittava entistä paremmin. Hanki se täydellisessä kunnossa noudattamalla alla olevia ohjeita:

 1. Lataa Fortect ja asenna se tietokoneellasi.
 2. Aloita työkalun skannausprosessi etsiäksesi vioittuneet tiedostot, jotka ovat ongelmasi lähde
 3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Aloita korjaus jotta työkalu voi käynnistää korjausalgoritmin

League of Legends on yksi maailman suosituimmista MOBA-peleistä, jolla on miljoonia aktiivisia käyttäjiä ympäri maailmaa. Ja koska pelaajia on niin paljon, peli toimii useilla eri kokoonpanoilla, joten ei ole yllätys, että monet pelaajat raportoivat erilaisista teknisistä ongelmista.

Yksi niistä on, että hiiri ja näppäimistö eivät toimi LoL-pelissä. Tarkemmin sanottuna nämä oheislaitteet lopeta vastaaminen, joka estää pelaajia hallitsemasta mestariaan. Näin yksi pelaaja kuvailee tätä ongelmaa:

Pelissä ollessani näppäimistöni ja hiireni jäätyvät ja lakkaavat reagoimasta muutamaksi sekunniksi, mikä tekee maataloudesta ja taistelusta melko vaikeaa. Minulla on Razer deathadder 2013 ja blackwidow ultimate 2013, en ole varma mitä tapahtuu, koska se tapahtuu vain liigassa ja ottelun ulkopuolella. Jos se on jo ratkaistu, linkitä minut. En löytänyt netistä mitään

Tässä artikkelissa luetellaan sarja ratkaisuja, jotka auttavat sinua ratkaisemaan hiiren ja näppäimistön ongelmia Leaguessa.


Contents

Kuinka korjata League of Legends -hiiri ja näppäimistö, jotka eivät toimi pelissä?

Tässä artikkelissa

1. League of Legends -hiiri ei näy

Jos hiiren osoitin ei tule näkyviin, kun aloitat League of Legends -ottelun, tämä voi johtua Windowsin hiiriasetuksista. Voit korjata ongelman seuraavasti:

hiiren ohjauspaneeli
hiiren ohjauspaneelin ominaisuudet

1. Kirjoita Ohjauspaneeli Haku-valikossa > siirry kohtaan Laitteisto ja ääni > klikkaa Hiiri

2. Napsauta Osoittimen asetukset -välilehteä > poista valinta ruudusta Näytä osoitinreitit ja Piilota osoitin kirjoittaessasi vaihtoehtoja.

2. Hiiri ei vastaa League of Legendsissä

 1. Kaveri Laitteen ylläpitäjä Haku-valikossa > siirry kohtaan Universal Serial Bus -ohjaimet > avaa tämä luokka ja näet sarjan USB-juurikeskittimiä
 2. Kaksoisnapsauta niitä > uusi ikkuna tulee näkyviin
 3. Siirry kohtaan Energian hallinta välilehti > poista valintaAnna tietokoneen sammuttaa tämä laite virran säästämiseksi“.

Lisäksi voit yrittää vaihtaa porttien välillä tai asentaa hiiren ohjaimen uudelleen. Joskus pienikin häiriö voi aiheuttaa hiiriongelmia, kun taas jotkut portit toimivat paremmin ja toiset eivät. Lisäksi sinun tulee yrittää asentaa hiiren ohjain uudelleen seuraavasti:

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Käynnistä ja avaa Laitteen ylläpitäjä.
 2. Laajenna Hiiret ja muut osoitinlaitteet osio.
 3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista laite.
 4. Paina Alt+F4, kunnes Power-valikko tulee näkyviin, ja käynnistä tietokone uudelleen. Pidä hiiri kytkettynä.

Jos käytät kannettavaa tietokonetta, voit myös sammuttaa laitteen, irrottaa kaiken (mukaan lukien akun) ja pitää virtapainiketta painettuna 60 sekuntia. Tämän pitäisi poistaa sähkökuorma porteista ja hiiren pitäisi toimia sen jälkeen tarkoitetulla tavalla.

3. League of Legends -näppäimistö ei vastaa

Jos LoL ei havaitse näppäinpainalluksia, tämä johtuu yleensä syötekonfiguraatiotiedoston virheistä. Voit korjata tämän ongelman nollaamalla linkitetyt avaimet. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Käynnistä mukautettu peli > välilehti pois pelistä > avaa asetuskansiosi.
2. Siirry paikkaan, johon asensit pelin. Oletussijainti on C:Riot GamesLeague of LegendsConfig
3. Avaa asetustiedosto > poistamerkintä.ini“jos se olisi olemassa
4. Avaa “persistedSettings.json> paina Ctrl+F > etsimerkintä.ini
5. Etsi avain riviltä, ​​joka sisältää “input.ini”. Vieritä alas löytääksesi lukitusavain. Poista kaikki näiden aaltosulkeiden väliltä. Tässä on mitä sinun pitäisi löytää näistä henkseläistä:
{
“nimi”: “Entry.ini”,
“Osat”:[[[[
“nimi”: “Pelitapahtumat”,
. . .
}
6. Tallenna muutokset > siirry uudelleen League of Legendsiin > poistu pelistä > käynnistä uudelleen.


Toivomme, että nämä ratkaisut auttavat sinua ratkaisemaan LoL-hiiri- ja näppäimistöongelmasi. Kuten aina, jos olet löytänyt muita ratkaisuja, luettele vianetsintävaiheet alla olevassa kommenttiosassa.

  Onko sinulla edelleen ongelmia? Ratkaise ne tällä työkalulla:

  Sponsoroitu

  Jotkut ohjaimiin liittyvät ongelmat voidaan ratkaista nopeammin käyttämällä mukautettua ohjainratkaisua. Jos sinulla on edelleen ongelmia ohjaimien kanssa, asenna se OutByte-ohjainpäivitys ja ota se heti käyttöön. Joten anna sen päivittää kaikki ohjaimet ja korjata muut tietokoneongelmat hetkessä!