• Eikö kirkkautesi ole käytettävissä Windows 8:ssa? Ajurien päivittäminen ratkaisee ongelman.
 • Tämä ei ole vakava ongelma, ja ratkaisut toimivat Windows 8.1-, 8- ja Windows 10 -käyttöjärjestelmissä.
 • Kolmannen osapuolen sovelluksen käyttäminen kaikkien näytönohjainten automaattiseen päivittämiseen on loistava ratkaisu.
 • Myös virrankäyttösuunnitelmasi asetukset voivat häiritä sitä, joten muista muuttaa niitä.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten PC-ongelmien korjaamiseen suosittelemme DriverFixiä:
Tämä ohjelmisto pitää ohjaimet käynnissä ja suojaa näin yleisiltä tietokonevirheiltä ja laitteistovikoilta. Tarkista kaikki ohjaimesi nyt kolmella helpolla vaiheella:

 1. Lataa DriverFix (vahvistettu lataustiedosto).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi kaikki ongelmalliset ajurit.

 3. Klikkaus Päivitä ajurit saada uusia versioita ja välttää järjestelmän toimintahäiriöt.

 • DriverFix on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Monille Windows 10- ja 8-käyttäjille kirkkausvaihtoehto ei ole enää saatavilla Windows 10:ssä, Windows 8:ssa tai Windows 8.1:ssä, ja tämä aiheuttaa paljon turhautumista käyttäjille. Lue alta, kuinka voit korjata tämän.

Jos olet uusi Windows 10, 8 tai Windows 8.1 -käyttäjä, kaikki näyttää luultavasti täysin erilaiselta ja uudelta sinulle. Mutta kaikki on yhtä yksinkertaista kuin ennen, joten älä huoli.

Kirkkausvaihtoehto on tietysti saatavilla Windows 10:ssä, 8:ssa tai Windows 8.1:ssä, ja se on itse asiassa erittäin helppo löytää.

Löydät kirkkausvaihtoehdon painamalla windows logo+w avataksesi hakuoikon, kirjoittamalla kirkkaus ja valitsemalla asetukset.

Mutta jos ongelmasi liittyy näppäimistön tai kannettavan tietokoneen näppäimen painamiseen, kuten alla oleva käyttäjä ehdottaa Microsoftin foorumeillasinun on kokeiltava muita korjauksia.

jonkin aikaa kirkkauspainiketta, kun olet painanut sivupalkin asetuksia ei ole käytettävissä ennen Windows 8.1:n asentamista, koska all-in-one-Toshiba-monitoimilaitteeni mukana toimitetun langattoman näppäimistön pikanäppäimet eivät toimineet. kirkkaus toimii ensin, kun sain tietokoneen alun perin, mutta ei nyt. johtuuko se päivityksestä?

Kuinka voin ottaa kirkkausasetuksen käyttöön Windows 10:ssä?

1. Muuta virrankäyttösuunnitelmasi asetuksia

 1. Kirjoita aloitusnäytössä Ohjauspaneeli ja valitse se.
 2. Aseta Näytä: pudotusvalikosta Kategoria.
 3. Valitse Laitteisto ja ääni.
 4. Valitse Virta-asetukset.
 5. Valitse Muuta suunnitelmaa Asetukset-linkki nykyisessä virrankäyttösuunnitelmassasi.
  Korjaus: Kirkkausasetus ei ole käytettävissä Windows 10:ssä
 6. Valitse Muuta edistynyttä tehoa asetukset.
 7. Laajentaa Näyttö.
 8. Laajentaa Ota mukautuva kirkkaus käyttöön.
 9. Muuta asetukseksi Päällä ja valitse OK.

Jos Windows Defender antaa sinulle varoituksia kirkkauden asettamisesta maksimiin, voit poistaa sen käytöstä noudattamalla tätä pikaopasta.

2. Päivitä näytön ohjaimet

 1. paina Win-näppäin + S ja tyyppi Laitehallinta.
  Korjaus: Kirkkausasetus ei ole käytettävissä Windows 10:ssä
 2. Avata Laitehallinta.
 3. Laajenna Näytön sovitin -osio ja valitse GPU.
 4. Napsauta hiiren kakkospainikkeella omaa GPU ja valitse Päivitä ohjain.
  Korjaus: Kirkkausasetus ei ole käytettävissä Windows 10:ssä

Käyttäjien tulisi myös yrittää päivittää näytön ajurit korjatakseen kirkkauden puuttuessa Windows 8.1 -virheen. He voivat tehdä sen käyttämällä Device Manager -menetelmää, jonka selitimme yksityiskohtaisesti yllä.

Jos käytät Nvidia- tai AMD-grafiikkasuoritinta, voit yrittää ladata uusimmat ohjaimet valmistajan verkkosivustolta, mikä saattaa ratkaista ongelmasi.

2.1 Päivitä ajurit automaattisesti

Ohjainten manuaalinen päivittäminen edellyttää, että tarkistat laitteistosi mallin ja etsit uusimman saatavilla olevan yhteensopivan ohjainversion.

Tällainen prosessi on työläs, vie paljon aikaa, eikä se ole turvallinen, jos sinulla ei ole taustatietoa. Onneksi on muita tapoja ladata ja päivittää ohjaimia automaattisesti.

Voit saada uusimmat ohjainversiot tietokoneesi laitteistokomponenteille käyttämällä automaattista tukea erikoisohjelmistoista, kuten DriverFix.

Tämä kekseliäs työkalu auttaa hallitsemaan ohjaimien kaikkia osa-alueita puuttuvien ohjainten asentamisesta tai vaurioituneiden ajureiden korjaamisesta, jotka voivat johtaa riskialttiisiin BSoD-ongelmiin.

⇒ Hanki DriverFix

Suurin ongelma, joka Windows-käyttäjällä voi olla, on päivittää uusimpaan versioon eikä löydä kirkkausvaihtoehtoa.

Niille teistä, jotka kamppailevat sen kanssa, tässä on sinulle oikea ratkaisu. Löydät kaikki mahdolliset ratkaisut tämän ongelman korjaamiseksi.

Jos sinulla on Windows 10 -käyttöjärjestelmä, kirkkaus voi olla asetettu maksimiarvoon. Monet käyttäjät ilmoittivat tästä toimintahäiriöstä eri kannettavan tietokoneen malleista ja PC-kokoonpanoista.

Onneksi aina on korjaus, ja se on kaikki valmiina käytettäväksi niille teistä, joilla on maksimaalinen kirkkaus ilman, että itse asetat niitä.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.