• Joskus kannettavan tietokoneen Wi-Fi toimii vain reitittimen lähellä, jos ohjaimessa on ongelmia.
 • Muiden kuin tietokoneisiin liittyvien laitteiden ja laitteiden säilyttäminen voi aiheuttaa sen, että kannettava tietokone ei muodosta yhteyttä reitittimeen.
 • Yksi toteuttamiskelpoisista tavoista korjata yhteysongelma on nollata reititin.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Se voi olla erittäin ärsyttävää, jos kannettavan tietokoneen Wi-Fi toimii vain lähellä reititintä, varsinkin jos muut laitteet muodostavat yhteyden ilman ongelmia.

Wi-Fin ydin on mahdollistaa pääsy Internetiin mukavasti ilman, että sinun tarvitsee olla fyysisesti yhteydessä reitittimeen.

Internetissä surffaaminen langattomasti on entistäkin helpompaa, kun olet yhteydessä kannettavaan tietokoneeseen, koska sinun ei tarvitse huolehtia liikkuvuudesta.

Tästä huolimatta useammat kuin muutamat käyttäjät ovat ilmoittaneet, että kannettavan tietokoneen Wi-Fi toimii vain reitittimen Windows 10/11 lähellä. Jotkut muut väittävät, että on turhauttavaa, kun vain kannettavani ei voi muodostaa yhteyttä wifi-verkkoon.

Ottaen huomioon epämukavuuden, jota lyhyen kantaman Wi-Fi voi aiheuttaa, olemme valmistaneet kuinka korjata wifi, ei kantaman sisällä oleva ongelma. Muista tarkistaa alla olevat korjaukset yhteysongelmien poistamiseksi.

Contents

Miksi kannettava tietokone ei muodosta yhteyttä Wi-Fi-verkkoon, ellei se ole lähellä reititintä?

On useita syitä, miksi kannettava tietokone ei muodosta yhteyttä Wi-Fi-verkkoon, kuten se, että sinulla saattaa olla joitain langattoman sovittimen ongelmia. Se voi tarkoittaa, että Wi-Fi ei toimi oikein kannettavassa tietokoneessa.

Voi myös olla, että käytät joitain laitteita ja laitteita, jotka eivät liity tietokoneeseesi, mutta ne voivat kuitenkin häiritä Wi-Fi-signaalia. On esimerkiksi tunnettu tosiasia, että mikroaaltouuni heikentää signaalia.

Pidä siis loitolla kaikki sellaiset laitteet, jotka voivat häiritä signaalia reitittimen lähellä.

Mitä voin tehdä, jos kannettavan tietokoneeni Wi-Fi toimii vain, kun se on lähellä reititintä?

1. Suorita Verkkosovittimen vianmääritys

 1. paina Aloitusnäppäinsyötä Ohjauspaneelija käynnistä se.
 2. Klikkaa Ongelmien karttoittaminen.Korjaus: Kannettavan tietokoneen Wi-Fi toimii vain, kun se on lähellä reititintä
 3. Valitse Näytä kaikki.Korjaus: Kannettavan tietokoneen Wi-Fi toimii vain, kun se on lähellä reititintä
 4. Klikkaus Verkkosovitin, ja seuraavat ohjeet ovat helposti ymmärrettäviä.Korjaus: Kannettavan tietokoneen Wi-Fi toimii vain, kun se on lähellä reititintä

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Windowsin vianmääritysprosessin avulla voit usein tunnistaa syitä siihen, miksi kannettavan tietokoneen Wi-Fi toimii vain, kun se on lähellä reititintä. Siksi älä vastusta tarvetta suorittaa verkkosovittimen vianmääritys.

2. Nollaa reititin

 1. Paikanna Nollaa painiketta reitittimen takana.
 2. Paina painiketta ja pidä sitä painettuna noin 10 sekuntia, kunnes SYS LED alkaa vilkkua nopeasti, ja vapauta sitten painike.

Reitittimen nollaus mahdollistaa sen mukauttamisen kattamaan suuremman tilan. Jos tämä ei auta, voit tarkistaa oppaamme Windows ei löydä Wi-Fi-ongelman korjaamisesta.

3. Poista verkkoohjain ja asenna se uudelleen

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Aloitusnäppäin
 2. Avata Laitehallinta ja navigoi kohteeseen Verkkosovittimet.
 3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Wi-Fi-laite ja napsauta Poista laite vaihtoehto.Korjaus: Kannettavan tietokoneen Wi-Fi toimii vain, kun se on lähellä reititintä
 4. Käynnistä tietokoneesi uudelleen.

4. Päivitä verkkoohjain

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Aloitusnäppäin ja auki Laitehallinta.
 2. Paikanna ja laajenna Verkkosovittimet.
 3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Verkkosovittimet ja napsauta Päivitä ohjainohjelmisto.Korjaus: Kannettavan tietokoneen Wi-Fi toimii vain, kun se on lähellä reititintä
 4. Valitse Hae ohjaimia automaattisesti.
 5. Prosessin lopussa käynnistä tietokone uudelleen ja yritä muodostaa yhteys tällä kertaa etäältä.

Uudelleenasennuksen jälkeen järjestelmän pitäisi palauttaa puuttuva verkkosovitin automaattisesti. Siksi tämän pitäisi korjata kannettavan tietokoneen Wi-Fi toimii vain, kun reitittimen ongelma on lähellä.

Vaihtoehtoisesti voit ladata kaikki päivitykset laitteellesi sen sijaan, että lataat ne yksitellen DriverFixin avulla.

Korjaus: Kannettavan tietokoneen Wi-Fi toimii vain, kun se on lähellä reititintä

DriverFix

Yksivaiheinen ratkaisu kaikkiin ajuriongelmiin automaattisten tarkistusten ja päivitysten älykkään ominaisuuden ansiosta.

Ilmainen kokeilu Lataa nyt

Miksi tietokoneeni ei muodosta yhteyttä Wi-Fi-verkkoon, mutta puhelimeni on?

Wi-Fi muodostaa yhteyden automaattisesti puhelimeesi heti, kun kytket matkapuhelimesi Wi-Fi-yhteyden päälle. Tämä on juuri se, mitä sinun on varmistettava kannettavalle tietokoneellesi.

Jos kannettavan tietokoneen langatonta painiketta ei ole kytketty päälle, et voi muodostaa yhteyttä Wi-Fi-verkkoon. Langattoman kytkimen paikantamiseen se voi joskus olla toimintonäppäin (Fn). Joissakin muissa kannettavissa tietokoneissa se voi olla todellinen erillinen kytkin sivulla.

Yllä tarjoamamme korjaukset ovat käyttökelpoisia yhteysongelmiisi. Jos kokeilet kaikkia yllä olevia ratkaisuja, mutta se ei korjaa kannettavan tietokoneen Wi-Fi-ongelmia, voit tarkistaa artikkelimme Internet-yhteysongelmista Windows 10/11:ssä.

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja, lähetä ne alla oleviin kommentteihin.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.