XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten PC-ongelmien korjaamiseen suosittelemme DriverFixiä:
Tämä ohjelmisto pitää ohjaimet käynnissä ja suojaa näin yleisiltä tietokonevirheiltä ja laitteistovikoilta. Tarkista kaikki ohjaimesi nyt kolmella helpolla vaiheella:

  1. Lataa DriverFix (vahvistettu lataustiedosto).
  2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi kaikki ongelmalliset ajurit.

  3. Klikkaus Päivitä ajurit saada uusia versioita ja välttää järjestelmän toimintahäiriöt.

  • DriverFix on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Jos saat ERROR_INVALID_DRIVE koodi 15 kanssa Järjestelmä ei löydä määritettyä asemaa kuvauksessa, korjaa se noudattamalla tässä artikkelissa lueteltuja vianetsintävaiheita.

The ERROR_INVALID_DRIVE virhekoodi ilmenee, kun käyttäjät yrittävät käyttää tietyn aseman tiedostoja. Vastaava asema ei kuitenkaan ole käytettävissä useista syistä.

Usein asema on yhdistetty ja näkyvissä, käyttäjät voivat jopa selata sitä. Ongelma ilmenee, kun he yrittävät ajaa suoritettavaa tiedostoa. Ongelmista puhuttaessa käyttäjät ilmoittivat enemmän toisiinsa liittyvistä ongelmista, joten katsotaanpa tarkemmin.

Contents

Järjestelmä ei löydä määritettyä asemaa: Virhe tausta

  • Järjestelmä ei löydä kohdassa määritettyä asemaa CMD/eräskripti
  • Järjestelmä ei löydä määritettyä asemaa poista asennus
  • Tietyt tuotemerkit mukana (HP:n palautus)
  • Järjestelmä ei löydä määritettyä asemaa kartoitettu asema
  • Windowsin resurssien suojaus ei voinut suorittaa pyydettyä toimintoa (Järjestelmä ei löydä määritettyä asemaa kunnostus kesken)
  • WSL -kiinnitys järjestelmä ei löydä määritettyä asemaa

Kuinka voin korjata ERROR_INVALID_DRIVEn?

1. Korjaa rekisterisi

Voit käyttää Microsoftin järjestelmätiedostojen tarkistusta tarkistaaksesi järjestelmätiedostojen vioittumisen. Näin suoritat SFC-skannauksen:

1. Siirry kohtaan Käynnistä > kirjoita cmd > napsauta hiiren kakkospainikkeella komentokehotetta > valitse Suorita järjestelmänvalvojana

Korjaus: Järjestelmä ei löydä määritettyä asemaa [Full Guide]

2. Kirjoita nyt sfc /scannow komento

Korjaus: Järjestelmä ei löydä määritettyä asemaa [Full Guide]

3. Odota, että skannaus on valmis, ja käynnistä sitten tietokone uudelleen. Kaikki vioittuneet tiedostot korvataan uudelleenkäynnistyksen yhteydessä. Yritä sitten käyttää kyseistä asemaa uudelleen.

Virheellinen asemavirhe voi johtua tiedostojen vioittumisongelmista. Älä unohda varmuuskopioida rekisteriäsi, jos jokin menee pieleen.

Jos et ole asentanut tietokoneellesi rekisterinpuhdistusohjelmaa, tutustu artikkeliimme parhaista Windows 10 -tietokoneissa käytettävistä rekisterinpuhdistusohjelmista.

2. Käytä erikoistyökalua

Korjaus: Järjestelmä ei löydä määritettyä asemaa [Full Guide]

Tiedostojen korruptio on tavallinen syyllinen, mutta muun tyyppiset virheet voivat yhtä helposti vaikuttaa järjestelmääsi ja laukaista ERROR_INVALID_DRIVE pysäytyskoodi. Joten miksi et tappaisi kahta kärpästä yhdellä iskulla?

Erikoistyökalujen, kuten Restoron, käyttö ei ole hyödyllistä vain viallisten rekisteriavainten korjaamisessa, vaan voit myös asettaa sen valvomaan tietokonettasi jatkuvasti ja varmistamaan, että se on aina hyvässä kunnossa.

Perusteellisen skannauksen avulla voit tunnistaa ja korjata asianmukaisesti jopa vakavimmat virheet ja estää järjestelmän kaatumiset, Blue screen of Death -virheet ja paljon muuta.

Restoro kattaa myös virustenpoiston, sillä on mahdollisuus päivittää ja palauttaa DLL-tiedostoja ja se toimii kuin hurmaa vianmääritykseen ja diagnostiikkaan.

⇒ Hanki Restoro

3. Suorita täydellinen järjestelmän tarkistus

Korjaus: Järjestelmä ei löydä määritettyä asemaa [Full Guide]

Haittaohjelmat voivat aiheuttaa tietokoneessasi erilaisia ​​ongelmia, mukaan lukien virheitä. Suorita täydellinen järjestelmätarkistus havaitaksesi tietokoneellasi olevat haittaohjelmat. Voit käyttää Windowsin sisäänrakennettua virustorjuntaa, Windows Defenderiä tai kolmannen osapuolen virustorjuntaratkaisuja.

4. Päivitä käyttöjärjestelmä

Varmista, että koneessasi on uusimmat Windows-käyttöjärjestelmän päivitykset. Nopeana muistutuksena Microsoft julkaisee jatkuvasti Windows-päivityksiä parantaakseen järjestelmän vakautta ja korjatakseen erilaisia ​​ongelmia.

Siirry Windows Updateen, tarkista päivitykset ja asenna saatavilla olevat päivitykset. Pääset Windows Update -osioon kirjoittamalla päivittää hakukentässä.

Korjaus: Järjestelmä ei löydä määritettyä asemaa [Full Guide]

5. Poista äskettäin asennettu ohjelmisto

Jos asensit äskettäin uutta ohjelmistoa tietokoneellesi, yritä poistaa se. Kolmannen osapuolen ohjelmistot voivat joskus laukaista yhteensopivuusongelmia, jotka voivat estää sinua pääsemästä tietyllä asemalla oleviin tiedostoihin.

Yleensä, kun ongelmallinen ohjelmisto on poistettu, käyttäjät saavat takaisin täyden pääsyn kyseisen aseman sisältöön.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Siirry kohtaan Käynnistä > kirjoita Ohjauspaneeli > valitse äskettäin lisätyt ohjelmat > napsauta Poista asennus.

Korjaus: Järjestelmä ei löydä määritettyä asemaa [Full Guide]

6. Tarkista, ettei levyllä ole virheitä

Windows 10:ssä voit suorittaa levytarkistuksen komentokehotteen avulla.

Käynnistä komentokehote järjestelmänvalvojana ja kirjoita chkdsk C: /f komento, jota seuraa Tulla sisään. Korvaa C kiintolevyosion kirjaimella.

Korjaus: Järjestelmä ei löydä määritettyä asemaa [Full Guide]

7. Käytä edellistä asemakirjainta

Jos et voi käyttää useita tiedostoja ja kansioita aseman kirjaimen vaihtamisen jälkeen, yritä palauttaa edellinen kirjain.

1. Siirry kohtaan Haku > kirjoita levynhallinnointi > valitse ensimmäinen tulos > käynnistä työkalu

2. Valitse ongelmallinen asema > napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella > valitse Muuta ohjaimen kirjaimia ja polkuja

Korjaus: Järjestelmä ei löydä määritettyä asemaa [Full Guide]

3. Napsauta Muuta-painiketta > palauta edellinen ohjaimen kirjain > napsauta OK.

8. Tarkista aseman käyttöoikeudet

The ERROR_INVALID_DRIVE koodi saattaa ilmetä myös, jos sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia käyttää vastaavaa ohjainsisältöä. Tarkista tässä tapauksessa aseman käyttöoikeudet ja vaihda ne täyteen hallintaan.

1. Valitse ongelmallinen asema > napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella > siirry kohtaan Ominaisuudet > valitse Suojaus-välilehti > napsauta Lisäasetukset-painiketta

Korjaus: Järjestelmä ei löydä määritettyä asemaa [Full Guide]

2. Napsauta uudessa ikkunassa Käyttäjät > napsauta Muuta käyttöoikeuksia -painiketta

Korjaus: Järjestelmä ei löydä määritettyä asemaa [Full Guide]
Korjaus: Järjestelmä ei löydä määritettyä asemaa [Full Guide]

3. Valitse Käyttäjät vielä kerran > siirry Muokkaa-kohtaan

4. Valitse peruskäyttöoikeuksista Täysi hallinta > OK.

Korjaus: Järjestelmä ei löydä määritettyä asemaa [Full Guide]

Tällä tavalla olet muuttanut käyttöoikeuksia salliaksesi täyden hallinnan kaikille käyttäjille. Tämän pitäisi ratkaista ongelma. Muista kuitenkin, että jos käynnistät tietokoneen uudelleen tai vaihdat käyttäjää, tämä heikentää käyttöoikeuksia uudelleen.

9. Puhdista väliaikaiset tiedostot ja kansiot

Yksinkertaisin ja nopein tapa poistaa väliaikaiset tiedostot ja kansiot on käyttää Levyn uudelleenjärjestämistä. Kun käytät tietokonettasi tai selaat Internetiä, tietokoneellesi kertyy erilaisia ​​tarpeettomia tiedostoja.

Nämä niin kutsutut roskatiedostot voivat vaikuttaa tietokoneesi käsittelynopeuteen, jolloin sovellukset reagoivat hitaasti, ja ne voivat myös laukaista erilaisia ​​virhekoodeja, mukaan lukien ERROR_INVALID_DRIVE-koodin.

Näin käytät Levyn uudelleenjärjestämistä Windows 10:ssä:

1. Siirry kohtaan Käynnistä > kirjoita Levyn uudelleenjärjestäminen > käynnistä työkalu

Korjaus: Järjestelmä ei löydä määritettyä asemaa [Full Guide]

2. Valitse levy, jonka haluat puhdistaa > työkalu kertoo, kuinka paljon tilaa voit vapauttaa

Korjaus: Järjestelmä ei löydä määritettyä asemaa [Full Guide]

3. Valitse Tyhjennä järjestelmätiedostot.

Toivomme, että yllä luetellut ratkaisut auttoivat sinua korjaamaan virheellisen asemavirheen. Jos olet löytänyt muita ratkaisuja tämän ongelman korjaamiseksi, voit auttaa Windows-yhteisöä luettelemalla vianetsintävaiheet alla oleviin kommentteihin.