• JAR tarkoittaa Java-arkistoa ja on tiedosto fOrmat, joka perustuu suosittuun ZIP-tiedostoon käytetään monien yhdistämiseen tiedostot yhdeksi.
 • The JAR-tiedostoa ei voi käyttää on yleinen virhe, kun sinulla ei ole yhteensopivaa ohjelmistoa sen avaamiseen.
 • Jotkut käyttäjät ilmoittivat, että tiettyjen tiedostonavaajien käyttäminen korjasi ongelman heille.
 • Toiset sanoivat, että he pääsivät eroon U:sta yksinkertaisesti päivittämällä Java-versionsaei voi käyttää JAR-tiedostoa virhe.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistovioista ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Java-selainlaajennukset ovat saattaneet mennä pois muodista, mutta edelleen on monia ohjelmia, jotka käyttävät Javaa. Voit avata Java-ohjelmia JarFilesilla.

Jotkut Java-ohjelmiston käyttäjät eivät kuitenkaan aina voi avata JAR-ohjelmia, kun Virhe: Ei voida käyttää JarFileä virheilmoitus tulee näkyviin. Nämä ovat muutamia ratkaisuja JarFile-virhesanomaan.


Contents

Miten pääsen eroon Ei voida käyttää JarFileä virhe?

1. Käytä tiedostojen avausohjelmistoa

Helpoin tapa on käyttää ohjelmistoa, joka voi avata useita tiedostomuotoja. Ne ovat täysin turvallisia apuohjelmia, jotka voivat auttaa sinua pääsemään mihin tahansa tiedostotyyppiin vaikuttamatta sen sisällön laatuun.

Erilliset tiedostonavaajat voivat toimia useiden tiedostotyyppien kanssa. Useimmilla niistä ei ole ongelmia kaikkien tärkeimpien tiedostomuotojen kanssa, ja monet niistä voivat avata satoja erilaisia ​​​​muotoja.

Tiedostojen avausohjelmisto sisältää yleensä apuohjelmia, joiden avulla voit muuntaa tiedostoja, arkistoida ne, poistaa arkistosta ja paljon muuta.

2. Päivitä Java-versiosi

 1. paina Win-näppäin + R pikanäppäin avataksesi Suorita.KORJAUS: JarFile-virhettä ei voi käyttää Windows 10/11:ssä
 2. Tulla sisään appwiz.cpl Suorita-tekstiruudussa ja napsauta OK -painiketta.
 3. Tulla sisään Java Etsi ohjelmista -hakukentässä alla olevan tilannekuvan mukaisesti.KORJAUS: JarFile-virhettä ei voi käyttää Windows 10/11:ssä
 4. Versio on lueteltu kohdassa Versio sarakkeessa. Yllä olevassa kuvassa on listattu Java version 8 päivitys 251.
 5. Jos haluat nähdä, mikä on uusin Java-versio, avaa tämä verkkosivu selaimessasi.
 6. Katso tässä listattu versio ja vertailla sen kanssa, jonka olet asentanut.KORJAUS: JarFile-virhettä ei voi käyttää Windows 10/11:ssä
 7. Jos Java-versiosi on vanhempi, palaa Ohjauspaneeliin.
 8. Napsauta Javaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista asennus. KORJAUS: JarFile-virhettä ei voi käyttää Windows 10/11:ssä
 9. Valitse Joo poistaaksesi.KORJAUS: JarFile-virhettä ei voi käyttää Windows 10/11:ssä
 10. alkaen Java-sivusto paina Hyväksy ja aloita Ilmainen Java lataus -painiketta tallentaaksesi ohjatun JRE-asennustoiminnon.
 11. Avaa kansio, johon tallensit ohjatun asennustoiminnon, napsauta ohjattua Java-asennustoimintoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana.
 12. paina Asentaa -painiketta ohjatun asennustoiminnon ikkunassa asentaaksesi Java.KORJAUS: JarFile-virhettä ei voi käyttää Windows 10/11:ssä

3. Valitse Java JarFilesin oletusohjelmaksi

 1. Avaa File Explorer ja kansio, joka sisältää JarFile.
 2. Napsauta Jar-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Avaa sitten Valitse toinen sovellus.KORJAUS: JarFile-virhettä ei voi käyttää Windows 10/11:ssä
 3. Valitse Java jos se on listattu oletusohjelmien joukossa.
 4. Jos Java ei ole luettelossa ohjelmien joukossa, valitse Etsi toinen sovellus tältä tietokoneelta vaihtoehto.KORJAUS: JarFile-virhettä ei voi käyttää Windows 10/11:ssä
 5. Selaa sitten Java bin -kansioon ja valitse Java ja paina Avaa-painiketta.
 6. paina OK -painiketta Avaa ikkunalla.KORJAUS: JarFile-virhettä ei voi käyttää Windows 10/11:ssä
 7. Napsauta Jar käynnistääksesi sen ohjelman.

Merkintä: Jar-tiedoston virheilmoitukset tulevat yleensä näkyviin, kun Javaa ei ole määritetty Jar-tiedoston oletusohjelmistoksi. Joten Java-ohjelman valitseminen Jar-tiedoston oletusohjelmaksi saattaa käynnistää sen ohjelman.

Java bin -kansion polku voi olla erilainen Java-bitin version mukaan. Yleensä se löytyy Ohjelmatiedosto (x86) -> Java -> Java-versio -> binkuten yllä olevassa kuvassa.


4. Valitse Näytä piilotetut tiedostot, kansiot ja asemat vaihtoehto

 1. Valitse tämä vaihtoehto avaamalla Tiedostonhallinta.
 2. Napsauta Näytä-välilehteä ja paina Vaihtoehdot -painiketta avataksesi ikkunan suoraan alla.KORJAUS: JarFile-virhettä ei voi käyttää Windows 10/11:ssäKORJAUS: JarFile-virhettä ei voi käyttää Windows 10/11:ssä
 3. Valitse Näytä-välilehti, joka näkyy suoraan alla.KORJAUS: JarFile-virhettä ei voi käyttää Windows 10/11:ssä
 4. Valitse Näytä piilotetut tiedostot, kansiot ja asemat Tiedostot ja Kansiot -vaihtoehto.
 5. paina Käytä -painiketta.
 6. paina OK -painiketta sulkeaksesi ikkunan.

Merkintä: ei pääse käsiksi jar filVirheilmoitus voi myös ponnahtaa esiin, kun Näytä piilotetut tiedostot, kansiot ja asemat vaihtoehtoa ei ole valittu.


5. Avaa Jarfix-ohjelmisto

Jarfix on kevyt ohjelma, joka on suunniteltu korjaamaan Java-ohjelmat, jotka eivät käynnisty. Ohjelma korjaa Jar-tiedostotyyppiyhdistelmiä.

Klikkaus jarfix.exe päällä tämä verkkosivu tallentaaksesi ohjelmiston kansioon. Sitten voit napsauttaa jarfix.exe-tiedostoa avataksesi alla olevan ikkunan ja korjataksesi Jar-yhteyden. Siinä kaikki, eikä Jarfix-ikkunassa ole muita valittavia vaihtoehtoja.

KORJAUS: JarFile-virhettä ei voi käyttää Windows 10/11:ssä

Nämä ovat muutamia ratkaisuja, jotka saattavat korjata ongelman ei voi käyttää JarFileä virhe ja käynnistä Jar-ohjelmisto. Lisätietoja Jar-tiedostojen käynnistämisestä Windowsissa on tässä artikkelissa.

Jos sinulla on muita kysymyksiä, älä epäröi jättää ne alla olevaan kommenttiosaan.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.