• Tämä ongelma voi johtua vioittuneista tiedostoista, sovelluksen puuttuvista päivityksistä tai riittämättömistä järjestelmäresursseista.
 • Voit korjata tämän tarkistamalla, onko sovellus päivitetty, onko järjestelmävaatimuksia täytetty, ja säätämällä Asetukset-vaihtoehtoa.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Adobe Illustrator on tehokas työkalu vektorikuvien luomiseen. Graafiset suunnittelijat ja taiteilijat käyttävät sitä laajasti maailmanlaajuisesti. Suosiosta huolimatta se ei ole vapaa virheistä. Yksi tällainen virhe on, että esikatselua ei voi lopettaa, kun muistia ei ole tarpeeksi. Onneksi sen saa helposti korjattua.

Täällä, tässä blogissa, keskustelemme asiantuntijoiden testaamista menetelmistä ongelman korjaamiseksi heti, kun olet keskustellut asiasta. Aloitetaan!

Contents

Mikä aiheuttaa sen, että Illustrator ei voi lopettaa esikatselua, kun muistia ei ole tarpeeksi?

Syitä siihen, miksi Illustrator ei pysty viimeistelemään esikatselua Windows 11:ssä, voi olla useita. Jotkut suosituimmista ovat:

 • Riittämättömät järjestelmäresurssit – Illustrator tarvitsee tiettyä muistia ja prosessointitehoa toimiakseen sujuvasti. Jos tietokoneesi ei pysty tarjoamaan sitä, saatat saada tämän virheilmoituksen.
 • Ohjelmisto on vanhentunut – Sinulla on oltava päivitetty versio sovelluksesta ja varmistettava, että se on yhteensopiva Windows 11:n kanssa. Jos ohjelmisto on vanhentunut tai puuttuu joitakin tiedostoja, saatat saada virheilmoituksen.
 • Paljon sovelluksia käynnissä – Jos tietokoneessasi on käynnissä huomattava määrä sovelluksia, se voi häiritä sovelluksen sujuvaa toimintaa. Yritä sulkea tarpeettomat sovellukset tai asetukset.
 • Järjestelmävaatimukset eivät täyty – Jos tietokoneesi ei täytä Illustratorin käyttämiseen vaadittavia järjestelmävaatimuksia, saatat kohdata tämän ongelman.
 • Vioittuneet tiedostot – Jos tiedosto, jota haluat esikatsella, on vioittunut, saatat nähdä tämän ongelman. Varmista, että tiedosto on vioittunut, avaamalla toinen kuva nähdäksesi, saatko virheilmoituksen.

Mitä voin tehdä, jos Illustrator-näytöt eivät voi lopettaa esikatselua, kun muistia ei ole tarpeeksi?

Ennen kuin ryhdyt suorittamaan edistyneitä vianetsintävaiheita, sinun kannattaa tehdä seuraavat pikakorjaukset:

1. Tee muutoksia Scratch Disk -vaihtoehtoon

 1. Siirry Illustrator-sovelluksessa kohtaan Muokata vaihtoehto.
 2. Klikkaus Asetukset.
 3. Napsauta nyt Kenraalija paina sitten Ctrl + K.
 4. Siirry seuraavassa ikkunassa kohtaan Laajennukset ja Scratch Disk.plugins & Scratch Disks -illustrator ei voi lopettaa esikatselua
 5. Alla Scratch Disk vaihtoehto. Valitse C varten Ensisijainen avattavasta valikosta.
 6. Valitse sitten uudelleen C ajaa puolesta Toissijainen avattavasta valikosta. Ensisijainen raaputuslevy
 7. Klikkaus OK ja käynnistä Illustrator-sovellus uudelleen.

2. Päivitä Illustrator-sovellus

 1. Käynnistä Creative Cloud -sovellus.
 2. Mene Sovelluksetja napsauta Päivitykset vasemmasta ruudusta. Updates-Apps -illustrator ei voi lopettaa esikatselua
 3. Valitse nyt Kuvittaja ja napsauta Tarkista päivitykset oikeasta yläkulmasta.
 4. Jos päivitys on saatavilla, napsauta Päivittää.

3. Suorita Levyn uudelleenjärjestäminen

 1. Lehdistö Windows + R avaamaan Juosta konsoli.
 2. Tyyppi cleanmgr ja paina Enter. Clean diskcleanup -illustrator ei voi lopettaa esikatselua
 3. Valitse seuraavassa ikkunassa C-asema ja napsauta OK.ikkunat c
 4. Valitse nyt Puhdista järjestelmätiedostot. Puhdista järjestelmätiedostot
 5. Valitse jälleen C-asema ja napsauta OK.
 6. Nyt alla Poistettavat tiedostot sarake, valitse kaikki tiedostot ja napsauta OK.Levyn puhdistus Windows C:lle
 7. Valita Poista tiedostot ja anna prosessin päättyä. Poista tiedostot

4. Jaa monimutkainen kuvitus

Illustratorin avulla voit luoda monimutkaisiakin taideteoksia käytettävissä olevilla työkaluilla ja tehosteilla, kuten 3D, tehosteet, mesh jne. Se voi kuitenkin rasittaa ohjelmistoja tai tietokoneen kykyä esikatsella sitä.

Jos epäilet, että taideteos aiheuttaa ongelman, sinun on jaettava taide osiin. Vaihtoehtoisesti voit tallentaa kuvituksen, sulkea sovelluksen ja käynnistää tietokoneen uudelleen.

5. Vioittuneet tai puuttuvat tiedostot

Kun kuvitusta tuodaan tai avataan sovelluksessa, mutta siinä on linkkejä korruptoituneeseen kuvitukseen, saatat saada tämän virheilmoituksen. Vaihtoehtoisesti voi olla korruptoituneita, puuttuvia fontteja, kuvioita ja värimalleja. Korjataksesi tämän, sinun on löydettävä tarkka fontti tai fontti, joka on lähellä puuttuvan fontin korvaamista.

6. Ota yhteyttä Adoben tukeen

Korjaus: Illustrator ei voi viimeistellä esikatselua Windows 11:ssä

Jos mikään ei ole toistaiseksi toiminut sinulle, on suositeltavaa ottaa yhteyttä Adoben asiakastuki. Selitä ongelma ja kokeilemasi ratkaisut; tämä auttaa heitä ymmärtämään tilanteen paremmin.

Joten, nämä ovat asioita, joita voit yrittää korjata Illustrator ei voi viimeistellä esikatselua Windows 11:ssä. Kokeile niitä ja kerro meille alla olevassa kommenttiosiossa, mikä toimi sinulle.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.