• Igfxem.exe toimii välittäjänä sinun Intel grafiikkaa kortti ja sinun GUI, ja se tekee siitä helposti saatavilla ja säädettävissä erilaisia ​​asetuksia valikosta.
 • Monet käyttäjät ilmoittivat siitä tämä aiheuttaa joskus korkeaa suorittimen käyttöä ja voi johtaa vakaviin PC-ongelmiin.
 • Tutustu kannettavan tietokoneen ja PC-keskittimeen löytääksesi hyödyllisiä vianetsintäoppaita kannettavalle tietokoneelle, PC:lle ja niiden komponenteille.
 • Tutustu meidän Korjaa osio muille hyödyllisille oppaat luotettavilta teknisiltä asiantuntijoiltamme.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:

Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Igfxem.exe liittyy Intelin Common User Interface Module -moduuliin, ja se määrittää, kuinka muut ohjelmat pääsevät tarvittaviin kokoonpanoihin.

Mutta joskus se on ristiriidassa muiden ohjelmistojen kanssa, ja yritettäessä käyttää enemmän CPU-aikaa ja suorittaa se, mitä siltä on vaadittu, se lopulta aiheuttaa suorittimen ylikuormituksen.

Lisäksi jotkut haittaohjelmat on nimetty röyhkeästi samalla tavalla, ja ne voivat olla todellinen syy jatkuvaan Igfxem-prosessorin korkeaan käyttöasteeseen.

Tämä voi olla vakava ongelma, ja tämän päivän artikkelissa näytämme, kuinka voit korjata ongelman turvallisesti.

Contents

Kuinka korjaan Igfxem.exe:n korkean suorittimen ja muistin käytön?

1. Tarkista järjestelmäsi haittaohjelmien varalta

Ensinnäkin eliminoi todennäköisyys, että Igfxem.exe-kopiosi on todellakin virus suorittamalla kattava virus- ja haittaohjelmatarkistus tietokoneellasi.

Tarkistuksen suorittamiseksi suosittelemme luotettavaa virustentorjuntaohjelmaa, joka suojaa tietokonettasi haittaohjelmilta ja muilta piilotetuilta tai vaikeasti havaittavilta uhilta.

Klassisen virusskannerin, käyttäytymiseen perustuvan adware-tunnistuksen ja myös pilvitoimintojen yhdistelmä varmistaa tarkkuuden ja estää Igfxemin korkean suorittimen käytön.

Haittaohjelmien torjuntaohjelmisto etsii tietokonelaitteesta haittaohjelmia havaitakseen, jäljittääkseen ja poistaakseen sen. Kun haluat havaita toimintahäiriöitä, on aina hyvä idea luottaa tähän lisäsuojaukseen.

Nämä upeat ohjelmat käyttävät ylivoimaista tekoälyteknologiaa ennustamaan, tunnistamaan ja nopeasti pysäyttämään jopa viimeisimmät hyökkäykset, troijalaiset, haittaohjelmat, vakoiluohjelmat ja muut Internetin vaarat.

2. Päivitä Intel-näytönohjaimen ohjain

KORJAUS: Igfxem-moduulin korkea suorittimen ja muistin käyttö: 5 tapaa
 1. Lataa soveltuva ohjain osoitteesta Intel‘s Latauskeskus.
 2. Pura tiedosto haluamaasi paikkaan tai kansioon.
 3. Lehdistö Windows-näppäin + R.
 4. Tyyppi devmgmt.msc, ja napsauta OK.
 5. Napsauta laajentaaksesi Näytön sovittimet osio.
 6. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Intel grafiikka vaihtoehto ja valitse Päivitä ohjainohjelmisto.
 7. Valita Selaa tietokoneeltani ohjainohjelmistoa.
 8. Valitse Selaa ja siirry hakemistoon, johon purit ohjaintiedostot.
 9. Klikkaus OK sitten Seuraava.
 10. Uudelleenkäynnistää tietokoneellesi.

Voit korjata igfxem.exe korkean suorittimen käytön ongelman päivittämällä Intel-näytönohjaimen ohjaimen version.

Prosessi liittyy läheisesti tietokoneesi graafiseen prosessointiyksikköön, joten päivittäminen uusimpiin GPU-ajureihin voi auttaa.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Jos edellinen menetelmä on mielestäsi liian vaikea, voit aina käyttää kolmannen osapuolen ratkaisuja päivittääksesi kaikki vanhentuneet ohjaimet automaattisesti muutamalla napsautuksella.

Suosittelemme voimakkaasti DriverFix työkalu päivittääksesi ajurit välttääksesi tietokoneesi vahingoittumisen lataamalla manuaalisesti väärät ajuriversiot.

Jotta tietokoneesi ja laitteistokomponentit pysyvät turvallisina ja tehokkaina, uusimmat ohjaimet tulee aina asentaa, kuten Intel-näytönohjaimen ohjain.

Tämä loistava työkalu on kehitetty niin, että sinun ei tarvitse huolehtia ohjainten manuaalisesta lataamisesta ja asentamisesta itse. Jo asennetut ajurit voidaan myös tallentaa arkistoon ja käyttää esimerkiksi järjestelmän palautuksen yhteydessä.

DriverFixin kaltainen työkalu ei kuitenkaan vain lataa ja asenna ohjaimia, vaan myös hallitsee niitä vianmäärityksellä, varmuuskopioimalla ja palauttamalla ne, joten voit luottaa siihen koko ajan.

⇒ Hanki DriverFix

3. Käynnistä Igfxem.exe-prosessi uudelleen

KORJAUS: Igfxem-moduulin korkea suorittimen ja muistin käyttö: 5 tapaa
 1. Lehdistö Ctrl + Shift + Esc avata Tehtävienhallinta.
 2. Suuntaa kohti Prosessit aluetta ja etsi igfxem.exe.
 3. Napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Lopeta tehtävä.

Jos järjestelmän desinfiointi ei auttanut ja sinulla on edelleen ongelmia igfxem.exe korkean suorittimen käytön kanssa, harkitse igfxem.exe-prosessin keskeyttämistä.

4. Estä Igfxem.exe-prosessia suorittamasta käynnistyksen yhteydessä

KORJAUS: Igfxem-moduulin korkea suorittimen ja muistin käyttö: 5 tapaa
 1. paina Windows + Rja kirjoita msconfig.
 2. Lehdistö Tulla sisään avaamaan Järjestelmän asetukset.
 3. Paikanna Palvelut -välilehti ja etsi igfxem-moduuli.
 4. Poista valinta valintaruutuLehdistö Käytä ja OK.

Voit korjata Igfxem.exe korkean suorittimen käytön ongelma yksinkertaisesti estämällä sovellusta toimimasta käynnistyksen yhteydessä.

Huomautus: Toista yllä olevat vaiheet jatkossa, kun haluat käyttää palvelua. Muista vain ottaa palvelu käyttöön ja tallentaa muutokset.

5. Pysäytä kaikki tarpeettomat prosessit

KORJAUS: Igfxem-moduulin korkea suorittimen ja muistin käyttö: 5 tapaa
 1. Mene takaisin kohtaan Tehtävienhallinta‘s Prosessit -välilehteä ja tutkia, kuinka paljon prosessoriresursseja kukin sovellus sisältää.
 2. Lopeta kaikki ohjelmat, jotka käyttävät paljon suoritinta.
 3. Tee tämä varmuuden vuoksi vasta, kun olet sammuttanut muut ohjelmasi.

Kun lopetat ohjelmat, jotka käyttävät paljon suoritinta, sinun tulee olla varovainen, ettet häiritse joitain peruskäyttöjärjestelmän käynnissä olevia prosesseja, kuten explorer.exe ja winlogon.exe.


Nämä ovat joitakin ratkaisuja, jotka voivat auttaa sinua korjaamaan Igfxem.exe korkean suorittimen käytön ongelman, joten toivomme, että se auttaa sinua, kun vianmäärityksen aloittaminen on vaikeaa.

Jos sinulla on muita ehdotuksia tästä aiheesta, jätä meille viesti alla olevaan kommenttiosaan.