• Järjestelmän palautus -ominaisuutta käytetään estämään järjestelmävaurioita ja korjaamaan ohjelmisto- tai laitteistovioista aiheutuvia ongelmia.
 • Järjestelmän palautuspisteen valmistuminen voi kestää uskomattoman kauan, varsinkin jos sinulla on suuri määrä tiedostoja.
 • Jos kuitenkin jäät jumiin palautuspisteen luomisessa, sinun on huolehdittava ja harkittava muita korjausvaihtoehtoja, kuten käynnistyskorjausta.

Kuka tahansa voi luoda järjestelmän palautuspisteen palauttaakseen tietokoneensa aiempaan tilaan. Tämä mahdollistaa tietokoneeseen käytön aikana tehtyjen muutosten palauttamisen. Siitä on hyötyä, jos poistat tai alustat tiedostoja vahingossa tai jos jokin menee pieleen tietokoneen tai ohjelmiston kanssa.

Vaikka ne ovat elintärkeitä järjestelmäsi terveydelle, niiden asentaminen voi olla hieman monimutkaista, jos et tunne prosessia. Käyttäjät ovat esimerkiksi valittaneet, että HP Support Assistant juuttuu luodessaan palautuspistettä, joten sukeltakaamme asiaan ja yritetään korjata se.

Contents

Miksi en voi luoda järjestelmän palautuspistettä?

 • Järjestelmäaseman tila on loppumassa – Jos järjestelmäasemasi vapaa tila on loppumassa, sinun on vapautettava tilaa. Voit poistaa joitain tiedostoja tai siirtää ne toiseen asemaan.
 • Ikkunat ovat vaurioituneet – Järjestelmän palauttaminen ei välttämättä toimi, jos Windows on vaurioitunut. Virukset ja haittaohjelmat ovat saattaneet vahingoittaa ikkunoitasi.
 • Järjestelmän palautuskansio on korruptoitunut – Kansiosi voi olla vaurioitunut. Tämä voi tapahtua, jos olet tehnyt joitain muutoksia rekisteriin.
 • vaurioitunut kiintolevy – Jos et voi palauttaa järjestelmää järjestelmän palautusominaisuuden avulla, järjestelmän kiintolevy saattaa olla vaurioitunut.
 • Levy on osioitu väärin – Jos sinulla on järjestelmä, joka on osioitu käyttämällä ei-tuettua ositotyyliä, järjestelmän palauttaminen saattaa epäonnistua. Harkitse osionhallintaohjelmistoa tätä tehtävää varten.

Kuinka kauan järjestelmän palauttamisen pitäisi kestää HP:n kannettavassa tietokoneessa?

Järjestelmän palauttaminen on apuohjelma, jonka avulla voit palauttaa kannettavan tietokoneen tilaan, jossa se oli, kun se käynnistettiin ensimmäisen kerran. Tämä sisältää asentamasi sovellukset ja tiedostot.

Kaikki tekemäsi työ huomioon ottaen saattaa kestää jonkin aikaa. Joitakin huomioitavia tekijöitä ovat:

 • Palautettavan tiedon määrä – Palautettavan tiedon määrä riippuu kiintolevyn koosta. Jos sen lukeminen kestää kauan, sen palauttaminen kestää kauemmin.
 • Numero varmuuskopioituista tiedostoista – Jos sinulla on useita tiedostoja, varmuuskopiointiprosessi voi kestää kauemmin.
 • Vapaan tilan määrä – Mitä enemmän RAM-muistia, sitä enemmän tietoja ja ohjelmia joudut työskentelemään. Tämä tarkoittaa, että se kestää kauemmin.
 • PC:si nopeus – Nopeampi tietokone suorittaa tiedostojen palauttamisen todennäköisesti nopeammin kuin hitaampi tietokone.

Järjestelmän palauttaminen vie kuitenkin paljon aikaa. Tämä johtuu siitä, että se palauttaa järjestelmän aikaisempaan aikaan. Prosessi edellyttää, että lataat käyttöjärjestelmän varmuuskopiotiedostosta.

Sellaisenaan palautusprosessi voi kestää 15 minuutista useisiin tunteihin edellä mainituista tekijöistä riippuen. Käyttäjille, jotka ovat tehneet prosessin muutaman kerran aiemmin, karkea arvio on mahdollinen.

Jos järjestelmän palautusprosessi kestää tavallista kauemmin, voit harkita mahdollisuutta, että se on jumissa palautuspisteen luomisessa, ja jatkaa alla olevilla ratkaisuilla.

Mitä voin tehdä, jos HP Support Assistant ei voi luoda palautuspistettä?

1. Tarkista Windows-päivitykset

 1. Lyö ikkunat näppäintä ja valitse asetukset.Windows 11 -kokoonpano
 2. Klikkaa Windows päivitys vasemmassa paneelissa ja valitse sitten Etsi päivityksiä.tarkista päivitykset keyboard-lenovo-ideapad-not-working
 3. Jos käytettävissä, napsauta lataa ja asenna.lataa ja asenna vaihtoehto asetuksista

2. Suorita Windowsin käynnistyksen korjaus

 1. Lyö ikkunat näppäintä ja napsauta asetukset.Windows 11 -kokoonpano
 2. Valitse Järjestelmä ja napsauta Elpyminen.Korjaus: HP Support Assistant juuttuu luodessaan palautuspistettä
 3. Navigoida johonkin Advanced Start ja napsauta Käynnistä uudelleen nyt.Advanced Recovery Boot: Virtualbox ei näytä 64-bittistä
 4. Klikkaa Ratkaista ongelmia.Korjaus: HP Support Assistant juuttuu luodessaan palautuspistettä
 5. Valitse Edistyneet asetukset.Korjaus: HP Support Assistant juuttuu luodessaan palautuspistettä
 6. Valitse Alkukorjaus vaihtoehto.Korjaus: HP Support Assistant juuttuu luodessaan palautuspistettä
 7. Odota jonkin aikaa, kunnes diagnoosiprosessi on valmis.
 8. Käynnistä tietokone uudelleen ja yritä uudelleen.

3. Asenna HP Support Assistant uudelleen

 1. Lyö ikkunat avain, tyyppi Ohjauspaneeli hakupalkissa ja napsauta Avata.Ohjauspaneeli
 2. Valitse Poista ohjelman asennus matala Ohjelmat.siirryt asennuksen poiston ohjauspaneeliin
 3. Paikallistaa HP Support Assistantnapsauta sitä ja valitse Poista asennus.poista asennus
 4. Siirry selaimeesi ja lataa HP Support Assistant -asennusohjelma.HP Support Assistant – Tärkeitä toimia tarvitaan
 5. Napsauta ladattua tiedostoa käynnistääksesi asennusohjelman ja napsauta Joo kun pyydetään vahvistamaan.
 6. Noudata näytön ohjeita ja käynnistä tietokone uudelleen pyydettäessä.

Uudelleenasennus tulee suorittaa vain, jos saat sanoman Tämä HP Support Assistantin versio näyttää olevan yhteensopimaton. Se voi tarkoittaa, että uusimpia päivityksiä ei ole tallennettu sovellukseen.

Muissa paikoissa on mahdollista, että vaikka prosessi oli onnistunut, Windows hidastuu erittäin hitaasti järjestelmän palauttamisen jälkeen. Jos näin on, tutustu hyödylliseen oppaaseemme ongelman ratkaisemiseksi.

Voit myös haluta kumota järjestelmän palautuksen, jos muutat mielesi tai et ole enää kiinnostunut. Jos näin on, artikkelimme on varsin oivaltava ja helppo seurata.

Kerro alla mahdolliset lisäajatuksesi tästä aiheesta.