• Goodix-sormenjälki-SPI-laitteet eivät ehkä toimi vanhentuneiden ohjainten vuoksi.
 • Yksinkertainen ratkaisu tähän on ladata uusin ohjain valmistajan verkkosivustolta.
 • Vaihtoehtoisesti voit suorittaa käyttöjärjestelmän päivityksen nähdäksesi, korjaako tuleva versio nykyisen virheen.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Goodix on sitoutunut priorisoimaan tietoturvan aina. Olemme omistautuneet kehittämään alan johtavia biometrisiä ratkaisuja ja tarjoamaan turvallisia ja käteviä kokemuksia, jotka takaavat loppukäyttäjien tietosuojan ja kodin turvallisuuden mobiililaitteiden ja muiden sovellusten avulla.

Se on ainoa yritys, joka tarjoaa täydellisen valikoiman sormenjälkiratkaisuja, mukaan lukien IN-DISPLAY FINGERPRINT SENSORTM, Live Finger DetectionTM, IFSTM, peitetyt sormenjälkitunnistimet (lasi, keramiikka, safiiri) ja sormenjälkitunnistimet, joissa on kova pinnoite.

Seuraa ohjeita, sillä näytämme sinulle, mitä tehdä, jos Goodix-sormenjälki-SPI-laite ei toimi Windows 11:ssä heti sen jälkeen, kun olemme nähneet, ovatko biometriset tiedot paras tapa varmistaa tietokoneesi turvallisuus vai ei. Pysy kanssamme!

Contents

Ovatko biometriset tiedot paras tapa varmistaa turvallisuus?

Tosiasia on, että sormenjäljet ​​ja muut biometriset todennusjärjestelmät ovat luonnostaan ​​epävarmoja. Jos olet huolissasi turvallisuudesta, sinun tulee välttää luottamasta niihin kokonaan. Tunnusnumerot ja salasanat ovat paljon turvallisempia, vaikkakin vähemmän käteviä todennusmenetelmiä.

Vanhanaikainen salasana on suositeltavampi kuin sormenjälkilukijat, kasvoskannerit ja verkkokalvon/iirisskannerit useista syistä. Ensinnäkin on paljon helpompaa pakottaa joku avaamaan älypuhelimen lukitus sormenjäljellään tai kasvoillaan kuin pakottaa hänet antamaan salasana tai PIN-koodi.

On myös paljon helpompaa johtaa ihmisiä harhaan avaamaan matkapuhelimen lukitus. Joskus tarvitsee vain asettaa laite heidän eteensä nukkuessaan, jotta he voivat avata laitteensa lukituksen.

Korjaus: Goodix-sormenjälki SPI-laite ei toimi Windows 11:ssä ja 10:ssä

Jotkut lainkäyttöalueet eivät salli salasanan pakollista antamista itsesyytösten kieltämisen vuoksi, mutta ne sallivat pakollisen anturin koskemisen tai puhelimen katsomisen, aivan kuten voidaan pakottaa tuottamaan DNA-näyte.

Vaikka tämän ongelman kanssa koskaan kohtaavien ihmisten määrä on rajallinen, on olemassa todellisia syitä, miksi et halua luovuttaa laitteesi hallintaa valtion viranomaisille.

Sen lisäksi on olemassa lukuisia tapoja, joilla antureita ja skannereita voidaan hakkeroida. Joskus on tarpeen käyttää kallista tekniikkaa yhdessä määrätietoisen hyökkääjän kanssa. Muissa tapauksissa omistajan valokuva tai perussilikonikotelo riittää.

Voit väittää, että sormenjälki- ja kasvotunnistimet riittävät 99 prosenttiin käyttäjien tarpeista. Itse asiassa valtaosan ihmisistä ei koskaan tarvitse huolehtia poliisin nuuskimisesta tai häikäilemättömistä tahoista, jotka ottavat sormenjäljet ​​heidän Facebook-sivultaan.

Mitä voin tehdä, jos Goodix-sormenjälki-SPI-laite ei toimi Windows 11:ssä ja 10:ssä?

1. Lataa uusin ohjain

 1. Jos olet Lenovon käyttäjä, mene heidän viralliselle verkkosivustolleen ja etsi Goodix-sormenjälkiohjain. Muussa tapauksessa siirry tietokoneesi valmistajan verkkosivustolle ja noudata samoja ohjeita.lenovo goodix -sormenjälkilaite ei toimi
 2. Täältä löydät Goodix-sormenjälkiohjaimen Windows 11:lle. Napsauta ladata -painiketta aloittaaksesi prosessin ja seuraa sitten näytön ohjeita.download-lenovo goodix -sormenjälki spi-laite ei toimi

Kuten aiemmin mainittiin, on useita eri valmistajia, jotka voivat tarjota sinulle tarvitsemasi Goodix-sormenjälki-SPI-ajurit, kuten Dellin tukisivu.

DriverFix on ohjelmisto, joka suorittaa automaattisia päivityksiä ja antaa sinun hyödyntää uusimpia ja parhaita saatavilla olevia ajuriversioita. Jos haluat välttää ohjaimen etsimisen ja sen uusimman version lataamisen, voit sen sijaan käyttää tätä työkalua.

2. Päivitä Windows

 1. paina Windows näppäin + minä avaamaan asetukset valikosta. Napsauta nyt Windows päivitys vasemmasta paneelista.windows-update windows 11 dynaaminen virkistystaajuus ei toimi
 2. Valitse Asenna nyt mahdollisuus asentaa kaikki uudet päivitykset, jotka ovat tarpeen ladattavaksi. Muussa tapauksessa käytä Tarkista päivitykset -painiketta nähdäksesi, onko uusia päivityksiä julkaistu.tarkista päivitykset Windows 11:n dynaaminen virkistystaajuus ei toimi

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

On mahdollista, että käytät aiempaa Windowsin versiota, joka aiheuttaa ongelman. Ongelma voidaan ratkaista päivittämällä sen uusimpaan iteraatioon. On lähes varmaa, että ongelma korjataan ohjelmistopaketin myöhemmässä iteraatiossa.

Kuinka voin korjata Goodix-sormenjälki-SPI-laitteen Windows 10:ssä?

 1. Aivan kuten Windows 11:ssä, siirry kannettavan tietokoneen valmistajan verkkosivustolle ja etsi Goodix-sormenjälkiohjain. Esimerkiksi teemme käytä Lenovon sivua.lenovo goodix sormenjälki spi ei toimi
 2. Sisältä löydät Goodix-sormenjälkiohjaimen Windows 10:lle. Napauta ladata -painiketta ja asenna ohjain noudattamalla näytön ohjeita. Se siitä!lenovo ohjain windows 10 goodix sormenjälki spi ei toimi

Mitä muita biometriikan tyyppejä on?

On olemassa useita ominaisuuksia, jotka erottavat sinut, kuten huumorintajusi, tanssitaitosi, oma tyylisi ja korviesi muoto.

Vaikka salasana on palvellut tehtäväänsä, vaikeasti muistettavat numero- ja kirjainsarjat ovat yhä vaarallisempia ja vaikeammin hallittavissa.

Biometrinen tunnistus, futuristinen käytäntö, jossa hyödynnetään ainutlaatuisia käyttäytymis- ja biologisia ominaisuuksia, kuten sormenjälkiä, kävelyä ja, kyllä, jopa korvan muotoa henkilöllisyytesi vahvistamiseksi, on seuraava iso asia tietokoneturvallisuuden alalla.

Elektrokardiografisten signaalien (EKG) lukemiseen tarkoitettu tekniikka on ollut olemassa useita vuosia, mutta viimeaikaiset parannukset ovat mahdollistaneet anturilaitteiden koon pienentämisen ja tehneet niistä vähemmän häiritseviä kuin aikaisemmin.

Korjaus: Goodix-sormenjälki SPI-laite ei toimi Windows 11:ssä ja 10:ssä

Ihmisen syke voidaan havaita millä tahansa niin yksinkertaisella kuin puettavalla kuntolaitteella tai niin hienovaraisella kuin älypuhelimen näytön sivulle istutettu litteä alusta. Apple on jopa hakenut patenttia iPhonelle, jossa on sisäänrakennettu sykeanturi, joka olisi ensimmäinen laatuaan.

Erittäin herkät kosketusnäytöt voivat havaita paljon muutakin kuin vain sormen napautuksen tai pyyhkäisyn. He voivat havaita ihmiskorvan muodon, jos he käyttävät asianmukaista ohjelmistoa ja puhelinta.

Heti kun käyttäjä painaa korvaansa näyttöä vasten, paikat, joissa se koskettaa lasia, tallennetaan ja niitä verrataan jo tallennettuun korvajälkiin. Jos käyttäjän henkilöllisyys varmistetaan, käyttäjä on valtuutettu.

Jos olet joskus kuullut jonkun kävelevän ohitsesi työpaikalla ja tunnistanut hänet heti tai tunnistanut ystäväsi kaukaa hänen liikkeensä perusteella, olet jo kokenut kävelytunnistuksen voiman.

Tutkijat ovat työstäneet kävelyntunnistustekniikkaa käyttämällä korkearesoluutioisia kameroita ja lattiaa, jotka havaitsevat paineen muutokset. Viimeaikainen räjähdysmäinen halpojen liiketunnistimien, kuten kiihtyvyysantureiden ja gyroskooppien, saatavuus on puhaltanut kentälle uutta elämää.

Saat lisätietoja ja mahdollisia ratkaisuja ongelmaasi katsomalla, mitä tehdä, jos Windows 11 -sormenjälkitunnistin ei toimi.

Vaihtoehtoisesti, jos haluat käyttää kasvojentunnistusominaisuutta, sinun on opittava asentamaan Hello face -ohjain Windows 11:lle.

Ja koska käyttöjärjestelmä ei ole vapaa vioista, kannattaa ehdottomasti katsoa kuinka korjata Windows Hello, joka ei toimi Windows 11:ssä.

Oliko oppaasta apua sinulle? Kerro meille alla olevassa kommenttiosiossa sekä minkä tyyppisiä biometrisiä tietoja käytät. Kiitos lukemisesta!