• Jotkut käyttäjät ilmoittivat, että Dragon Naturally Speaking 13 ei toimi heille Windows 10:ssä.
 • Jotta sovellus voisi toimii oikein, sinun on poistettava yhteensopivuustila käytöstä.
 • Varmista myös, että natspesk.exe ei ole käynnissä järjestelmänvalvojan oikeuksin.
 • Joskus USB-kuulokkeet voivat tulla apuun mitä kummallisimmissa tilanteissa.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten PC-ongelmien korjaamiseen suosittelemme DriverFixiä:
Tämä ohjelmisto pitää ohjaimet käynnissä ja suojaa näin yleisiltä tietokonevirheiltä ja laitteistovikoilta. Tarkista kaikki ohjaimesi nyt kolmella helpolla vaiheella:

 1. Lataa DriverFix (vahvistettu lataustiedosto).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi kaikki ongelmalliset ajurit.

 3. Klikkaus Päivitä ajurit saada uusia versioita ja välttää järjestelmän toimintahäiriöt.

 • DriverFix on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Puheentunnistuksen suosio on jälleen kasvanut viime vuosina, lähinnä siksi, että ohjelmisto on edennyt pitkän matkan sen käyttöönoton jälkeen.

Dragon Naturally Speaking 13 on Windows-saneluohjelmisto, joka poistaa kirjoittamisen aiheuttaman stressin ja helpottaa elämääsi Windows 10 -tietokoneen käyttäjänä.

Tämän mahtavan ohjelman ansiosta voit ohjata laitettasi yksinkertaisella äänikomennolla, etenkin kirjoittaessasi. Tämä tarkoittaa, että voit avata Microso Wordin ja sanella sanoja ja välimerkkejä.

Lisäksi ohjelman avulla voit muokata tekstiä ja käyttää kaikkia Wordin ominaisuuksia paikallisesti. Se on jopa kolme kertaa nopeampi kuin kirjoittaminen.

Dragon Naturally Speaking on täydellinen käyttäjille, jotka haluavat käyttää äänentunnistusohjelmistoa. On kuitenkin raportoitu, että ohjelma ei toimi kunnolla joillekin ihmisille.

Käyttäjien mukaan Dragon Speaking Naturally on käynnissä, ja sen prosessi on käytettävissä Task Managerissa, mutta päänäyttö ei tule näkyviin.

Kuten näet, tämä tekee tästä ohjelmistosta käyttökelvottoman Windows 10:ssä, mutta on olemassa muutamia ratkaisuja, jotka voivat auttaa sinua korjaamaan tämän ongelman.

Ennen kuin aloitamme, varmista, että päivität Dragon Speaking Naturallyn uusimpaan versioon sekä Windows 10:een.

Tämä auttaa sinua käsittelemään useimpia mahdollisia yhteensopivuusongelmia. Jos päivitys ei auta, kokeile joitain näistä ratkaisuista.

Contents

Kuinka ratkaista Dragon Naturally Speaking 13 -ongelmaa Windows 10:ssä

1. Kytke yhteensopivuustila pois päältä

 1. Paikanna Dragon Luonnollisesti Puhuminen pikakuvake ja napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella.
 2. Valita Ominaisuudet luettelosta.
  KORJAUS: Dragon Naturally Speaking 13 ei toimi [Windows 10/11]
 3. Navigoi kohtaan Yhteensopivuus -välilehti, etsi Suorita tämä ohjelma yhteensopivuustilassa ja poista sen valinta.
  KORJAUS: Dragon Naturally Speaking 13 ei toimi [Windows 10/11]
 4. Klikkaus OK Tallenna muutokset ja yritä suorittaa sovellus uudelleen.

Käyttäjät ilmoittavat, että Dragon Naturally Speakingin uusin versio Windows 10:ssä ei vaadi yhteensopivuustilaa toimiakseen oikein. Voit poistaa yhteensopivuustilan käytöstä yllä olevien vaiheiden avulla.

Jos yhteensopivuustilaa ei ole otettu käyttöön, kannattaa kokeilla sovelluksen suorittamista tai sen asentamista yhteensopivuustilassa.

Huomautus-kuvake
MERKINTÄ

Jos sinulla on edelleen ohjelman avain/lisenssi, etkä pysty korjaamaan ongelmaa, suosittelemme, että menet viralliselle verkkosivustolle ja otat yhteyttä tiimiin. Voit tarkistaa, mikä versio/hintasuunnitelma sinulla on tällä sivulla. Älä asenna toista versiota uudelleen ennen kuin olet varma, että se toimii avaimesi/lisenssisi kanssa.

2. Älä suorita natspesk.exe-tiedostoa järjestelmänvalvojana

 1. Paikantaa natspesk.exe. Sen pitäisi sijaita Dragon Naturally Speaking -asennushakemistossasi.
 2. Oikealla painikkeella natspesk.exe ja valitse Ominaisuudet.
  KORJAUS: Dragon Naturally Speaking 13 ei toimi [Windows 10/11]
 3. Siirry kohtaan Yhteensopivuus -välilehti ja poista valinta Suorita järjestelmänvalvojana.
  KORJAUS: Dragon Naturally Speaking 13 ei toimi [Windows 10/11]
 4. Klikkaus Käytä sitten OK tallentaaksesi muutokset.
 5. Käynnistä tietokone uudelleen ja yritä suorittaa sovellus uudelleen.

Jos yhteensopivuustilan poistaminen käytöstä ei ratkaissut ongelmaa, voit yrittää ÄLÄ ajaa natspesk.exe-ohjelmaa järjestelmänvalvojana. Jos et ole varma, kuinka se poistetaan käytöstä, seuraa ohjeitamme.

Ei ole epätavallista, että ohjelma ei toimi satunnaisesti, kun yrität käynnistää sen järjestelmänvalvojan oikeuksilla. Varmista, että siitä on huolehdittu.

3. Käytä USB-kuulokkeita

Audioliitännöillä varustetut kuulokkeet ovat melko vanhentuneita, ja niitä korvataan pikkuhiljaa yhteensopivammilla USB-versioilla, jotka eivät tarvitse erillisiä liittimiä mikrofonille ja kuulokkeille.

Jotkut käyttäjät raportoivat käyttämällä USB-kuulokkeita Dragon Speaking Naturally -ohjelmiston ongelmien korjaamiseen, joten ehkä haluat kokeilla USB-kuulokkeiden käyttöä nähdäksesi, korjaako se ongelman.

Epäilemme, että ohjelmistossa on ongelmia Audio Jackin kanssa, ja USB-liitäntään vaihtaminen korjaa ongelman varmasti, koska USB-portit ovat erittäin monipuolisia.

Siinä se olisi tälle artikkelille. Sinun pitäisi pystyä ratkaisemaan Dragon NaturallySpeaking -ongelma Windows 10 -laitteellasi nopeasti.

Jos et vieläkään ole tyytyväinen sovellukseen, katso tarkemmin tätä mahtavaa luetteloa parhaista saneluohjelmistoista ja valitse parempi.

Voit vapaasti antaa meille palautetta aiheesta ja kokemuksistasi yllä olevista ratkaisuista alla olevassa kommenttiosassa.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.