• Vaikka Dell XPS on tehokas laite, useat käyttäjät ovat valittaneet, että sen kuulokeliitäntä ei toimi.
 • Voit korjata ongelman joko lataamalla uusimman ohjaimen Dellin verkkosivustolta tai sallimalla Waves MaxxAudio Service Application -sovelluksen käynnistymisen käynnistyksen yhteydessä.
 • Selvitä myös paras kolmannen osapuolen työkalu, joka päivittää asennetut ohjaimet automaattisesti.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Dell XPS on yksi valmistajan parhaista sarjoista, joka tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn, upean näytön ja kosketusnäytön tietyille versioille. Mutta monet käyttäjät valittavat, että Dell XPS:n kuulokeliitäntä ei toimi.

Kävimme läpi useita foorumeita, joissa käyttäjät kertoivat ongelmistaan ​​ja tarkistimme myös vastaukset niihin. Sen ja tutkimuksemme perusteella pystyimme löytämään tehokkaimmat ratkaisut ongelmaan.

Katsotaan siis ilman pitkiä puheita, mitä voit tehdä, jos Dell XPS -kuulokeliitäntä ei toimi. Näin voit varmistaa, että pääset takaisin käyttämään tietokonettasi normaalisti mahdollisimman pian.

Mitä teen, jos Dell XPS -kuulokeliitäntä ei toimi?

1. Lataa Realtek High Definition Audio Driver Dellin verkkosivustolta

 1. Avaa Googleetsi Realtek audio-ajurit tietokonemallillesija napsauta Tukisivu valmistajan verkkosivustolle hakutuloksista.Etsi ajuri korjataksesi dell xps -kuulokeliitäntä, joka ei toimi
 2. Vieritä alas ja napsauta Etsi ajurit vaihtoehto vieressä Etsi tietty ohjain manuaalisesti.Etsi ajurit
 3. Nyt sisään Realtek audio in avainsana kenttä, valitse Käyttöjärjestelmä (OS)ja napsauta sitten joko Hae kuvake tai paina Tulla sisään.Täytä merkinnät
 4. Napsauta seuraavaksi ladata -painiketta vieressä Realtek High Definition ääniohjain.Lataa korjataksesi dell xps -kuulokeliitäntä, joka ei toimi
 5. Kun se on ladattu, käynnistä asennus kaksoisnapsauttamalla tiedostoa ja suorita asennus loppuun noudattamalla näytön ohjeita.
 6. Kun asennus on valmis, käynnistä tietokone uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan.

Tässä luetellut vaiheet ovat Realtek HD -ääniohjaimen manuaalinen etsiminen ja asentaminen. Voit kuitenkin käyttää myös Dellin verkkosivustolla olevaa sisäänrakennettua työkalua, joka tunnistaa tietokoneesi mallin ja luettelee kaikki saatavilla olevat ohjainpäivitykset.

Jos kaikki tämä kuulostaa hieman liian monimutkaiselta, voit käyttää luotettavaa kolmannen osapuolen sovellusta. Suosittelemme käyttämään DriverFixiä, erillistä työkalua, joka asentaa automaattisesti ohjainpäivitykset ja pitää järjestelmässäsi olevat päivitykset ajan tasalla.

Kun olet päivittänyt Realtek HD -ääniohjaimen, tarkista, onko Dell XPS kuulokeliitäntä ei työskentelee ongelma on korjattu.

2. Ota Waves MaxxAudio Service -sovellus käyttöön käynnistyksen yhteydessä

 1. Lehdistö Ctrl + Siirtää + poistu käynnistääksesi Tehtävienhallintaja siirry kohtaan Aloittaa -välilehti.Käynnistys-välilehti korjataksesi dell xps -kuulokeliitäntä ei toimi
 2. Nyt etsi ja valitse Waves MaxxAudio -palvelusovellusja napsauta ota käyttöön painiketta alareunassa.Ota sovellus käyttöön
 3. Kun olet valmis, käynnistä tietokone uudelleen.

The Waves MaxxAudio -palvelusovellus on kriittinen ja auttaa parantamaan tietokoneen äänen suorituskykyä. Jos se on poistettu käytöstä, saatat kohdata Dell XPS -kuulokeliitäntään liittyvän ongelman.

Kun nämä muutokset on tehty, virhe tulisi poistaa. Jos tietokone näyttää, että kuulokkeita ei ole kytketty, tarkista ongelman korjaaminen.

Lisäksi joidenkin käyttäjien olisi hyödyllistä selvittää, mitä tehdä, jos Dell XPS 17 -kannettavasi jäätyy usein. Nopean tiedon saaminen tilanteen sattuessa voi vaikuttaa valtavasti.

Voit vapaasti käyttää alla olevaa kommenttiosiota ja kertoa meille, mikä korjaus toimi sinulle, tai jos sinulla on ehdotuksia tai neuvoja.