• Ongelma voi ilmetä, jos auth0-tunnus on peruutettu tai vanhentunut tai jos sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia tunnuksen päivittämiseen.
 • Voit korjata tämän varmistamalla, että käyttämäsi API-avain on kelvollinen ja että sillä on oikeat käyttöoikeudet.

Kun työskentelet OpenAI API:n kanssa, on tavallista kohdata 403 Forbidden -virhe yrittäessään päivittää ChatGPT:n todennustunnusta. Se voi olla melko ärsyttävää. Onneksi tämä ongelma voidaan ratkaista.

Tässä oppaassa käsittelemme joitakin ongelman korjaamiseen tarvittavia vaiheita. Jatka lukemista!

Contents

Mikä aiheuttaa sen, että ChatGPT ei voinut päivittää todennustunnusta: 403 kielletty virhe?

On olemassa muutamia syitä 403 kiellettyyn virheeseen yritettäessä päivittää todennustunnusta; osa niistä on mainittu täällä:

 • Tunnus on ehkä vanhentunut tai peruutettu – Jos käytetty auth0-tunnus on kumottu tai vanhentunut, käyttäjän on pyydettävä uusi token.
 • Riittämättömät käyttöoikeudet – Jos sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia tunnuksen päivittämiseen, saatat saada tämän virheilmoituksen. Sinun on pyydettävä järjestelmänvalvojalta oikeat käyttöoikeudet. Varmista myös, että käytät oikeita tunnistetietoja.
 • Otsikko tai parametri puuttuu – Jos tehdyssä pyynnössä ei ole kaikkia API-dokumentaatiossa määriteltyjä tarvittavia parametreja ja otsikoita, saatat saada tämän virhekoodin.
 • Palvelin ongelmia – Jos palvelimella on ongelmia päivitystunnuspyynnön kanssa, saatat nähdä tämän virhekoodin. Tässä tapauksessa kehittäjän tulee tarkistaa palvelimen lokit virheiden varalta.
 • Palvelin estänyt IP-osoitteen – Jos liian monta pyyntöä tehdään lyhyessä ajassa, palvelin saattaa estää IP:n, mistä johtuu virhe.

Mitä voin tehdä korjatakseni ChatGPT-virheen päivitettäessä todennustunnusta: 403 kielletty virhe?

Ennen kuin jatkat vianetsintävaiheita, varmista, että:

 • Tarkista nykyisen tunnuksen viimeinen voimassaolopäivä. Jos se on vanhentunut, hanki uusi tunnus, jolla on asianmukaiset oikeudet. Tätä varten sinun on lähetettävä pyyntö todennuspalvelimelle asianmukaisilla tunnistetiedoilla. Korvaa nyt vanha tunnus uudella sovelluskoodissasi.
 • Tarkista, onko käyttämäsi API-avain kelvollinen ja onko sillä kaikki tarvittavat käyttöoikeudet. Lisäksi avaimella on pääsy vastaaviin palveluihin, eikä se ole vanhentunut.
 • Ennen kuin teet pyynnön, varmista, että käytät oikeaa päätepistettä. Tarkista, onko URL-osoitteessa kirjoitusvirheitä ja muita virheitä. Varmista myös, että käytät oikeaa menetelmää (esim. GET, POST jne.) tietylle päätepisteelle.

1. Tarkista lokit Auth0-hallintapaneelista

 1. Tulee Valvontaja napsauta Records.
 2. Etsi tiettyjä tapahtumia löytääksesi kaikki päivitystunnuksen vaihdon epäonnistuneet virheet; erityisesti etsi Rekisteröi tapahtumatyyppikoodit 4.Valvontalokit: ChatGPT ei onnistunut päivittämään todennustunnusta: 403 kielletty
 3. Saat tapahtuman tyypin ja kuvauksen ymmärtääksesi, miksi sait virheen.

2. Tarkista Pyyntöotsikot ja Rate Limit

Jos otsikot eivät ole oikein, palvelin ei todenna pyyntöä ja näyttää sinulle 403-virheilmoituksen. Varmista siksi, että pyyntösi otsikot on muotoiltu oikein ja sisältävät kaikki tarvittavat todennustiedot.

Tarkista API-avaimesta pyyntöraja ja jos olet saavuttanut rajan, joudut odottamaan jonkin aikaa uuden pyynnön tekemistä.

Jos mikään ei auta, ota yhteyttä resurssin järjestelmänvalvojaan ja selitä ongelma. Sinun on annettava järjestelmänvalvojalle kyseinen todennustunnus. Järjestelmänvalvoja tarkistaa ongelman ja tarjoaa ratkaisun.

Joten nämä ovat menetelmiä, joita sinun on noudatettava korjataksesi 403 Forbidden -virheen, kun yrität päivittää ChatGPT:n todennustunnusta.

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, ilmoita meille alla olevassa kommenttiosassa. Autamme mielellämme!