• Korkealaatuisia tuotteita useisiin hintaluokkiin tarjoava Asus on tehnyt nimensä yhtenä suosituimmista kannettavien tietokoneiden valmistajista.
 • Jotkut käyttäjät ilmoittavat, että heillä on ongelmia Asus-kannettavien kanssa, joissa on Windows 10, eli Asus ACPI -ohjain puuttuu.
 • Tämä ongelma on vähäinen, ja sinun pitäisi pystyä korjaamaan se alla olevan oppaan temppujen avulla.
 • Voit yrittää poistaa pikanäppäinpalvelun asennuksen ja päivittää myös ohjaimet Laitehallinnan tai erillisen ohjelmiston avulla.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Monet meistä käyttävät kannettavia tietokoneita päivittäin. Mutta näyttää siltä, ​​​​että joissakin kannettavissa tietokoneissa on pieniä ongelmia Windows 10:n kanssa. Jotkut käyttäjät ilmoittivat saavansa Asus ACPI -ohjain puuttuu virheitä Windows 10 -laitteissaan. Joten katsotaan, voimmeko korjata tämän ongelman jotenkin.

Asus ACPI -ohjainvirheet ilmestyvät yleensä Windows 10:n käynnistyessä, eikä se ole vakava ongelma. Se on varmasti ärsyttävä, koska se tulee näkyviin joka kerta, kun käynnistät Windows 10:n. Tämän ongelman on raportoitu vaikuttavan Asus-kannettaviin tietokoneisiin. Jos sinulla on tämä ongelma kannettavassa tietokoneessasi, tutustu johonkin alla olevista ratkaisuistamme.

Mitä tehdä, jos Asus ACPI -ajuri puuttuu

1. Poista Asus Hotkey Service

The Asus pikanäppäinpalvelu on yksinkertainen ohjelmisto, jonka avulla voit säätää kannettavan tietokoneen kirkkautta, äänenvoimakkuutta jne. Fn-näppäimillä. Se on hyödyllinen työkalu, mutta se ei ole välttämätön kannettavalle tietokoneellesi.

Käyttäjien mukaan Asus Hotkey Service on tärkein syy Asus ACPI -ohjaimen puuttumiseen. Joten virheen korjaamiseksi on suositeltavaa poistaa se. Voit poistaa tämän ohjelmiston asennuksen noudattamalla näitä ohjeita:

 1. Napsauta ilmoituskuvaketta näytön oikeassa alakulmassa.
 2. Napsauta seuraavaksi Asetukset ja siirry kohtaan Kaikki asetukset.
 3. Napsauta Järjestelmä ja siirry kohtaan Sovellukset ja ominaisuudet.
 4. Kun avaat Sovellukset ja ominaisuudet, saatat joutua odottamaan luettelon latautumista.sovellukset ja ominaisuudet Windows 10
 5. Etsi luettelosta Asus Hotkey Service ja poista se napsauttamalla.
 6. Heti kun Asus Hotkey Service on poistettu, käynnistä tietokoneesi uudelleen.

Tämä virhe pitäisi korjata nyt, etkä saa enää Asus ACPI -ohjaimen puuttuvaa viestiä. Tämä tarkoittaa tietysti sitä, että et voi enää käyttää Asus Hotkey Serviceä ja sen pikanäppäimiä.

Jos haluat jatkaa tämän ohjelmiston käyttöä ja päästä eroon virheestä, suosittelemme, että lataat Asus Hotkey Service -version Windows 8:lle täältä. Poista vain nykyinen versio, kuten näytimme, ja asenna versio V1.48 yllä olevasta linkistä.

2. Päivitä ajurit

Päivitä ajurit manuaalisesti

Jos et halua poistaa Asus Hotkey Service -palvelua, voit yrittää päivittää ajurit. Vanhentuneet ohjainversiot voivat laukaista tämän hälytyksen, koska Windows 10 ei tunnista ohjainta.

Voit korjata tämän ongelman lataamalla uusimman ACPI-ohjainversion. Käytä Windows 10:n Laitehallintaa, napsauta hiiren kakkospainikkeella ACPI-ohjainta ja valitse päivitysvaihtoehto.

Päivitä ajurit automaattisesti erillisellä ohjelmistolla

Voit käyttää työn suorittamiseen myös erityistä ohjainpäivitysohjelmistoa. Suosittelemme DriverFixiä, koska se on erityisen helppokäyttöinen ja tehokas. Saavutat maksimaaliset tulokset pienellä vaivalla tai ei lainkaan ponnistelujasi.

Kun olet valinnut laitteellesi oikean ohjainversion, sovellus päivittää ne yksitellen tai ryhmissä yhdellä silmäyksellä.

DriverFix on erittäin kevyt, ja voit määrittää sen tarkistamaan ja päivittämään ajurit automaattisesti. Se käyttää hyvin vähän järjestelmäresursseja.

Jos annat sen toimia taustalla, säästät aikaa, eikä sinun tarvitse huolehtia tästä ongelmasta uudelleen.

Päivitysten ohella DriverFix pystyy myös havaitsemaan, onko sinulla puuttuvia tai vahingoittuneita ohjaimia, ja korjaa myös nämä ongelmat.

Hanki DriverFix

Toivomme, että tämä opas auttoi sinua korjaamaan puuttuvan ohjainongelman. Jos sinulla on ehdotuksia tai haluat kertoa meille lisää kokemuksistasi, käytä alla olevaa kommenttiosaa.