• Useat käyttäjät ovat ilmoittaneet Amazonin sovelluskaupan juuttuneen asennusvirheen yhdeksi turhauttavista latausongelmista.
 • Tämä virhe johtuu useimmiten riittämättömästä levytilasta.
 • Tutustu tässä artikkelissa oleviin vianmäärityksen korjauksiin, jotta tiedät, mikä korjaus toimii sinulle.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Amazon App Storen asennuksen jumissa on virhe, jonka jotkut lukijamme ovat äskettäin raportoineet, jotka kohtaavat latausongelmia Amazon App Store.

Jos kohtaat tämän ongelman etkä näytä tietävän syytä ja mitä korjausta tulisi käyttää, älä huoli, sillä tämä opas opettaa sinulle, mitä tehdä ongelman korjaamiseksi.

Contents

Miksi Amazon Store on jumissa asennuksessa?

Amazon App Storen juuttunut asennusvirhe Windows 11:ssä voi johtua useista syistä. Seuraavat ovat joitakin tämän virheen aiheuttajia:

 • Riittämätön levytila – Tämä virhe ilmenee useimmiten, kun laitteen tallennustila on vähissä.
 • Verkko-ongelmat – Verkkoyhteysongelmasi vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti ohjelmisto latautuu. Amazon App Store -palveluiden kaistanleveys saattaa loppua tietokoneesi verkon ruuhkautumisen vuoksi, mikä aiheuttaa päivityksen jumiutumisen tai jumiutumisen.
 • Windows Updaten välimuisti – Jos joitain päivitystiedostoja puuttuu tai niissä on ongelmia, kansion päivitystiedostot voivat muuttua ongelmallisiksi. Tämän seurauksena prosessi estetään, mikä voi sitten aiheuttaa Amazon-sovelluksen juuttumisen odottavan asennuksen aikana.
 • Tarpeettomat käynnistyssovellukset ja -palvelut – Ongelma voi johtua joistakin käynnistysohjelmista ja palveluista, jotka toimivat tarpeettomasti ja hidastavat tietokoneen reagointia muihin toimintoihin.

Tietokoneissa nämä syyt voivat vaihdella, mikä edellyttää erilaisia ​​ratkaisuja. Onneksi meillä on muutamia yleiskäyttöisiä korjauksia, jotka auttavat sinua korjaamaan latausten valmistelussa juuttunutta Amazon App Storea.

Kuinka voin korjata Amazon App Storen, jos se on jumissa asennuksessa?

Ennen kuin tutkit edistyneitä ratkaisuja, sinun tulee harkita seuraavien alustavien tarkistusten tekemistä:

 • Tarkista, onko Internet-yhteys oikein, ja kytke verkkoreitittimeen virta.
 • Käynnistä tietokoneesi uudelleen.
 • Suorita levyn puhdistus vapauttaaksesi tilaa tietokoneeltasi, käynnistä sitten laite uudelleen ja yritä sitten uudelleen.

Jos mikään ei toimi yllä olevien valmistelevien tarkistusten suorittamisen jälkeen, lähdetään tutkimaan joitain omistettuja korjauksia.

1. Ota Virtual Machine Platform käyttöön Windowsissa

 1. paina Windows + S avaimet käynnistääksesi Hae valikko, tyyppi Laita Windows toiminnot päälle tai pois hakukenttään ja käynnistä se.ota Windowsin ominaisuudet käyttöön
 2. Valitse vieressä oleva valintaruutu Virtuaalikonealustaja napsauta OK.ota virtuaalikoneen alusta käyttöön

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Kun vaaditut tiedostot on ladattu, käynnistä tietokoneesi uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan. Jos ongelma jatkuu, tarkista seuraava ratkaisu.

2. Nollaa tietokoneesi Microsoft Storen välimuisti

 1. paina Windows avain, tyyppi CMD Windowsin hakupalkissa ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana.
 2. Kirjoita seuraava komentorivi tekstikenttään ja paina Tulla sisään: WSRESET - iKorjaus: Amazon App Store jumissa asennus-/latausongelmat
 3. Odota, että prosessi on valmis, ja yritä sitten latausta uudelleen Microsoft Store -sovellus on avannut.

Microsoft Storen nollaaminen tarkoittaa sovelluksen käynnistämistä uudelleen. Tämän pitäisi korjata Amazon App Store jos se on jumissa asennuksessa. Jos et voi suorittaa komentokehotetta, tarkista tämä vaiheittainen opas korjataksesi ongelma.

3. Kirjaudu ulos ja kirjaudu sisään Microsoft-tilillesi

 1. Avaa Microsoft Store sovellus. Napsauta oikeassa yläkulmassa omaa Profiili kuvake.
 2. Klikkaa aktiivinen tili ja valitse Kirjaudu ulos.Korjaus: Amazon App Store jumissa asennus-/latausongelmat
 3. Sulje Microsoft Store sovellus ja käynnistä se uudelleen.
 4. Napsauta tyhjää kuvaketta ja valitse Kirjaudu sisään.Korjaus: Amazon App Store jumissa asennus-/latausongelmat
 5. Syötä sinun kirjautumistiedot ja tarkista parannukset.Korjaus: Amazon App Store jumissa asennus-/latausongelmat

Jotkut käyttäjät ilmoittivat, että he pystyivät korjaamaan asennusvirheen juuttun Amazon App Storen sen jälkeen, kun he kirjautuivat ulos ja sitten sisään Microsoft-tililleen. Jos sinun on korjattava Microsoft-tilisi, hyppää tähän oppaaseen.

Ja siinä se Amazon App Storessa juuttuneet asennus-/latausongelmat. Varmista, että noudatat tarkasti jokaisen tässä artikkelissa esitetyn korjauksen ohjeita.

Samoin, eikö Amazon Appstore toimi Windows 11:ssä? Katso tästä oppaasta kuinka korjata se.

Joillekin lukijoillemme, jotka ovat pyytäneet tietää, kuinka Amazon Appstore asennetaan Windows 11:een Yhdysvaltojen ulkopuolella, voit tutustua tämän artikkelin vaiheittaiseen oppaaseen.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.