• Jos Adobe Acrobat ei tulosta, muista päivittää ohjelmisto mahdollisten virheiden korjaamiseksi.
  • Kiertokeinona voit yrittää tulostaa muita tiedostoja ja tarkistaa, auttaako se.
  • Ohjaimet ovat toinen syy tähän ongelmaan, joten pidä ne ajan tasalla muiden ongelmien välttämiseksi.
  • Jos et edelleenkään voi tulostaa PDF-dokumenttia, voit aina käyttää Tulosta kuvana -vaihtoehtoa ratkaisuna.

Mitä jos käytät parasta dokumentinhallintaa?Tee kaikista dokumenteistasi saatavilla ja suojattuina Adobe Acrobat Readerin avulla. Tämän dokumentinhallintatyökalun avulla voit myös allekirjoittaa sähköisesti ja luoda virallisia lomakkeita säästääksesi aikaasi työssä. Hanki se tietokoneellesi ja voit:

  • Avaa, tulosta ja muokkaa kaikkia PDF-tiedostoja ja muita tiedostotyyppejä
  • Täytä PDF-lomakkeita helpommin
  • Pidä tärkeät asiakirjasi salattuna

Hanki kaikki sovellukset erikoishintaan!

Maailman ykkösasiakirjanhallintaohjelmisto on nyt edulliseen hintaan, joten ole nopea!

Annamme sinulle pienen tauon Windows 10:stä ja sen ongelmista ja bugeista, koska edelleen on paljon tietokoneita, jotka käyttävät vanhempaa Windows-käyttöjärjestelmän versiota.

Jos olet juuri muuttanut mielesi ja haluat päivittää käyttöjärjestelmäsi, tutustu tähän vaiheittaiseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja uusimman Windows 10 -version asentamisesta.

Mutta tässä oppaassa emme keskity mihinkään erityiseen Windows-versioon, koska tämä ongelma saattaa ilmetä missä tahansa käyttöjärjestelmäjulkaisussa. Tässä viestissä yritämme auttaa sinua, jos et voi tulostaa PDF-tiedostoja Adobe Readerilla.


Contents

Mitä teen, jos Adobe Acrobat Reader ei tulosta PDF-tiedostoja?

1. Tulosta muut tiedostot

tulosta muita asiakirjoja Adobe ei tulosta

Ennen kuin siirrymme monimutkaisiin vaiheisiin, kokeillaan muutamaa yksinkertaista ratkaisua. Yritä ensin tulostaa toinen PDF-tiedosto. Tällä tavalla voit nähdä, onko edellinen PDF-tiedostosi vioittunut, eikä Acrobat Reader tulosta sitä tämän vuoksi.

Yritä myös tulostaa jonkin muun tyyppinen tiedosto (esimerkiksi .txt). Jos pystyt tulostamaan tiedoston, ongelma on Adobe Readerissa, ja sen päivittämisen pitäisi korjata ongelma.

Toinen asia, jonka voit tehdä, on käynnistää tietokone ja tulostin uudelleen. On mahdollista, että tulostimesi muisti voi olla täynnä. Jos mikään näistä ei auttanut sinua, kokeile joitain seuraavista ratkaisuista.

Tämä on yksinkertainen kiertotapa, mutta se auttaa sinua diagnosoimaan, miksi et voi tulostaa PDF-tiedostoja tietokoneellasi.


2. Päivitä tulostinohjain

  1. Avaa Laitehallinta
  2. Etsi tulostimesi alta Laitteet ja tulostimet
  3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella sisään ja siirry kohtaan Päivitä DrivePäivitä tulostinohjain

Jos et voi tulostaa PDF-dokumenttia, ongelma saattaa liittyä ohjaimiin. Joten tulostimen ohjaimen päivityksen tarkistaminen ei voinut aiheuttaa haittaa.

Jos et vieläkään voi tulostaa PDF-tiedostoja uusimman ohjainpäivityksen asentamisen jälkeen, ongelma ei ole tulostimessasi.

Vaihtoehtoisesti voit päivittää ajurit automaattisesti käyttämällä ohjaimen päivitysohjelmistoa. Ne voivat etsiä automaattisesti vanhentuneita ohjaimia ja sovittaa laitteistosi oikean ohjaimen version kanssa.

Nämä voivat säästää aikaa, koska ne voivat päivittää useita ohjaimia samanaikaisesti ja voit määrittää ne suorittamaan automaattisia tarkistuksia säännöllisesti.

3. Käytä toista PDF-lukuohjelmaa

Monissa tapauksissa vaihtaminen toiseen lukijaan saattaa olla helpoin ratkaisu tämäntyyppisten ongelmien ratkaisemiseen. Markkinat ovat täynnä PDF-katseluohjelmia ja -editoreja, jotka auttavat sinua.

Löydät Acrobat Readerille monia hyviä vaihtoehtoja, jotka sisältävät samanlaisia ​​ominaisuuksia, ellei jopa enemmän.

PDF on suosituin muoto sähköiseen allekirjoittamiseen, lomakkeiden arkistointiin ja julkaisuun, joten sinun on otettava nämä kaikki huomioon valitessasi Acrobat Reader -vaihtoehtoa.

Suosittelemme etsimään ajan tasalla olevia ohjelmistoja, jotka voivat tarjota hyvän lukukokemuksen ilman suuria häiriöitä. Tämän lisäksi sinun pitäisi pystyä muokkaamaan, kommentoimaan ja muuttamaan pdf-dokumenttejasi.

Soda PDF on vankka vaihtoehto, joka sisältää kaikki yllä mainitut ominaisuudet sekä OCR:n, erämuokkauksen/avauksen, online-käytön ja paljon muuta.

Yritä tulostaa toisella ohjelmistolla ja katso, jatkuuko ongelma. Jos se on korjattu, harkitse tämän uuden ohjelmiston säilyttämistä PDF-lukijana.

4. Yritä tulostaa PDF kuvana

tulosta kuvana adobe ei tulosta

Ehkä jokin osa PDF-tiedostosta on vaurioitunut, kuten vioittunut teksti, ja se estää tulostuksen. Tämä voidaan ratkaista tulostamalla PDF-tiedosto kuvana, joten se ei ole riippuvainen tekstiversiosta.

Jos haluat tulostaa PDF-tiedoston kuvana Adobe Readerissa, siirry osoitteeseen Tiedosto > Tulosta > Lisäasetuksetja valitse Tulosta kuvana.

Siinä kaikki, mutta jos et edelleenkään voi tulostaa PDF-tiedostoa Adobe Readerista, voit etsiä vastausta Adobe Reader -foorumi.