• Windows-päivitysvirhe 0x8024ce0e voi tapahtua virheellisen asennuksen, viruksen tai tiedostojen vioittumisen seurauksena.
 • Erityinen työkalu, joka tarkistaa ja korjaa järjestelmävirheet, on luotettava tapa korjata tämä virhe.
 • Joissakin tapauksissa ulkoiset laitteet tai ohjaimet voivat aiheuttaa tämän ongelman, joten muista tarkistaa ne.
 • Korjaaksesi Ox8024a105-virheen päivityksen aikana, muista vapauttaa tilaa ja yrittää päivittää Windows uudelleen.

Windows 10:ssä voit valita, kuinka usein ja milloin haluat päivittää laitteesi, mikä on monille käyttäjille hieno ominaisuus.

Viime aikoina jotkut heistä ilmoittivat, että yrittäessään päivittää Windows 10 -käyttöjärjestelmäänsä seuraava virhesanoma ilmestyi:

Joidenkin päivitysten lataamisessa oli ongelmia, mutta yritämme myöhemmin uudelleen. Jos näet tämän jatkuvasti, yritä etsiä verkosta tai ottaa yhteyttä tukeen. Tämä virhekoodi saattaa auttaa: (0x8024a105)

Virhe 0x8024ce0e ei ole harvinainen, ja se ilmenee yleensä virheellisen asennuksen, viruksen, tiedostojen vioittumisen tai puuttuvien tiedostojen seurauksena.

Onneksi tämä virhe on helppo ja yksinkertainen korjata, ja näytämme sinulle tässä artikkelissa tarkat vaiheet, jotka sinun on tehtävä, joten muista jatkaa lukemista.

Contents

Kuinka voin korjata Windows 10 -päivitysvirheen 0x8024ce0e?

1. Käytä erikoistyökalua

Luotettavin tapa ratkaista tällainen virhe on käyttää erikoisohjelmistoa, joka tarkistaa, päivittää ja korjaa järjestelmäongelmat.

Tällä työkalulla sinun ei tarvitse tehdä mitään manuaalisia asetuksia, paitsi ajaa itse ohjelma ja antaa prosessin päättyä.

Windows Update on tarkoitettu parantamaan käyttöjärjestelmäsi yleistä suorituskykyä, integroimaan uusia ominaisuuksia ja jopa päivittämään olemassa olevia ominaisuuksia. Joskus voi kuitenkin tapahtua tiettyjä virheitä.

Onneksi jos törmäät tällaisiin ongelmiin, on olemassa erikoistunut Windows-korjausohjelmisto, joka voi auttaa sinua ratkaisemaan ne nopeasti, ja se on ns. Restoro.

Näin voit korjata rekisterivirheet Restoron avulla:

 1. Lataa ja asenna Restoro.
 2. Käynnistä sovellus.
 3. Odota, että sovellus löytää järjestelmän vakausongelmat ja mahdolliset haittaohjelmatartunnat.
 4. Lehdistö Aloita korjaus.
 5. Käynnistä tietokone uudelleen, jotta kaikki muutokset tulevat voimaan.

Kun prosessi on valmis, tietokoneesi pitäisi toimia täydellisesti, eikä sinun enää tarvitse huolehtia Windows Update -virheistä.

⇒ Hanki Restoro


Vastuuvapauslauseke: Tämä ohjelma on päivitettävä ilmaisesta versiosta tiettyjen toimien suorittamiseksi.


2. Käynnistä laite uudelleen

 1. Napsauta Käynnistä-kuvaketta.
 2. Napsauta nyt Tehoa kuvake.
  Korjaa Windows 10/11 -päivitysvirhe 0x8024ce0e [Easy Guide]
 3. Valitse valikosta Käynnistä uudelleen.
  Korjaa Windows 10/11 -päivitysvirhe 0x8024ce0e [Easy Guide]

Vaikka se näyttää yksinkertaiselta, tiedetään, että laitteen uudelleenkäynnistys ratkaisee virhekoodin 0x8024a105. Joissakin tapauksissa nämä ratkaisut voivat myös korjata päivitysvirheen 0x8024001e, joten muista kokeilla sitä.

3. Varmista, että sinulla on tarpeeksi tilaa

 1. Avata Tiedostonhallinta.
 2. Mene Tämä PC.
 3. Vuonna Laitteet ja ajurit Tarkista ohjaimien jäljellä oleva tallennustila.
  Korjaa Windows 10/11 -päivitysvirhe 0x8024ce0e [Easy Guide]

32-bittisen käyttöjärjestelmän päivittämiseksi laitteesi tarvitsee vähintään 16 Gt vapaata tilaa tai 20 Gt 64-bittisessä käyttöjärjestelmässä. Siksi laitteen tiedoista riippuen on tärkeää varmistaa, että sinulla on tarpeeksi tilaa.

Voit vapauttaa tilaa laitteeltasi poistamalla tarpeettomat tiedostot ja kansiot ja jopa sovelluksia, joita et enää käytä.

4. Irrota ulkoinen laitteisto

Varmista, että poistat kaikki ulkoiset laitteet ja ohjaimet tai muut laitteeseesi liitetyt laitteet, joita ei tarvita perustoimintoihin.

Kun olet suorittanut tämän vaiheen, yritä suorittaa päivitys uudelleen ja katso, saatko edelleen Windows Update -virheen 0x8024ce0e.

5. Tarkista Laitehallinta

 1. Lehdistö Windows-avain + X ja valitse Laitehallinta luettelosta.
  Korjaa Windows 10/11 -päivitysvirhe 0x8024ce0e [Easy Guide]
 2. Etsi mitä tahansa laitetta, jossa on a keltainen huutomerkki sen vieressä.
 3. Kun se on löydetty, napsauta ohjainta hiiren kakkospainikkeella.
 4. Valita Päivitä ohjain tai Poista asennus.
  0x00000002 DEVICE_QUEUE_NOT_BUSY

Voit myös käyttää erikoistyökalua, joka auttaa sinua päivittämään kaikki ohjaimet nopeasti automaattisesti.

⇒ Hanki DriverFix

Siinä kaikki. Toivomme, että jokin yllä esitetyistä ratkaisuista on auttanut sinua ratkaisemaan Windows-päivitysvirheen 0x8024ce0e.

Jos sinulla on muita suosituksia tai ehdotuksia, haluaisimme kuulla ne, joten älä epäröi jättää meille viestiä alla olevaan kommenttiosaan.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.