• Koska .DAT-tiedostot voivat olla mitä tahansa, ongelmana on, että ne vioituvat erittäin helposti.
 • Helpoin tapa käsitellä .DAT-tiedostosi virheitä on suorittaa järjestelmän palautus tietokoneellasi.
 • On myös erityinen komento, jonka avulla voit korjata vioittuneet .DAT-tiedostot.
 • Jotkut erikoistuneet virustorjuntatyökalut voivat avata nämä tiedostot ja suojata tietokonettasi samanaikaisesti.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten PC-ongelmien korjaamiseen suosittelemme DriverFixiä:
Tämä ohjelmisto pitää ohjaimet käynnissä ja suojaa näin yleisiltä tietokonevirheiltä ja laitteistovikoilta. Tarkista kaikki ohjaimesi nyt kolmella helpolla vaiheella:

 1. Lataa DriverFix (vahvistettu lataustiedosto).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi kaikki ongelmalliset ajurit.

 3. Klikkaus Päivitä ajurit saada uusia versioita ja välttää järjestelmän toimintahäiriöt.

 • DriverFix on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

.DAT-tiedostot ovat luokka erikoistiedostoja, jotka voivat olla kirjaimellisesti mitä tahansa. Jos tiedät muiden tiedostopäätteiden tapauksessa, mikä ohjelma ne avaa, nämä tiedostot voivat olla yksinkertainen tekstidokumentti tai jopa kuva.

Näin ollen usein on tapauksia, joissa .DAT-tiedosto vioittuu. Tämä taas voi johtaa moniin ongelmiin, kun tietty sovellus, joka loi DAT-tiedoston, toimii virheellisesti.

Onneksi .DAT-tiedostovirheen korjaaminen on melko helppoa. Muutaman vaiheen avulla pääset nopeasti takaisin raiteilleen. Jatka alla olevan pikaoppaan lukemista löytääksesi tarpeisiisi parhaiten sopivan menetelmän.

Contents

Kuinka voin korjata .DAT-tiedoston virheet nopeasti?

1. Suorita järjestelmän palautus

 1. Tyyppi msconfig in Cortanan hakukenttä.
 2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Järjestelmän konfigurointisovellus hakutuloksesta ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana.
 3. Vuonna Järjestelmän asetukset ikkunat, valitse Työkalu.
 4. Valitse Järjestelmän palauttaminen luettelosta Työkalun nimi edellyttäen, ja paina Tuoda markkinoille -painiketta.Korjaa vioittuneet .DAT-tiedostot tehokkaasti [Quick Guide]
 5. Noudata näytön ohjeita, joihin kuuluu päivämäärän valitseminen, johon haluat järjestelmän palauttavan. Tietenkin sinun on valittava päivämäärä, joka edeltää .DAT-tiedoston ongelmia.

Tämä on usein helpoin tapa käsitellä .DAT-tiedostovirheitä, mikä voi tarjota sinulle hengähdystauon ongelmiisi mahdollisimman nopeasti.

Helpompi ratkaisu olisi käyttää ammattimaista kolmannen osapuolen työkalua, joka skannaa tietokoneesi, korjaa kaikki löytämänsä rekisteriongelmat ja palauttaa järjestelmäasetukset optimaalisiin arvoihin.

Hanki Restoro

2. Suorita SFC-skannaus

 1. Lyö Windows-avain + R käynnistääksesi Juosta valintaikkuna.
 2. Tyyppi cmd ja paina Tulla sisään käynnistääksesi Windowsin komentokehote.
 3. Vuonna Komentokehote ikkuna, tyyppi sfc/scannow ja paina Tulla sisään.Korjaa vioittuneet .DAT-tiedostot tehokkaasti [Quick Guide]
 4. Odota, kunnes prosessi on valmis. Saattaa kestää muutamia minuutteja, ennen kuin skannaus on 100 prosenttia valmis.
 5. Käynnistä tietokone uudelleen, niin .DAT-tiedostovirheet häviävät lopullisesti.

Toinen vaihtoehto, jota voit kokeilla, on suorittaa järjestelmäsi sfc-tarkistus varmistaaksesi, että kaikki tiedostosi ovat täydellisessä järjestyksessä. Muista suorittaa yllä olevat vaiheet tämän toiminnon suorittamiseksi.

Hyödyllinen vinkki käyttäjille

Koska .DAT-tiedostot voivat olla mitä tahansa, ongelmana on, että ne voivat sisältää viruksia, ja tämä tekee niistä hakkereiden suosiman muodon.

Mutta jopa tähän hankalaan ongelmaan on olemassa nopeita ja älykkäitä ratkaisuja. Tässä tapauksessa hyvä uutinen on, että virustentorjuntaohjelmat voivat avata .DAT-tiedostoja.

Joten viisainta, kun haluat avata tällaisen tiedoston ensimmäistä kertaa, on käyttää erittäin hyvää virustorjuntaratkaisua.

Markkinoilla on tietysti paljon tällaisia ​​ohjelmia, mutta tätä varten olemme koonneet sinulle erinomaisen ja hyödyllisen oppaan.

Varmista, että käytät tarpeisiisi sopivaa virustorjuntaohjelmistoa, etkä saastuta tietokonettasi yllättävillä haittaohjelmilla.

Korruptoituminen. DAT-tiedostot voivat olla erittäin turhauttavia, mutta sinun ei tarvitse huolehtia, koska on olemassa muutamia tapoja korjata ne helposti.

Varmista vain, että valitset oikean ratkaisun tarpeisiisi ja korjaa tämäntyyppiset tiedostot hetkessä.

Toivomme, että ratkaisumme auttoivat sinua korjaamaan vioittuneet . DAT-tiedostot Windows 10:ssä. Jos haluat lisää ehdotuksia tai muita kysymyksiä tästä aiheesta, siirry alla olevaan kommenttiosaan.