• Kun Samsung-kannettavasi ei käynnisty ohjelmistopäivityksen jälkeen, ongelma johtuu todennäköisesti viimeisimmästä asennetusta versiosta tai järjestelmätiedoston vioittumisesta.
 • Korjaa virhe poistamalla ensin viimeisin asennettu päivitys ja palaamalla edelliseen vakaaseen versioon.
 • Jos tämä ei auta, suorita SFC-skannaus tai kokeile muita tässä lueteltuja menetelmiä.

Korjaa Samsungin kannettava tietokone, joka ei käynnisty ohjelmistopäivityksen jälkeen

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Vaikka Windows on edistynyt käyttöjärjestelmä, se myös kohtaa virheitä. Ja pahimmat näistä ovat ne, jotka estävät laitettasi käynnistymästä. Yksi tällainen virhe havaitaan Samsungin kannettavissa tietokoneissa, kun se lopettaa käynnistyksen ohjelmistopäivityksen jälkeen.

Se, että kannettava tietokone ei käynnisty päivityksen jälkeen, osoittaa ongelman itse uusimmassa asennetussa versiossa. Se voi olla joko Windows-päivitys, ohjain tai sovellus.

Mutta, älä huoli! Ongelma on helposti korjattavissa, ja olemme listanneet tehokkaimmat ratkaisut, jos Samsung-kannettavasi ei käynnisty ohjelmistopäivityksen jälkeen.

Contents

Miksi Samsung-kannettavani ei käynnisty?

Yleisin syy ongelmaan on yhteensopimattomuus. Jos asennettu versio ei ole yhteensopiva laitteen kanssa, se ei välttämättä käynnisty eikä Samsungin kannettava tietokone käynnistä Windowsia.

Sen lisäksi se voi olla itse uusimmassa versiossa oleva bugi. Usein uusi versio tuo järjestelmään jonkinlaisen epävakauden, eikä Samsung-kannettavasi käynnisty logon ohi.

Joissakin tapauksissa se voi liittyä itse kannettavaan tietokoneeseen liittyviin ongelmiin. Esimerkiksi ongelmat akussa, latauskaapelissa/portissa tai emolevyssä. Myös näyttöongelmat voivat johtaa tähän virheeseen.

Nyt kun sinulla on perusymmärrys siitä, miksi Samsung-kannettavasi ei käynnisty päivityksen jälkeen, opastetaan sinua siihen liittyvät ratkaisut.

Mitä teen, jos Samsung-kannettavani ei käynnisty ohjelmistopäivityksen jälkeen?

1. Suorita perustarkistuksia

Ensimmäinen asia, joka sinun on tarkistettava, on, toimivatko laitteistokomponentit hyvin. Jos kannettavan tietokoneen akku on jo tyhjä, varmista, että latausportti ja kaapeli toimivat hyvin, koska ne ovat ainoa virtalähde.

Voit myös käyttää toista akkua tarkistaaksesi, johtuuko ongelma tietokoneeseen kytketystä akusta.

Toinen asia, jonka voit tehdä, on liittää varamonitori kannettavaan tietokoneeseen. Tämä auttaa tunnistamaan, johtuuko ongelma kannettavan tietokoneen näytöstä vai onko ongelma aiheuttanut ohjelmisto-ongelma.

Jos mikään tässä luetelluista menetelmistä ei ole toiminut, siirry seuraavaan.

2. Poista viimeisin päivitys

 1. Paina kannettavan tietokoneen virtapainiketta ja odota, että näyttö syttyy. Heti kun näet valmistajan logon, paina virtapainiketta pakottaaksesi tietokoneen sammumaan. Toista prosessi 3-4 kertaa, kunnes Automaattinen korjaus prosessi alkaa.
 2. Klikkaa Edistyneet asetukset -painiketta Automaattinen korjaus näyttö.Lisäasetukset samsungin kannettavan tietokoneen korjaamiseksi ei käynnisty ohjelmistopäivityksen jälkeen
 3. Napsauta seuraavaksi Vianetsintä.Vianetsintä
 4. Valitse jälleen Edistyneet asetukset.Edistyneet asetukset
 5. Klikkaa Poista päivitykset kuudesta tässä näkyvästä vaihtoehdosta.Poista päivitykset korjataksesi samsung-kannettava tietokone ei käynnisty ohjelmistopäivityksen jälkeen
 6. Valitse poistettavan päivityksen tyyppi, Laatu tai Ominaisuus.Päivityksen tyyppi
 7. Napsauta nyt Poista ominaisuuspäivityksen asennus (valitsimme ominaisuuspäivityksen aiemmin) -painiketta.Asennuksen poistaminen Samsungin kannettavan tietokoneen korjaamiseksi ei käynnisty ohjelmistopäivityksen jälkeen
 8. Odota, että päivitys on poistettu, ja kun se on tehty, käynnistä tietokone uudelleen.

Useimmissa tapauksissa se on ongelmallinen uusin versio Samsung-kannettavan takana, joka ei käynnisty ohjelmistopäivityksen jälkeen. Voit helposti poistaa uusimman päivityksen palautustilasta, vaikka Windows ei käynnisty.

Jos Samsungin kannettavan tietokoneen palautus ei toimi, kokeile muita tapoja päästä palautustilaan. Jos tämä menetelmä toimii, älä myöskään päivitä heti mitä teit viime kerralla, vaan odota sen seuraavan version julkaisua.

3. Suorita SFC-skannaus

 1. Kytke päälle Samsung kannettava tietokone ja heti kun näyttöön syttyy valo, sammuta se pitämällä virtapainiketta painettuna. Toista sama prosessi 3-4 kertaa, kunnes Automaattinen korjaus alkaa vaikuttaa.
 2. Klikkaa Edistyneet asetukset.Edistyneet asetukset
 3. Napsauta seuraavaksi Vianetsintä siirtyäksesi palautusvaihtoehtoihin.Samsungin kannettavan tietokoneen vianmääritys ei käynnisty ohjelmistopäivityksen jälkeen
 4. Klikkaus Edistyneet asetukset.Edistyneet asetukset
 5. Valitse Komentokehote eri vaihtoehdoista täällä.Komentokehote
 6. Liitä seuraava komento ja paina Tulla sisään ajamaan SFC skannata:sfc /scannowSFC-skannaus Samsungin kannettavan tietokoneen korjaamiseksi ei käynnisty ohjelmistopäivityksen jälkeen

Kun tarkistus on valmis, käynnistä tietokone uudelleen. Samsungin kannettava tietokone, joka ei käynnisty Windows 10:n ohjelmistopäivitysvirheen jälkeen, korjataan.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

SFC (System File Checker) -tarkistus on erittäin tehokas paikantamaan ja korvaamaan tietokoneen vioittuneet järjestelmätiedostot. Ja joissakin tapauksissa nämä tiedostot voivat vioittua päivitysprosessin aikana, jolloin SFC-skannauksen suorittaminen saattaa tehdä tempun.

Jos tämä ei auta, kokeile seuraavaa menetelmää.

4. Suorita järjestelmän palautus

 1. Paina ja pidä virtapainiketta painettuna käynnistääksesi Samsungin kannettavan tietokoneen. Nyt heti, kun näyttö syttyy, pidä virtapainiketta uudelleen painettuna pakottaaksesi kannettavan tietokoneen sammumaan. Toista prosessi 3-4 kertaa, kunnes näet Automaattinen korjaus näyttö.
 2. Napsauta nyt Edistyneet asetukset tässä.Edistyneet asetukset
 3. Klikkaus Vianetsintä.Vianetsintä
 4. Napsauta seuraavaksi uudelleen Edistyneet asetukset.Edistyneet asetukset
 5. Valitse Järjestelmän palauttaminen kuudesta tässä luetellusta vaihtoehdosta.Järjestelmän palautus Samsungin kannettavan tietokoneen korjaamiseksi ei käynnisty ohjelmistopäivityksen jälkeen
 6. Klikkaa Seuraava in Järjestelmän palauttaminen ikkuna jatkaaksesi.Seuraava
 7. Valitse palautuspiste luettelosta ja napsauta Seuraava.Valitse piste
 8. Tarkista nyt palautustiedot ja napsauta Suorittaa loppuun aloittaaksesi prosessin.Korjaa loppuun samsung-kannettava tietokone ei käynnisty ohjelmistopäivityksen jälkeen
 9. Klikkaus Joo avautuvassa vahvistuskehotteessa.Joo

Järjestelmän palauttaminen on edistynyt vianmääritysmenetelmä, joka auttaa tehokkaasti poistamaan taustalla olevan syyn, kun Samsung-kannettavasi ei käynnisty ohjelmistopäivityksen jälkeen. Varmista, että valitset pisteen, joka on luotu ennen kuin kohtasit ongelman ensimmäistä kertaa Windowsin käynnistyksen aikana.

Ota myös selvää, kuinka voit luoda palautuspisteen Windows 11:ssä, koska ne ovat erittäin hyödyllisiä, kun kohtaat tällaisia ​​​​virheitä. Vaikka oikeat asetukset ovat paikoillaan, Windows luo automaattisesti palautuspisteen ennen suuria muutoksia.

Jos haluat valita paljon helpomman tavan palauttaa järjestelmä, voit aina käyttää ohjelmaa, joka suorittaa nämä vaiheet automaattisesti.

Restoro voi olla hyödyllinen, koska se suorittaa tietokoneesi täyden tarkistuksen ja tunnistaa kaikki vialliset sovellukset ja järjestelmätiedostot. Sen jälkeen se korvaa jokaisen vaurioituneen elementin päivitetyllä vastaavalla.

Korjaa Samsungin kannettava tietokone, jos se ei käynnisty ohjelmistopäivityksen jälkeen

Restoro

Järjestelmän optimointityökalu, jonka avulla voit havaita ja palauttaa toimimattomia elementtejä.

Ilmainen kokeilu Lataa nyt

5. Asenna Windows uudelleen

Jos mikään tässä luetelluista menetelmistä ei ole toiminut, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin asentaa Windows uudelleen. Tässä on suositeltavaa tehdä puhdas asennus.

Voit asentaa Windows 11:n tai Windows 10:n uudelleen useilla eri tavoilla asennetun iteroinnin mukaan. Useimmat käyttäjät suosivat käynnistettävää USB-asemamenetelmää, mutta voit myös kokeilla muita asentaaksesi käyttöjärjestelmän uudelleen.

6. Käytä erityistä kolmannen osapuolen työkalua

Suhteellisen yksinkertaisempi ja nopeampi tapa korjata käynnistysongelmat on käyttää erityistä kolmannen osapuolen työkalua. Suosittelemme käyttöä Windows Boot Genius TenorShare, erittäin tehokas ohjelmistotyökalu, joka ei vain korjaa käynnistysongelmia, vaan myös lukuisia BSOD (Blue Screen of Death) -virheitä.

Myös, Windows Boot Genius voi auttaa palauttamaan tietoja käynnistämättömältä kiintolevyltä, paitsi korjaa vioittunut rekisteri ja palauttaa Windowsin salasanan tai tuoteavaimen.

Hanki Boot Genius

Se siitä! Kun saavutat tämän artikkelin osan, ongelman, joka johtuu siitä, että Samsung-kannettavasi ei käynnisty ohjelmistopäivityksen jälkeen, pitäisi olla eliminoitu.

Saat lisätietoja ja mahdollisia ratkaisuja tutustumalla viestiimme siitä, mitä tehdä, jos kannettava tietokone ei käynnisty Windows-päivityksen jälkeen.

Vaihtoehtoisesti käyttäjät huomasivat, että kannettavan tietokoneen opas ei käynnisty RAM-päivityksen jälkeen, mikä oli erittäin hyödyllistä, koska ongelma oli samanlainen kuin yllä esitetty.

Kerro meille, mikä korjaus toimi sinulle alla olevassa kommenttiosassa.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.