• PowerShell-ongelmat ovat osa Windows-virheitä, joita käyttäjät kohtaavat päivittäin.
 • Jos Windows PowerShell on lakannut toimimasta, tietokoneesi sisältää todennäköisesti piilotettuja ohjelmistoja, kuten viruksen.
 • Muista suorittaa haittaohjelmatarkistus suojausohjelmistollasi tai käynnistää puhdas käynnistys varmistaaksesi, onko kyseessä kolmannen osapuolen sovellus, joka aiheuttaa ristiriitoja.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Windows PowerShell -virheiden kokeminen ei ole miellyttävä tilanne, joten sinun on ryhdyttävä toimiin, kun vastaanotat Windows PowerShell on lakannut toimimasta viesti.

Miksi PowerShell ei toimi? Joissakin tilanteissa haittaohjelmahyökkäys saattaa olla syynä siihen, että Windows PowerShell ei toimi kunnolla.

Tämä virhe on melko ärsyttävä, koska se pysäyttää Windows 10 -järjestelmässäsi käynnissä olevat prosessit. Saat myös tämän virhesanoman ilman lisätietoja, ja sen seurauksena et voi sanoa, mikä tämän ongelman tarkalleen aiheutti.

Joka tapauksessa ei kannata panikoida. Kuten aina, on olemassa erilaisia ​​​​vianmääritysratkaisuja, joita voidaan käyttää korjaamaan ongelma Windows PowerShell on lakannut toimimasta virhe.

Contents

Miksi Powershell ei toimi?

Windows PowerShell ei avaudu korruptoituneiden järjestelmätiedostojen vuoksi tai kun tietokoneeseen on asennettu ristiriitaisia ​​kolmannen osapuolen sovelluksia.

Korjaa Powershell, jos se ei toimi tai aukea 5 vaiheessa

Lisäksi on mahdollista, että PowerShell on poistettu käytöstä, ja sen seurauksena se on lakannut toimimasta. Tässä tapauksessa sinun on otettava se käyttöön osoitteesta Windowsin ominaisuudet.

Tämän lisäksi tässä luetellut ratkaisut toimivat myös seuraavissa tapauksissa:

 • Windows PowerShell ei suorita komentosarjoja yritä catch / import module / unblock-file / uninstall-package / update-help powershell ei toimi
 • Windows PowerShell -komennot eivät toimi Windows Updaten jälkeen
 • Powershell on lakannut toimimasta
 • Windows PowerShell ei kirjoita
 • Windows Powershell ei avaudu järjestelmänvalvojana – Windows Powershell ei avaudu
 • Powershell ei toimi Windows 11:ssä, 10:ssä
 • CMD ja Powershell eivät toimi
 • Powershell ei näytä kehotetta
 • Visual Studio koodi Powershell ei toimi
 • Tehtävien ajoitus Powershell ei toimi
 • Server 2016, 2012 r2 Powershell ei toimi

Monet käyttäjät ilmoittivat, että mitään ei tapahdu, kun he napsauttavat Suorita järjestelmänvalvojana PowerShellissä, ja tämä johtuu todennäköisesti vioittuneista järjestelmätiedostoista.

Tämä ei ole ainoa sovellus, johon tämä ongelma vaikuttaa, ja monet ilmoittivat, etteivät he pystyneet suorittamaan komentokehotetta järjestelmänvalvojana tietokoneessaan.

Toinen merkki siitä, että sinulla on järjestelmän vioittumisongelma, on PowerShellia ei tunnisteta -viesti, mutta onneksi on olemassa tapoja korjata se.

Kuinka voin korjata, että PowerShell on lakannut toimimasta?

Tässä artikkelissa

1. Aloita täydellinen järjestelmän tarkistus

Joissakin tilanteissa haittaohjelmahyökkäys saattaa olla syynä siihen, miksi Windows PowerShell ei toimi kunnolla. Joten ensimmäinen asia, joka on tehtävä, on käynnistää suojausskannaus.

Todennäköisesti olet saanut tartunnan Poweliksilla, haittaohjelmalla, joka häiritsee PowerShellia. Tähän virukseen liittyvät tiedostot ovat dllhost.exe *32 tai dllhst3g.exe *32, ja ne voidaan yleensä pysäyttää Task Managerista.

Nyt tässä tapauksessa sinun on käytettävä virustentorjuntatyökalua ja tarkistettava Windows 10 -järjestelmäsi mahdollisten tartunnan saaneiden tiedostojen varalta. Suojausohjelman pitäisi löytää ja poistaa haittaohjelma automaattisesti.

minäSuojaustarkistus on suositeltavaa suorittaa vikasietotilassa – silloin Windows 10 -alusta poistaa käytöstä kolmannen osapuolen sovellukset ja prosessit.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Restoro skannaa, diagnosoi ja korjaa kaikki tietokoneellesi vaurioituneet tiedostot tekniikalla, joka ei vain korjaa Windows-käyttöjärjestelmää, vaan myös korjaa jo tehdyt vahingot täydellisellä korvaavien tiedostojen tietokannalla.

Tarkistuksen lopussa voit tarkistaa tietokoneesi laitteisto-, tietoturva- ja vakauspisteet maailmanlaajuiseen keskiarvoon verrattuna ja korjata ne yhdellä napsautuksella.

Korjaa Powershell, jos se ei toimi tai aukea 5 vaiheessa

Restoro

Käytä tätä tehokasta tekniikkaa, joka turvaa ja korjaa turvallisesti minkä tahansa tietokoneen optimoituun tilaan.

Ilmainen lataus Vieraile verkkosivustolla

2. Aloita puhdas käynnistys

 1. paina Windows + R avaamaan Juosta komento, kirjoita msconfigja napsauta OK.msconfig
 2. From Järjestelmän asetuksetmene osoitteeseen Kenraali välilehti ja poista valinta Lataa aloituskohteet kenttä alla Valikoiva käynnistys.poista valinta korjataksesi Windowsin powershell lakkasi toimimasta
 3. Vaihda seuraavaksi kohtaan Palvelut -välilehti, tarkista Piilota kaikki Microsoftin palvelut valintaruutu ja napsauta sen jälkeen Poista kaikki käytöstä.piilottaa kaikki Microsoftin palvelut
 4. Vaihda nyt kohtaan Aloittaa -välilehteä ja napsauta Avaa Tehtävienhallinta linkki.Avaa Tehtävienhallinta korjataksesi Windowsin powershell lakkasi toimimasta
 5. Valitse tässä luetellut ohjelmat yksitellen ja napsauta Poista käytöstä pohjalla.poista käynnistysohjelmat käytöstä korjataksesi Windowsin powershell lakkasi toimimasta
 6. Palaa nyt takaisin Järjestelmän asetukset ikkuna ja napsauta OK.klikkaus
 7. Klikkaus Uudelleenkäynnistää näkyviin tulevassa kehotteessa.uudelleenkäynnistää

Voit nähdä, aiheuttaako ohjelmistoristiriita Windows PowerShellin toimintahäiriöitä käynnistämällä puhtaan käynnistyksen. Tällä tavalla voit käynnistää Windows 10 -järjestelmän vain oletusominaisuuksilla.

Jos Windows PowerShell on lakannut toimimasta virhettä ei näytetä puhtaan käynnistyksen jälkeen, se tarkoittaa, että ohjelmisto on ristiriidassa, joten sinun on poistettava tästä ongelmasta vastuussa oleva ohjelma.

3. Poista Windows PowerShell käytöstä ja ota se uudelleen käyttöön

 1. Lehdistö Windows + R avata Juostatulla sisään appwiz.cpl tekstikentässä ja napsauta OK.appwiz.cpl
 2. Napsauta pääikkunan vasemmasta paneelista Laita Windows toiminnot päälle tai pois.ota ikkunaominaisuudet käyttöön tai poista ne käytöstä korjataksesi Windowsin powershell lakkasi toimimasta
 3. Vieritä alas ja etsi Windows PowerShell merkintä, poista valinta ja napsauta sitten OK.poista käytöstä korjata windows powershell lakkasi toimimasta
 4. Käynnistä tietokone uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan.
 5. Kun tietokone käynnistyy, palaa takaisin kohtaan Windowsin ominaisuudet ikkunassa, valitse valintaruutu Windows PowerShellja napsauta OK ottaaksesi sen uudelleen käyttöön.ottaa uudelleen käyttöön
 6. Odota, että se asennetaan.Asentaa

Kun olet ottanut ominaisuuden uudelleen käyttöön, tarkista, onko Windows Powershell -ongelma ratkaistu.

4. Luo uusi Microsoft-tili

 1. Lehdistö Windows + minä käynnistää asetuksetvalitse Tilit navigointiruudusta ja napsauta sitten Perhe ja muut käyttäjät.perhe ja muut käyttäjät
 2. Klikkaa Lisää tili vieressä olevaa painiketta Lisää toinen käyttäjä.lisää tili korjataksesi Windowsin powershell lakkasi toimimasta
 3. Anna tarvittavat tiedot ja suorita prosessi loppuun noudattamalla näytön ohjeita.ohjeet

Muista varmuuskopioida tietosi ennen tämän prosessin suorittamista. Sinun on ehkä tuotava henkilökohtaiset tiedostosi ja sovelluksesi uudelle tilille.

Tilisi voi olla vioittunut (eri syistä), ja siksi saat edelleen Windows PowerShell on lakannut toimimasta virhe. Joten yritä luoda uusi tili, ja ongelman pitäisi korjata.

5. Palauta PowerShell oletusasetuksiin

 1. Lehdistö Windows + E käynnistääksesi Resurssienhallinnan, liitä seuraava polku osoitepalkkiin vaihtamisen aikana Käyttäjätunnus laitteesi kanssa ja paina Tulla sisään:C:\Users\Username\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Windows PowerShell
 2. Valitse nyt Windows PowerShell syöttöä ja paina Del näppäintä sen poistamiseksi. Valitse oikea vastaus siltä varalta, että näyttöön tulee vahvistuskehote.poistaa
 3. Luo nyt uusi käyttäjätili samalle tietokoneelle, siirry samaa polkua pitkin ja kopioi PowerShell pikakuvake USB-asemaan.
 4. Palaa seuraavaksi alkuperäiseen tiliin ja siirry kohtaan Windows PowerShell kansio ja liitä se PowerShell pikakuvake tähän.

Se siitä! PowerShell on nyt palautettu tehdasasetuksiin, ja kaikki tehdyt muutokset poistetaan automaattisesti.

Mitä voin tehdä, jos PowerShell ei toimi Windows 11:ssä?

Voit asentaa Windows 11:n uusimman version, poistaa ristiriitaisia ​​kolmansien osapuolien sovelluksia, etsiä haittaohjelmia tai tunnistaa ja poistaa vioittuneet järjestelmätiedostot.

Näiden ratkaisujen lisäksi, jos ongelma on alkanut äskettäin, järjestelmän palauttamisen pitäisi tehdä temppu ja saada asiat käyntiin hetkessä.

Mikä PowerShellin versio tulee Windows 11:n mukana?

Tällä hetkellä Windows 11:ssä meillä on PowerShell-versio 5. Voit kuitenkin nähdä tarkan version kirjoittamalla alla olevan komentosarjan Powershelliin ja painamalla Tulla sisään.

$PSversionTable

Toivottavasti virheilmoitus on nyt poissa. Jos sinulla on kysyttävää yllä olevista vianetsintäratkaisuista, ota yhteyttä tiimiimme. Voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevaa kommenttikenttää.

Lisäksi, jos löydät muita ratkaisuja tämän virheen korjaamiseen, luettele vianetsintävaiheet kommenteissa, niin päivitämme tämän oppaan vastaavasti.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.