• Näytön häivyttäminen ovat melko yleisiä ongelmia Windows 10:ssä, mutta voit korjata ne näillä helpoilla menetelmillä. Alla olevien yksityiskohtaisten ratkaisujen lisäksi voit myös suorittaa järjestelmän tarkistuksen (suorita sfc / scannow) tai käynnistää järjestelmän palautuksen.
 • Toinen tapa korjata häipyvä näyttö on päivittää ajurit. Jos automaattiset päivitykset eivät toimi sinulle, voit aina käyttää ohjainpäivitysohjelmaa.
 • Jos sinulla on muita ongelmia näytön kanssa, mene eteenpäin ja tarkista näytön vianmäärityskeskus.
 • Etsitkö muita vastaavia ratkaisuja? Voit tarkistaa kannettavan tietokoneen ja PC-keskittimen muita vianetsintäoppaita.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Onko sinulla ongelmia näytön näytössä? Jos värit eivät ole enää tarkkoja ja jos sinusta tuntuu, että kaikki häipyy sisään ja ulos, sinun on diagnosoitava ongelmat ja löydettävä korjaus mahdollisimman pian.

Haalistuva näytön näyttö voi sotkea työsi ja osoittautua ärsyttäväksi ongelmaksi lähinnä siksi, että syiden löytäminen, miksi kirkkaus ja värit eivät ole enää yhtä eloisia kuin ennen, voi olla todellinen haaste.

No, jos saat häipyvän näytön asennuksen tai uuden sovelluksen tai ohjelman suorittamisen jälkeen tai jos ongelma ilmeni sen jälkeen, kun olet päivittänyt uuden Windows 10 -päivityksen, voit aloittaa toimintahäiriön eristämisen.

Useimmissa tilanteissa kyseessä ei ole laitteistoon liittyvä ongelma, vaan tietyn ohjelman tai ominaisuuden aiheuttama toimintahäiriö. Joten, kuten jo tiedät, voit korjata kaiken itse erityisten vianetsintäratkaisujen avulla.

Tietenkin, jos et pysty ratkaisemaan Windows 10:n häipyvän näytön ongelmaa tämän oppaan ohjeiden suorittamisen jälkeen, sinun kannattaa harkita laitteisto-ongelmaa – näyttö tai näyttö voi olla viallinen. Siinä tapauksessa sinun tulee viedä laitteesi takaisin huoltoon ja pyytää kokeneemman mielipidettä ja epäsuoraa apua.

Contents

Kuinka korjaan häipyvän näytön näytön?

 1. Aloita järjestelmän uudelleenkäynnistys
 2. Ota Windows-päivitykset käyttöön
 3. Päivitä grafiikka-ajurit
 4. Asenna grafiikkaohjaimet uudelleen

1. Aloita järjestelmän uudelleenkäynnistys

Joskus näytön näyttö saattaa haalistua reagoimattoman ohjelman tai muiden vastaavien vioittuneiden prosessien vuoksi. Joten tässä tapauksessa ongelmat voidaan korjata helposti päivittämällä Windows 10 -käyttöjärjestelmä. No, nopein tapa saada uusi uudelleenkäynnistys on käynnistää laite uudelleen.

Uudelleenkäynnistyksen aikana Windows 10 -järjestelmäsi alustetaan uudelleen ja kaikki sisäänrakennetut ominaisuudet käynnistyvät uudelleen. Jos pienet ongelmat aiheuttivat näytön toimintahäiriön, nyt sinun pitäisi pystyä korjaamaan kaikki ilman erityisiä vianetsintävaiheita; muussa tapauksessa jatka ja jatka loput ohjeet alhaalta.

2. Asenna Windows 10 -päivitykset

 1. paina Win+I näppäimistön pikanäppäimet.
 2. alkaen Järjestelmäasetukset ikkuna, joka käynnistetään, napsauta Päivitys ja suojaus ala.
 3. Napsauta seuraavaksi Windows päivitysjoka sijaitsee pääikkunan vasemmassa paneelissa.
 4. Windows päivitys
 5. Jos laitteellesi on saatavilla Windows 10 -päivitys, näet sen ilmoituksen.
 6. Seuraa vain näytön ohjeita ja asenna saatavilla olevat korjaustiedostot.
 7. Kun olet valmis, käynnistä tietokone uudelleen.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Merkintä: Jos näytön häivytysongelma ilmeni Windows 10:n käyttöönoton jälkeen, voit poistaa tämän päivityksen nähdäksesi, ratkaiseeko se ongelmasi. Voit poistaa tietyn järjestelmäpäivityksen seuraavasti:

 1. Käytä ylhäältä olevia vaiheita ja siirry kohtaan Windows päivitys sivu.
 2. Vieritä sieltä alas ja napsauta Edistyneet asetukset linkki.tarkastella päivityshistoriaa Windows 10
 3. Valitse Tarkastele päivityshistoriaasi.
 4. Valitse, mikä päivitys haluat poistaa ja käynnistää järjestelmäsi uudelleen.

3. Päivitä grafiikkaohjaimet

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Windows Käynnistä kuvake.
 2. Valitse näkyviin tulevasta luettelosta Laitehallinta.laitehallinta windows 10
 3. Laajenna Laitehallinnasta Näyttösovittimet sisääntulo.
 4. Napsauta siellä hiiren kakkospainikkeella grafiikkaohjaimia ja valitse Päivitä ohjainohjelmisto.
 5. Odota, kun päivitys otetaan käyttöön.
 6. Sulje Laitehallinta ja käynnistä Windows 10 -laite uudelleen.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää erityistä ohjaimen päivitysohjelmistoa varmistaaksesi, että ohjaimet ovat aina kurissa. Apuohjelmat, kuten DriverFix, sisältävät suuria ajuritietokantoja ja ajan tasalla olevaa tekniikkaa täydellisen ohjaimen löytämiseksi laitteistollesi. Se on kevyt ja automaattinen, mikä säästää paljon aikaa.

4. Asenna grafiikkaohjaimet uudelleen

 1. Pääsy Laitehallinta jälleen, kuten edellä jo kerrottiin.
 2. Laajentaa Näyttösovittimet ja napsauta ohjaimia hiiren kakkospainikkeella.
 3. Valita Poista asennus.
 4. Kun olet valmis, sulje Laitehallinta ja käynnistä tietokone uudelleen.
 5. Käynnistyksen yhteydessä sinua kehotetaan asentamaan uusimmat grafiikkaohjaimet.
 6. Seuraa vain näytön ohjeita ja jatka asennusta.

Jos näytönohjainten automaattinen uudelleenasennus ei auta, yritä asentaa ne manuaalisesti valmistajan viralliselta verkkosivustolta.

Tietenkin, ensinnäkin, poista ohjaimet kokonaan tietokoneeltasi – kun olet poistanut ne Laitehallinnasta, siirry Ohjauspaneeliin, vaihda luokkaan ja napsauta Ohjelmat-kohdan alla olevaa Uninstall-vaihtoehtoa. Etsi kaikki grafiikkaohjaimeesi liittyvät ohjelmat ja poista ne.

Jatka lopuksi manuaalista asennusta – lataa ja suorita suoritettava tiedosto valmistajasi viralliselta verkkosivustolta ja käynnistä Windows 10 -järjestelmäsi uudelleen.

Yllä selitetyt vianetsintävaiheet auttavat sinua korjaamaan näytön häipyvän näytön ongelman. Jo yksityiskohtaisten ratkaisujen lisäksi voit myös suorittaa järjestelmätarkistuksen (suorita sfc /scannow korotetusta komentokehoteikkunasta) tai voit käynnistää järjestelmän palautuksen – jos ongelma liittyy jotenkin Windows 10 -järjestelmätiedostoihin, voit korjata viat palautuspisteen avulla.

Älä unohda, että voit kokea myös laitteisto-ongelman, tilanteen, jossa saatat joutua pyytämään kokeneemman apua.