• Jotkut käyttäjät väittivät saavansa Readiris on lakannut toimimasta virheilmoitus, joka saattaa johtua vanhentuneista ohjaimista.
 • Data Execution Prevention -komennon asetusten muuttaminen voi olla ratkaisu.
 • Erinomainen vaihtoehto sisältää järjestelmän puhtaan käynnistyksen.
 • Löydä alta helposti seurattavat ohjeet ja korjaa Readiris-ongelmasi lopullisesti muutamalla napsautuksella.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Readiris on OCR-ohjelmisto, jolla voit muokata kuvien tekstiä. Tämä ohjelmisto saattaa kuitenkin oksentaa a Readiris on lakannut toimimasta virheilmoitus joillekin käyttäjille.

Käyttäjät ovat ilmoittaneet saavansa virheilmoituksia, jotka yleensä kertovat, että ongelma on aiheuttanut ohjelman lakkauttamisesta oikein.

Viesti jatkuu sanomalla, että Windows sulkee ohjelman ja että käyttäjä saa ilmoituksen, jos ratkaisu on saatavilla.

Lopetti työskentelyn virheilmoitukset voivat ponnahtaa useimpiin ohjelmistoihin. Jos tämä virheilmoitus tulee näkyviin, kun avaat Readirisin, ohjelmisto sulkeutuu käynnistyksen yhteydessä.

Nämä päätöslauselmat saattavat korjata Readiris on lakannut toimimasta virhe.

Vihje-kuvake
Kärki

Jos kohtaat näitä ongelmia säännöllisesti, kokeile toista kannettavaa asiakirjaohjelmistoa, joka tarjoaa täyden OCR-tuen. Soda PDF erottuu tässä suhteessa, koska se antaa sinulle mahdollisuuden lukea, muuntaa ja muokata käsinkirjoitettua ja painettua tekstiä kuvalähteistä ja tallentaa se valitsemaasi digitaaliseen muotoon.

Contents

Kuinka voin korjata Readiris on lakannut toimimasta virhe?

1. Päivitä laiteohjaimet

1.1. Suorita manuaalinen päivitys

 1. Siirry työpöydän tehtäväpalkkiin, kirjoita Laitehallintaklikkaus Laitehallinta. Valitse luettelosta laite, jonka haluat päivittää.Käytä näitä 7 ratkaisua korjataksesi Readiris on lakannut toimimasta
 2. Valitse Etsi päivitetty ohjainohjelmisto automaattisesti.
 3. Klikkaus Päivitä ohjain.
 4. Jotta voit päivittää laitteesi, sinun on ehkä mentävä valmistajan viralliselle sivustolle ja ladattava sieltä uudet tiedostot.

Jos Readiris lakkaa toimimasta, manuaalinen päivitys voi olla erittäin tehokas tapa ratkaista ongelma. Avaa vain Laitehallinta ja noudata yllä mainittuja helppoja ohjeita.

1.2. Käytä erityistä työkalua

The Readiris on lakannut toimimasta virhe voi johtua myös vanhentuneista tai yhteensopimattomista ohjaimista. Tietokone ei pysty käsittelemään näytönohjainkortteja, tietokoneohjelmia, äänikortteja tai muita laitteita; kuljettajan tulee hallita niitä.

Voit päivittää ohjaimet manuaalisesti, jos sinulla on perusteellinen käsitys tietokoneesi tarvitsemista ohjaimista. Ohjaimen päivitysapuohjelma on paras vaihtoehto. Ohjainten päivittäminen ammattimaisella ratkaisulla on realistinen valinta Raediris-ongelmien ratkaisemiseen Windowsissa.

DriverFix käyttää tekniikkaa, joka on helppoa, nopeaa ja turvallista, kaikki käärittynä yhteen tehokkaaseen ohjelmaan, joka myös optimoi tietokoneesi laitteistosi.

Tällä ratkaisulla on suuri päivittäin päivitettävä ajuritietokanta, joten se tarjoaa uusimmat saatavilla olevat ohjaimet järjestelmän tarkistamisen jälkeen.

Nopea tapa tarkistaa laiteohjaimet on skannata ohjaimen päivitysohjelmistolla.

2. Suorita Readiris järjestelmänvalvojana

Käytä näitä 7 ratkaisua korjataksesi Readiris on lakannut toimimasta

Yritä ensin avata Readiris järjestelmänvalvojana. Nopein tapa tehdä se on napsauttaa hiiren kakkospainikkeella Readiris-pikakuvaketta ja valita Suorita järjestelmänvalvojana -vaihtoehto.

Jos tämä ratkaisu korjaa ongelman, sinun on valittava Suorita järjestelmänvalvojana Yhteensopivuus-välilehden asetus määrittää Readiris toimimaan automaattisesti korotetuilla käyttöoikeuksilla.

3. Käytä toista kannettavaa asiakirjaohjelmistoa

Vaikka Readiris tarjoaa käyttäjille selkeästi kattavan valikoiman hyödyllisiä ominaisuuksia, voit kokeilla toista ohjelmistoa, jos tämä kaatuu usein.

SodaPDF on luotettava ja yksinkertainen vaihtoehto tehokkaalla optisella merkintunnistusominaisuudella, jota voidaan käyttää suoraan selaimesta ilman asennusta.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Tämän jälkeen voit muokata ja yhdistää äskettäin luotuja asiakirjoja ja tallentaa ne useisiin tiedostomuotoihin, kuten PDF, DOCX ja XLSX.

Työkalulla on vahva salaus, ja se tallentaa vain lataamasi tiedostot 24 tunnin ajan. Se tarjoaa myös mahdollisuuden ladata erillisiä sovelluksia useille alustoille, jos niin haluat.

SodaPDF on erittäin kekseliäs, ja se tarjoaa työkalut, joita tarvitaan paitsi asiakirjojen muokkaamiseen, myös niiden sähköiseen allekirjoittamiseen, jakamiseen, pakkaamiseen ja jopa salasanasuojaukseen.

Työkalun avulla voit myös luoda ja täyttää lomakkeita, lisätä huomautuksia, kuten kommentteja ja tarrahuomautuksia, ja erämuuntaa suuremman joukon tiedostoja valitsemaasi muotoon.

Hanki Soda PDF

4. Valitse Suorita tämä ohjelma yhteensopivuustilassa: Vaihtoehto

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Readiris-ohjelman kuvaketta
 2. Valitse Ominaisuudet vaihtoehto.
 3. Valitse Yhteensopivuus-välilehti suoraan alla olevasta tilannekuvasta.Käytä näitä 7 ratkaisua korjataksesi Readiris on lakannut toimimasta
 4. Klikkaa Suorita tämä ohjelma yhteensopivuustilassa asetusta.
 5. Valitse aiempi Windows-alusta avattavasta valikosta. Käytä näitä 7 ratkaisua korjataksesi Readiris on lakannut toimimasta
 6. Valitse Käytä -vaihtoehto Yhteensopivuus-välilehdellä ja paina -painiketta OK -painiketta.

Jos käytät aiempaa Readiris-versiota (kuten Readiris 10 tai 11), joka on vanhempi kuin Windows-ympäristöäsi, sinun on ehkä suoritettava ohjelmisto yhteensopivuustilassa.

Lopetti työskentelyn virhe voi usein johtua ohjelmistojen yhteensopimattomuudesta Windowsin kanssa.

5. Puhdista käynnistysikkunat

 1. paina Windows-näppäin + R-pikanäppäin avataksesi Run.
 2. Syöte msconfig kohdassa Suorita ja paina Tulla sisään avataksesi System Configuration -ikkunan, joka näkyy suoraan alla.Windows 10 selain ei toimi
 3. Valitse Valikoiva käynnistys radiopainike.
 4. Poista valinta Lataa aloituskohteet valintaruutu.
 5. Valitse sitten molemmat Lataa järjestelmäpalvelut ja Käytä alkuperäistä käynnistyskokoonpanoa vaihtoehtoja.
 6. Avaa Palvelut-välilehti, joka näkyy suoraan alla.Käytä näitä 7 ratkaisua korjataksesi Readiris on lakannut toimimasta
 7. Valitse Piilota kaikki Microsoft palvelut-asetus sulkeaksesi pois MS-palvelut välilehdellä.
 8. Paina seuraavaksi Poista kaikki käytöstä -painiketta poistaaksesi kaikkien luettelossa olevien kolmansien osapuolten palveluiden valinnan.
 9. Klikkaa Käytä ja OK -painikkeita sulkeaksesi System Configuration -ikkunan.
 10. Paina sitten Uudelleenkäynnistää -painiketta avautuvassa Järjestelmän asetukset -valintaikkunassa.Käytä näitä 7 ratkaisua korjataksesi Readiris on lakannut toimimasta

The Lopetti työskentelyn virheilmoitusikkunat voivat usein ponnahtaa esiin ristiriitaisten ohjelmistojen takia.

Esimerkiksi Norton Antivirus ja EVGA Precision ovat kaksi ohjelmaa, jotka käyttäjät ovat havainneet olevan vastuussa niistä.

Sellaisenaan puhdas Windows-käynnistys saattaa korjata ongelman Readiris on lakannut toimimasta virheviesti. Tämä poistaa käytöstä kolmannen osapuolen käynnistysohjelmistot ja -palvelut.

Jos Readiris toimii puhtaan käynnistyksen jälkeen, yksi Tehtävienhallinnan Käynnistys-välilehden ohjelmista on todennäköisesti ristiriitainen ohjelmisto.

Voit kumota yllä valitut vaihtoehdot palauttaaksesi Windowsin normaalin käynnistyksen. Poista sitten manuaalisesti käytöstä Tehtävienhallinnan Käynnistys-välilehdellä luetellut ohjelmat yksi kerrallaan selvittääksesi, mikä on ristiriitainen ohjelmisto.

6. Poista Data Execution Prevention käytöstä

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella alkaa -painiketta avataksesi Win + X valikosta.
 2. Valitse Komentorivi (järjestelmänvalvoja) avaamaan Kehote ikkuna.
 3. Syötä tämä rivi kehotteeseen ja paina Palata:
  • bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOffKäytä näitä 7 ratkaisua korjataksesi Readiris on lakannut toimimasta
 4. Sulje komentokehote-ikkuna ja avaa sitten Readiris-ohjelmisto.
 5. Voit ottaa DEP:n takaisin käyttöön syöttämällä
  • bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOn

Data Execution Protection (DEP) voi myös estää ohjelmien käynnistymisen. Joten DEP:n poistaminen käytöstä voi myös olla mahdollinen korjaus Readiris on lakannut toimimasta -virheilmoituksesta.

7. Tarkista Windows Image Acquisition (WIA) -palvelu

 1. Koska Readiris on skannausohjelmisto, tarkista, että Windowsin kuvanhakupalvelu skannereille on käytössä. Voit tehdä tämän avaamalla Suorita painamalla Windows-näppäin + R pikanäppäin.
 2. Syöte services.msc Avaa-tekstiruudussa ja napsauta OK -painiketta.
 3. Tuplaklikkaus Windowsin kuvien hankinta (WIA) avataksesi suoraan alla olevan ikkunan.Käytä näitä 7 ratkaisua korjataksesi Readiris on lakannut toimimasta
 4. Valitse Automaattinen avattavasta Käynnistystyyppi-valikosta, jos kyseistä vaihtoehtoa ei ole vielä valittu.
 5. Klikkaa Elpyminen välilehti näkyy suoraan alla.Käytä näitä 7 ratkaisua korjataksesi Readiris on lakannut toimimasta
 6. Valitse Käynnistä palvelu uudelleen -vaihtoehto avattavasta Ensimmäinen virhe -valikosta.
 7. Valitse sitten Käytä ja OK vaihtoehtoja.

Nämä ovat joitain korjauksia, jotka saattavat saada Readirisin käyttöön. Lisäksi järjestelmätiedoston tarkistuksen suorittaminen ja Windowsin palauttaminen palautuspisteeseen saattaa myös korjata ongelman Readiris on lakannut toimimasta virhe.

Haluaisimme kuulla sinusta lisää tästä asiasta, joten jätä kommentti alla olevaan erityiseen osioon.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.