• The Järjestelmävirhe 109: Putki on päättynyt -viesti tulee näkyviin, kun käytät tietokonettasi tai käynnistät tietyn sovelluksen.
 • Voit ratkaista ongelman päivittämällä tietokoneeseen kytkettyjen oheislaitteiden laiteohjaimet.
 • Yritä suorittaa täydellinen järjestelmätarkistus ja tarkistaa virukset, jotka voivat laukaista tämän virheen.
 • Päivitä lisäksi Windows-sovelluksesi ja tarkista ohjelmistoristiriidat Clean Boot -tilassa.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Kun työskentelet Windows-tietokoneellasi, saatat kohdata Järjestelmävirhe 109: Putki on päättynyt.

Tämä ongelma havaitaan yleensä, kun käyttäjä yrittää pysäyttää käynnissä olevan palvelun, kuten ScanEnginen, komentokehotteen tai Task Managerin avulla.

Useimmissa tapauksissa voit jättää virheen huomioimatta. Jos se kuitenkin toistuu, suorita vianetsintävaiheita nähdäksesi, aiheuttaako haittaohjelma tai vanhentunut ohjain ongelman.

Tässä artikkelissa tarkastellaan, kuinka korjata järjestelmävirhe Windows 10:ssä. Jos putkea suljetaan, tarkista linkitetystä artikkelista.

Contents

Kuinka korjaan järjestelmävirheen 109: Putki on päättynyt?

1. Päivitä laiteohjaimet

Vanhentuneet laiteohjaimet oheislaitteista, kuten Bluetooth-sovittimista, voivat laukaista tämän virheen. Voit ratkaista ongelman päivittämällä laiteohjaimen Laitehallinnasta.

Laitteistoohjaimet ovat ohjelmia, joiden avulla Windows voi kommunikoida tietokoneesi laitteiston kanssa. Nämä ohjaimet ovat laitevalmistajien luomia, ja voit saada ne suoraan tietokoneesi laitteiston valmistajalta.

Jos et ole varma, miten se tehdään, käytä kolmannen osapuolen ohjelmistopäivitysapuohjelmaa, joka etsii puuttuvat ja vanhentuneet asemat ja asentaa ne automaattisesti.

Voit päivittää ohjaimet manuaalisesti, jos sinulla on perusteellinen käsitys tietokoneesi tarvitsemista ohjaimista. Ohjainten päivitysapuohjelma on paras vaihtoehto nopeaan ja varmaan tulokseen.

Ammattimainen työkalu, kuten DriverFix, pitää järjestelmän toiminnassa sujuvasti päivittämällä sen ajurit. Tämä apuohjelma tutkii järjestelmän ja löytää vanhentuneet ohjaimet, jotka aiheuttavat hitautta.

Voit luottaa DriverFixiin tällaisten parannusten tekemiseen varmistaaksesi asianmukaisen päivityksen uusimmilla Bluetooth-ajureilla.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

⇒ Hanki DriverFix

2. Päivitä selaimesi ja muut ohjelmistot

 1. Käynnistä Google Chrome.
 2. Klikkaa asetukset.
 3. Mene auta ja valitse Tietoja Google Chromesta.
  Järjestelmävirhe 109 putki on päättynyt
 4. Chrome tarkistaa odottavat selainpäivitykset ja asentaa ne automaattisesti, jos niitä löytyy.
 5. Klikkaa Käynnistä uudelleen -painiketta käynnistääksesi selaimen uudelleen.
 6. Tee tämä kaikille tietokoneellesi asennetuille Chromium-pohjaisille selaimille, kuten Edge, Brave, Opera jne.

Tämä on tunnettu virhe Chromium-pohjaisissa selaimissa, eikä se vahingoita tietokonetta. Jos huomaat kansiossasi olevaan tekstidokumenttiin tallennetun virheen, selaimen päivittämisen pitäisi korjata mahdolliset viat.

3. Suorita täydellinen järjestelmän tarkistus

 1. Klikkaa alkaa ja valitse asetukset.
 2. Mene Päivitys ja suojaus.
  Järjestelmävirhe 109 putki on päättynyt
 3. Avaa Windowsin suojaus -välilehti vasemmasta ruudusta.
 4. Klikkaa Virusten ja uhkien suojaus.
  Järjestelmävirhe 109: Putki on päättynyt [Quick Fix]
 5. Vieritä alas ja napsauta Skannausasetukset.,
 6. Valita Microsoft Defender Offline Scan.
  Järjestelmävirhe 109: Putki on päättynyt [Quick Fix]
 7. Klikkaa Skannaa nyt -painiketta.
 8. Varmista, että olet tallentanut työsi ja sulje kaikki avoimet ohjelmat. Klikkaa Skannata -painiketta käynnistääksesi tietokoneesi uudelleen.

Windows sammuu ja suorittaa offline-tarkistuksen. Kun olet valmis, tietokone käynnistyy automaattisesti uudelleen. Tarkista uudelleenkäynnistyksen jälkeen, onko Järjestelmävirhe 109: Putki on päättynyt on ratkaistu.

4. Tarkista kolmannen osapuolen ohjelmistoristiriidat Clean Boot -tilassa

 1. paina Windows-näppäin + R avata Juosta.
 2. Tyyppi msconfig.msc ja napsauta OK avataksesi Järjestelmän asetukset.
 3. Avaa Palvelut -välilehti Järjestelmän asetukset ikkuna.
  Järjestelmävirhe 109: Putki on päättynyt [Quick Fix]
 4. Täällä sinun on ensin piilotettava kaikki Microsoftin palvelut. Joten tarkista piilota kaikki Microsoftin palvelut laatikko.
 5. Napsauta seuraavaksi Poista kaikki käytöstä -painiketta pysäyttääksesi kaikki kolmannen osapuolen palvelut, kun käynnistät seuraavan kerran uudelleen.
 6. Avaa Aloittaa -välilehteä ja napsauta Avaa Tehtävienhallinta linkki.
 7. Poista käytöstä kaikki käynnistyssovellukset, jotka ovat käytössä. kiinni Tehtävienhallinta ja palaa takaisin Järjestelmän asetukset.
 8. Klikkaa Käytä ja OK painikkeeseen. Kun uudelleenkäynnistyskehote tulee näkyviin, napsauta Käynnistä uudelleen nyt.
 9. Tietokoneesi käynnistyy nyt uudelleen Clean Boot -tilassa.
Huomautus-kuvake
MERKINTÄ

Windows-näppäin on IBM-yhteensopivan näppäimistön eniten käytetty näppäin. Tämä opas, joka on omistettu Windows-näppäimen toimimattomuuden ratkaisemiseen, on juuri se, mitä tarvitset, jos sinulla on tällaisia ​​​​ongelmia.

Puhdas käynnistys -tilassa Windows käynnistyy vain tärkeillä palveluilla, jotka tarvitaan Windowsin suorittamiseen. Yritä suorittaa toiminto, joka johti tähän järjestelmävirheeseen ja katso, tapahtuuko se Clean Boot -tilassa.

Jos ei, sinulla saattaa olla asennettuna kolmannen osapuolen ohjelmisto, joka aiheuttaa virheen aiheuttavan ristiriidan.

Ennen kuin käynnistät uudelleen, avaa Järjestelmäasetukset ja ota käyttöön kaikki aiemmin käytöstä poistamasi palvelut. Käynnistä tietokone uudelleen ja poista viimeksi asennetut sovellukset, joiden uskot aiheuttavan ongelman.

The Järjestelmävirhe 109: Putki on päättynyt yleensä johtuu viallisesta laiteohjaimesta tai haittaohjelmatartunnasta. Suorita täydellinen järjestelmän tarkistus ja suorita sitten ohjainpäivitysapuohjelma asentaaksesi uudet ohjaimet järjestelmääsi.

Jos ei, käynnistä tietokone uudelleen puhtaassa käynnistystilassa määrittääksesi, aiheuttaako kolmannen osapuolen ohjelmisto virheen, ja poista ristiriitaiset ohjelmistot.

Jos tällaisia ​​ongelmia esiintyy usein, yhdestä parhaista Windows-tietokoneiden vianmääritystyökaluista tulisi tulla ensimmäinen puolustuslinjasi.

Toivomme, että pystyit korjaamaan ongelman käyttämällä jotakin edellä mainituista ratkaisuista. Kerro meille vain kommentoimalla alla.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.