• iTunes Library.itl ei voida lukea on virhe, joka vaivaa iTunes-sovellusta Windowsissa ja Macissa.
 • Virhe ilmenee iTunesin päivityksen jälkeen Macissa ja Windowsissa, koska kirjastotiedostot eivät täsmää päivitysten aikana.
 • iTunes Library.itl -tiedoston nimeäminen uudelleen tietokoneellasi voi korjata virheen.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

iTunes on musiikkiohjelma, joka tulee oletusarvoisesti Applen tuotteille, mutta on myös monikäyttöinen.

Valitettavasti käyttäjät kertovat kohtaavansa tiedostoa itunes library.itl ei voi lukea, koska se on luotu iTunesin uudemmalla versiollajolloin sovellus kaatuu tai ei toimi.

Contents

Miksi iTunes Library.itl -tiedostoa ei voida lukea?

iTunes Library.itl ei voida lukea -virhe voi ilmetä Mac- ja Windows-laitteissa monista syistä. Se tapahtuu Mac-päivitysten asentamisen ja iTunes-sovelluksen päivittämisen jälkeen Windowsissa.

Kuitenkin joitakin merkittäviä tekijöitä, jotka voivat olla vastuussa, ovat:

 • Vanhan sisällön toistaminen iTunesin uudessa versiossa – Virhe voi ilmetä iTunesissa, kun yrität toistaa vanhaa sisältöä iTunesin uudemmalla versiolla, joka on uudempi kuin siinä, jossa se toistetaan.
 • iTunes-sovelluksen päivitysongelmat – Monet käyttäjät valittavat virheistä iTunes-sovelluksen päivittämisen ja käytön jälkeen. Virhe voi johtua järjestelmääsi asennetuista vioittuneista päivityksistä ja myös odottavista päivityksistä. Se voi myös johtua rakentajan virheestä, joka aiheutui iTunesin päivityksen käyttöönotosta.
 • Kirjastotiedostot eivät täsmää päivityksen aikana – iTunesin päivittäminen lisää uusia korjaustiedostoja ja tiedostoja sen kirjastoon ja voi aiheuttaa virheitä, jos prosessi vaarantuu. iTunes-kirjastotiedostojen on oltava ehjiä ja tilattuja, ennen kuin se voi lukea niitä.

Nämä syyt voivat vaihdella eri laitteissa. Siitä huolimatta käymme läpi joitakin peruskorjauksia virheen ratkaisemiseksi.

Miten korjata tiedosto iTunes library.itl ei voida lukea virhe?

Tässä artikkelissa

Ennen kuin jatkat edistyneitä vianmäärityksiä, kokeile seuraavia alustavia tarkistuksia:

 • Korjaa tietokoneen verkkoruuhkat.
 • Käynnistä iTunes-sovellus uudelleen.
 • Sammuta tietokoneellasi käynnissä olevat taustasovellukset.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Jatka alla olevilla ratkaisuilla, jos et voi korjata virhettä:

1. Nimeä iTunes Library.itl -tiedosto uudelleen Windowsissa

 1. Lehdistö Windows + E avata Tiedostonhallinta.
 2. Mene Tämä PC ja navigoi seuraavaa polkua pitkin: C:\Users\HP\Music\iTunesnimeä iTunes-kirjasto uudelleen
 3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella kansiovalitse Nimeä uudelleen avattavasta valikosta ja muuta se muotoon iTunes Library.old.nimettiin uudelleen iTunes-kirjastoksi
 4. Käynnistä iTunes-sovellus uudelleen tietokoneellasi ja tarkista, jatkuuko virhe.

iTunes Library.itl -tiedoston nimeäminen uudelleen antaa iTunesin kirjoittaa toiseen kansioon ja poistaa nykyiset iTunes Library.itl -tiedostot käytöstä. Katso artikkelimme iTunesin korjaamisesta, jos se ei avaudu Windows 11:ssä.

2. Nimeä iTunes Library.itl -tiedosto uudelleen Macissa

 1. Klikkaa Finder -kuvaketta tehtäväpalkissa.valitse Finder löytääksesi iTunes-kirjaston
 2. Klikkaa Mennä vaihtoehto yläpalkissa ja valitse Siirry kansioon vaihtoehto avattavasta valikosta.iTunes-kirjasto - valitse Siirry kansioon
 3. Kirjoita seuraava kohtaan Siirry kansioon ikkuna ja napsauta Mennä: /Users/your username/Musicselaa iTunes-kansiota
 4. Valitse Musiikki-kansiosta iTunes-kansionapsauta hiiren kakkospainikkeella iTunes Library.itl tiedosto ja napsauta Nimeä uudelleen avattavasta valikosta. Nimeä tiedosto uudelleen nimellä iTunes Library.old.Avaa musiikkikansio
 5. Napsauta edellistä iTunes Libraries -kansiovalitse uusin iTunes Library.itl tiedosto ja kopioi tiedosto iTunes-kansio.
 6. Napsauta kopioitua hiiren kakkospainikkeella iTunes-kirjastotiedosto ja nimeä se uudelleen iTunes Library.itl.
 7. Käynnistä iTunes uudelleen ja tarkista, näkyykö virhe.

Tiedoston uudelleennimeäminen auttaa iTunesia lukemaan ja palauttamaan viimeisimmän iTunes-kirjastosi. Korjaus siis tiedostoa itunes library.itl ei voi lukea, koska se on luotu iTunesin uudemmalla versiolla ongelma.

3. Asenna iTunes uudelleen Windowsiin

 1. Napsauta hiiren vasemmalla painikkeella alkaa painike, kirjoita Ohjauspaneelija valitse se sitten tuloksesta.
 2. Klikkaa Ohjelmat ja valitse Ohjelmat ja ominaisuudet.ohjelmat ja ominaisuudet
 3. löytö iTunes Sovellusluettelosta, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista asennus. Poista sovellus noudattamalla näytön kehotteita.poista iTunes

iTunes-sovelluksen uudelleenasentaminen voi korjata päivitysongelmat ja vioittuneet asennustiedostot, jotka aiheuttavat virheen. Lue oppaamme siitä, mitä tehdä, jos iTunes ei asennu Windows 11:een.

Lisäksi lukijamme saattavat olla kiinnostuneita iTunesin virheellisen allekirjoitusvirheen korjaamisesta Windows 11:ssä. Meillä on myös yksityiskohtainen opas tietokoneeseen, jolla ei ole lupaa suorittaa iTunes-virhettä, ja joitain korjauksia sen ratkaisemiseksi.

Samoin käyttäjät valittivat, että iTunes ei voinut muodostaa yhteyttä tähän iPadiin tuntemattoman virheen vuoksi.

Lopulta näiden vaiheiden pitäisi auttaa sinua korjaamaan tiedostoa itunes library.itl ei voi lukea, koska se on luotu iTunesin uudemmalla versiolla aina kun kohtaat sen. Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai ehdotuksia, laita ne ystävällisesti kommenttiosioon.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Korjaa ne tällä työkalulla:

Sponsoroitu

Jos yllä olevat neuvot eivät ratkaisseet ongelmaasi, tietokoneessasi saattaa esiintyä syvempiä Windows-ongelmia. Suosittelemme lataamaan tämän PC-korjaustyökalun (TrustPilot.com-sivustolla erinomaiseksi arvioitu), jotta voit korjata ne helposti. Napsauta asennuksen jälkeen Aloita skannaus -painiketta ja paina sitten Korjaa kaikki.