• Blue screen of death -virheen virheelliset push lock -liput voivat johtaa kaatumisiin ja näytön välkkymiseen, kun työskentelet järjestelmässäsi.
 • Muut syyt tähän BSOD-virheeseen ovat vanhentuneet tai yhteensopimattomat Nvidia-ohjaimet.
 • Voit tehdä vianmäärityksen suorittamalla DISM- ja System File Checker -työkalun vioittuneiden järjestelmätiedostojen korjaamiseksi.
 • Pidä Windows 10 -tietokoneesi ajan tasalla estääksesi toistuvia kaatumisia ja jäätymisongelmia.

XASENNA NAPSAUTTAMALLA LATAA TIEDOSTOA
Erilaisten tietokoneongelmien korjaamiseen suosittelemme Restoro PC Repair Tool -työkalua:
Tämä ohjelmisto korjaa yleiset tietokonevirheet, suojaa sinua tiedostojen katoamiselta, haittaohjelmilta ja laitteistohäiriöiltä ja optimoi tietokoneesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Korjaa PC-ongelmat ja poista virukset nyt kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Lataa Restoro PC Repair Tool joka tulee Patented Technologiesin mukana (patentti saatavilla tässä).
 2. Klikkaus Aloita skannaus löytääksesi Windows-ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tietokoneongelmia.

 3. Klikkaus Korjaa kaikki korjataksesi tietokoneesi turvallisuuteen ja suorituskykyyn vaikuttavia ongelmia

 • Restoron on ladannut 0 lukijat tässä kuussa.

Blue screen of death -virhe Windows 10:ssä voi johtua useista syistä, ja virhesanoma voi vaihdella järjestelmän kohtaaman ongelman mukaan. Invalid push lock -lippu on yksi tällainen BSOD-virhe, joka saa näytön vilkkumaan ja kaatumaan.

Tekniseltä foorumilta etsimällä saatat löytää syyn tähän virheeseen. Yleensä tämä virhe johtuu viallisesta tai yhteensopimattomasta näytönohjaimesta, vioittuneista järjestelmätiedostoista ja tallennuslaitteen ongelmista.

Ongelman diagnosointi ja korjaaminen voi olla aikaa vievä tehtävä. Onneksi olemme koonneet sinulle kaikki mahdolliset kokeilut ja testatut korjaukset ratkaistaksemme virheelliset push lock flags -virheen Windows 10:ssä.

Contents

Kuinka korjaan virheelliset push-lock flags BSOD Windows 10 -virheen?

1. Päivitä ajurit

Yhteensopimattomat tai vanhentuneet GPU-ohjaimet ovat Blue Screen of Death -virheen tunnettu syy. Tarkista puuttuvat ja vanhentuneet ohjaimet ja päivitä ne.

DriverFix on suosittu Windows-apuohjelma, joka tarkistaa ja päivittää puuttuvat ja vanhentuneet ajurit automaattisesti. Voit päivittää yksittäisiä tai useita ohjaimia samanaikaisesti.

Sisäänrakennetun ohjaimen varmuuskopiointiominaisuuden avulla voit palauttaa vanhat ohjaimet yhdellä napsautuksella. Sen mukana tulee myös aikataulu ja varmuuskopiointihallinta varmuuskopiointi- ja skannausprosessin automatisoimiseksi.

Toinen mainitsemisen arvoinen näkökohta on yksinkertainen automaattinen toiminto, jonka avulla voit löytää oikeat ajurit järjestelmälaitteillesi lyhyessä ajassa.

Näin voit hyötyä tärkeästä ohjainten hallinnasta ja optimoida tietokoneesi uusimmilla saatavilla olevilla ohjainversioilla.

2. Suorita DISM-työkalu

Virheelliset työntölukon liput
 1. Paina Windows-näppäintä ja kirjoita cmd.
 2. Napsauta hakutuloksessa hiiren oikealla painikkeella Komentokehote ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana.
 3. Kirjoita komentokehote-ikkunaan seuraava komento ja suorita painamalla Enter:
  DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
 4. Odota, että työkalu tarkistaa järjestelmän ongelmien varalta. Komennon suorittaminen saattaa kestää useita minuutteja.

DISM-komento tarjoaa Windows-päivityksen avulla tiedostot, joita tarvitaan BSOD-virheen aiheuttavan tiedostovaurion korjaamiseen. Jos Windows Update -asiakasohjelmasi on kuitenkin rikki, Microsoft suosittelee Windowsin asennusaseman käyttöä korjaukseen.

Kun työkalu on suoritettu loppuun, sulje komentokehote ja käynnistä tietokone uudelleen. Tarkista uudelleenkäynnistyksen jälkeen, onko virheellinen push lock lippujen BSOD-virhe korjattu.

Asiantuntijan vinkki:

Sponsoroitu

Joitakin PC-ongelmia on vaikea ratkaista, varsinkin kun kyse on vioittuneista arkistoista tai puuttuvista Windows-tiedostoista. Jos sinulla on ongelmia virheen korjaamisessa, järjestelmäsi voi olla osittain rikki.
Suosittelemme asentamaan Restoron, työkalun, joka skannaa koneesi ja tunnistaa vian.
Napsauta tästä ladataksesi ja aloittaaksesi korjaamisen.

Jos ongelma jatkuu, yritä korjata vioittuneet järjestelmätiedostot suorittamalla System File Checker -työkalu.

3. Suorita System File Checker Tool

Virheelliset työntölukon liput
 1. paina Windows avain, kirjoita cmd, ja napsauta hiiren kakkospainikkeella Komentokehote-vaihtoehtoa hakutuloksesta.
 2. Valitse Suorita järjestelmänvalvojana.
 3. Kirjoita komentokehote-ikkunaan seuraava komento suorittaaksesi järjestelmän tiedostontarkistustyökalun:
  Sfc /scannow 
 4. Odota, että työkalu on suorittanut skannauksen loppuun ja kunnes näet 100-prosenttisesti valmis -vahvistusviestin.

merkintä: Älä sulje komentokehotetta ennen kuin vahvistus on 100 % valmis. Jos skannaus on jumissa 20 % tai 40 %, se on normaalia. Prosessi valmistuu muutamassa minuutissa. Jätä laite käyttämättömäksi, jos sen suorittaminen kestää kauemmin.

SFC /scannow-komento tarkistaa kaikki suojatut järjestelmätiedostot vioittumisongelmien varalta ja korvaa tiedostot välimuistissa olevalla kopiolla, joka tallennetaan pakattuun kansioon WinDir osoitteessa System32 DLLcache.

4. Tarkista tallennusasemien virheiden varalta

Virheelliset työntölukon liput
 1. Avaa komentokehote järjestelmänvalvojana.
 2. Tyyppi cmd hakupalkissa ja valitse sitten Suorita järjestelmänvalvojana komentokehoteille.
 3. Kirjoita komentokehote-ikkunaan seuraava komento ja suorita painamalla Enter:
  Chkdsk /scan 
 4. Odota, että skannaus on valmis 100%. Tämä prosessi voi kestää useita tunteja levyn koosta riippuen.

Yllä oleva komento tarkistaa levyaseman tiedostojärjestelmän ja tiedostojärjestelmän metatietojen eheyden. Tuloksesta riippuen se yrittää korjata virheet.

Vaikka Check Disk Utility -apuohjelman käyttäminen on aikaa vievä tehtävä ja vaatii kärsivällisyyttä, työkalu voi auttaa sinua estämään suurempia ongelmia ja tietojen menetyksiä tulevaisuudessa.

Kun prosessi on valmis, käynnistä tietokone uudelleen ja tarkista, onko virheelliset push lock -liput Windows 10 -virhe korjattu.

5. Asenna Nvidia-ohjain ja ohjelmisto uudelleen

 1. Asenna asennuksen poistoohjelmisto. Se on työkalu, jonka avulla voit poistaa Nvidian ja muut näytönohjaimet kokonaan järjestelmästäsi.
 2. Klikkaa Asennuksen poisto -painiketta työkalupalkista ja odota, että työkalu etsii järjestelmästä asennetun sovelluksen.
 3. Valitse seuraavaksi Nvidia asennettujen sovellusten luettelosta.
 4. Klikkaa Poista asennus -painiketta. Klikkaus Joo jos UAC niin pyytää.

Siirry uudelleenkäynnistyksen jälkeen kohtaan Ohjauspaneeli, valitse Ohjelmatja valitse Ohjelmat ja ominaisuudet. Etsi kaikki Nvidiaan liittyvät ohjaimet ja ohjelmistot ja poista ne yksitellen.

Sulje Ohjauspaneeli ja lataa Nvidian näytönohjainten uusin versio. Suorita asennusohjelma ja asenna ohjaimet noudattamalla näytön ohjeita.

Sen sijaan, että tekisit tämän manuaalisesti, voit tyhjentää kaikki ohjelmistot tai sovellukset tietokoneestasi käyttämällä parhaita asennuksen poistoohjelmia.

Virheellinen push-lock lippujen BSOD-virhe voi johtua useista syistä, mukaan lukien vioittuneet järjestelmätiedostot ja vanhentuneet GPU-ohjaimet.

Yritä ratkaista ongelma suorittamalla System File Checker ja DISM -työkalu. Lisäksi asenna GPU-ohjain uudelleen nähdäksesi, korjaako se ongelman.